Toyota servis Beograd

Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Smederevski put 25ž
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Dimitrija Tucovića 148
Beograd
Adresa: Miloja Djaka 30, Beograd
Beograd
Adresa: Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd

Toyota servis Novi Sad

Adresa: Vršačka 52
Novi Sad
Adresa: Jovana Popovica 26
Novi Sad

Toyota servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Toyota servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Toyota servis

Ako pronađete veštog servisera, odaberete kvalitetne delove i materijal za ugradnju i poštujete  propisane vremenske intervale i pređenu kilometražu, sačuvaćete autentičnu vrednost i pouzdanost svog Toyota vozila dugi niz godina. 

Mali servis za Toyota automobile

Prema opštim preporukama, mali servis za vozila marke Toyota treba obavljati na svakih dvanaest meseci ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Malim servisom se popularno naziva osnovno i redovno održavanje automobila pri kom se vrši zamena filtera i motornog ulja.

Veliki servis za Toyota automobile

Periodično održavanje vozila ili veliki servis treba vršiti u intervalu od tri do četiri godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, ili na 90000-120000 km za vozila koja imaju dizel motore. Pri velikom servisu obavlja se opštija provera vozila nego kod malog servisa i menjaju se delovi seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa), svećice, kočiona tečnost i drugi potrošni materijal po potrebi. 

Servis i delovi za Toyotu 

U kvalifikovanim servisima vrše se popravke i servis za Toyotu Yaris, servis za Toyotu Corolla, servis za Toyotu Auris, servis za Toyota Avensis, za Toyotu Rav4, za Toyotu Verso, servis za Toyotu Land Cruiser itd.
Kod zamene auto delova, korisnicima su u ponudi OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni japanski rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

Usluge Toyota servisa

Kod servisera specijalizovanih za japanske marke automobila na našem tržištu mogu se odraditi sve vrste intervencija na Toyota automobilima koje spadaju u neku od sledećih kategorija usluga:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene Toyota servisa

Cena malog servisa za Toyotu Yaris kreće se od 5500 do 7500 dinara (od 45 do 60 evra), a veliki servis košta od 18000 do 24000 (od 150 do 200 evra).
Mali servis za Toyotu Corolla košta od 7000 do 11500 (od 60 do 95 evra), dok je za veliki servis potrebno izdvojiti od 22000 do 26000 dinara (od 180 do 220 evra).
Cena malog servisa za Toyotu Auris iznosi od 8500 do 11500 dinara (od 70 do 95 evra), dok je cena velikog servisa  od 22000 do 27000 (od 180 do 230 evra).
Za mali servis za Toyotu Avensis treba izdvojiti od 7500 do 11500 dinara (od 65 do 95 evra), a cena velikog servisa kreće se 20500 do 27000 dinara (od 170 do 230 evra).
Mali servis za Toyotu RAV4 košta između 8500 i 14000 dinara (70-120 evra), a cena velikog servisa kreće se između 30000 i 34000 dinara (250-280 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Cene za Toyota servis u Beogradu su skupe, bez obzira o kom servisu govorimo. Ono sto je i pored toga, u svakom slucaju olaksavajuca okolnost je to da Toyota vozila su veoma kvalitetan vozila koja se ne kvare cesto.
Goran Mili
Zanima me kvalitet usluga MAG servisa na Bezanijskoj Kosi u Beogradu. Odnos cene I kvaliteta usluge.
Goran Mili
Da li neko ima iskustva ili informacije za MAG Toyota servis na Bezanijskoj kosi. pretpostvaljam da su cene jace, jer je ovlasceni servis. zanima me kvalitet usluge. Hvala unapred
Stojance Ristovski
Nikada ovo nije bio servis koji je bio namenjen za svaciji dzep. Ne zanm sta bih vam drugo po tom pitanu mogao reci.
Ivana Petrovic
naravno da su opvo veoma kvalitetna vozila. Zbog toga zaista ne mogu da shvatim ljude koji toliko od njih beze.
Milen Jovanovic
Ako je neko pouzdan po pitanju Toyota vozila i automatika onda je to urpavo taj japanski proizvodjac.
Marina Zivkovic
Sto se Toyote tice, odmah je bitno da znat da je bolje da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je losije resenje.
Filip Milutinovic
Ima bas veliki broj servisa za ovaj tip vozila u Beogradu ali je osnovni problem u tome sto su cene veoma skupe.
Jovana Milinkovic
Nikada ne bih dozvolila muzu da mi kupi Toyotu a da pri tome ona ima automatski menjac. Mislim da se nikada ne bih navikla.
Lea Stankovic
Koliko samo ovako laicki mogu da primetim, vecina ljudi zapravo dosta izbgava ovaj tip vozila.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju je najvaznije da se odlucite za kvalitetu koliko mi se cini jedino se to racuna.
Simona Vucinic
Sto se tice Toyote, nisam bas sigurna koliko su kod nas zstupljene varijante sa automatskim menjacem.
Todor Markovic
Mogu po pitanju ove marke vozila da se pronadju neki bas strucni servisi ali je zapravo problem u tome sto su cene nesto jace.
Marta Dencevic
Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da znate da su po pravilu veoma kvalitetna vozila ali da u sto vremen zahtevaju bas onako veliku paznju i posvecenost.
Janko Zivanovic
Cuo sam od dosta ljudi, koji voze Toyotu ili neki drugi japanski automobil da je odlicno koliko samo mogu sa njima da predju a da pri tome i dalje ostanu ocuvani.
Ljubinka Sreckovic
Kada vec pricamo o kvalitentim Toyota servisu, samo treba da posetite servis Djelmas i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Moje neko licno iskustvo mi kaze, da u Beogradu ne postoji nesto previse Toyota servisa, medjutim, to ne mora nuzno i da bude tacno. mozda takav servi mozete da pronadjete ne nekom drugom mestu. Mislim da je servis Forma sasvim korektan
Jana Stankovic
Kvalitetan Toyota servis po pitanju automatskih menjaca je AMC i u njegov kvalitet nemate razloga da sumnjate.
Biljana Brankovic
Moje misljenje je d apo pitanju Toyota servisa, slobodno treba da posetite auto servis Avenzio i onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Toyote su generalno poprilicno dobra i kvalitetna vozila ali zaista ne znam kakvog su im kvaliteta automatski menjaci.
Ivan Stojanovic
Za sva japanska vozila, odnosno za ona vozila koja poticu iz tog dela sveta, tata mata za popravku ili redovno odrzavanje je servis Japan Auto. To je jednostavno servis u koji u tom smislu imate puno poverenje.
Marko Petrovic
I ja sm cuo da je auto servis Cedo iz Zemuna dobar za Toyotina vozila. Cuo sam i za Japan auto. Medjutm, nisam siguran koliko su ti servisi kvalitetni po pitanju odrzavanja automatkih menjaca. Zbog toga je najbolje da zbog toga posetite BG automatik.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite kvalitetna Toyota servis, onda je u svakom slucaju najbolje resenj eza vas da posetite Auto servis Cedo iz Zemuna. To nije ovlasceni servis za ovaj model vozila ali jeste zato jedan kvalitetan i dobar servis u kojem rade strucni mehanicari - dijagnosticari.
Petar Jankulovski
Cene za Toyota servis u Beogradu su skupe, bez obzira o kom servisu govorimo. Ono sto je i pored toga, u svakom slucaju olaksavajuca okolnost je to da Toyota vozila su veoma kvalitetan vozila koja se ne kvare cesto.