Seat servis Beograd

Adresa: Ustanička 17,
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Stefana Prvovenčanog 87
Beograd
Adresa: Cara Dušana 133
Beograd
Adresa: Vucicev prolaz 6
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 108a
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Tomasevacka 20
Beograd
Adresa: Dobanovačka 105
Beograd
Adresa: Mokroluška Nova 17
Beograd
Adresa: Surčinska 9p
Beograd
Adresa: Vojvođanska 134
Beograd

Seat servis Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Seat servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Pavla Simića bb, Šabac
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Seat servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Seat servis

Obavljanjem malih i velikih servisa u okviru propisanih intervala čuvate svoj Seat automobil od neočekivanih i skupih kvarova i neprijatnih iznenađenja na putu. 

Mali servis za Seat

Mali servis predstavlja osnovno i preventivno održavanje automobila. Ovaj vid servisa podrazumeva zamenu svih četiri filtera i motornog ulja. Pri malom servisu može se proveriti i dopuniti nivo kočione i rashladne tečnosti. Stručnjaci za automobile preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci ili posle pređenih 10000 do 20000 km.

Veliki servis za Seat

Veliki servis jeste periodično održavanje motornih vozila i najčešće označava zamenu pojedinih potrošenih auto delova i opštiju proveru stanja vozila. Pri velikom servisu obavlja se najčešće zamena zupčastog kaiša, rolera, španera i drugih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 60000 km i 120000 km, u zavisnosti od toga koliko je vozilo staro i koji tip motora poseduje.

Servis i delovi za Seat

Servis za Seat Ibiza, servis za Seat Cordoba, popravke i servis za Seat Leon, servis za Seat Toledo, servis za Seat Altea, kao i servis za sve druge Seatove modele različitih starosti i performansi može se odraditi kod brojih stručnih servisera u radionicama širom zemlje. 
Kod zamene delova pri servisima i popravkama u ponudi su OEM delovi (najkvalitetniji delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi.

Usluge Seat servisa

Serviseri specijalizovani za Seat vozila mogu rešiti bilo koji probelm sa vozilom iz svih narednih kategorija:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Seat

Cena malog servisa za Seat Cordoba 1.4 (benzinski motor) može koštati od 9000 do 11000 dinara (od 75 do 90 evra), dok je iznos za veliki servis između 30000 i 33000 dinara (250-275 evra).
Cena malog servisa za Seat Altea 2.0 tdi košta između 13000 i 15000 dinara (110-125 evra), veliki servis staje od 40000 do 45000 dinara (od 330 do 380 evra).
Mali servis za Seat Ibiza 1.9 tdi kreće se od 9000 do 11000 dinara (oko 75-90 evra), dok veliki servis staje između 35000 i 40000 dinara (300-330 evra).
Mali servis za Seat Leon 1.9 tdi kreće se u okvirima od 10000 do 12000 dinara (od 85 do 100 evra), a cena velikog servisa kreće se između 38000 i 42000 dinara (320-350 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Po pitnjau servisa za Seat vozila, mogu slobnodno svima da preporucim servis Stojke plus. To je servis koji mozete posetiti tokom radnog vremena i u njega imati puno poverenje. Poseduje takodje i veliki izbor delova za Seat vozila.
Mihajlo Nastasovic
Kod seat servisa je izuzetno dobra stvar sto se Seat bez nekih vecih problema moze popraviti na svakom mestu gde se popravljaju Golfovi i VW. To na neki nacin mozda i malo umanjuje cenu tog servisa.
Todor Markovic
Nikada ovo nije bio servis koji je svakome ama bas svakome bio namenjen.
Ivana Petrovic
Sto se Seata tice, naravno da je kvalitet i vise nego bitan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
naravno da ovo moze da bude bas onako kvalitetna vrsta servisa. akos e vec za njega odlcuite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Stojance Ristovski
ogu samo da kazem da Seat ima odlicna vozila ali da je pre svega osnovni problem u tome sto ta vozila nisu bas toliko vise cenovno pristupacna.
Jovana Milinkovic
Ko ume dobro i kvalitetno da radi VW onda ce taj isti covek moci da uradi i Seat bez nekih vecih problema.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ukoliko se odlucite za Seat vozilo sa verzijom u automatskom menjacu, sigurno je da ne biste trebali da se pokajete.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, sto se ovoga tice, samo treba das e opredlite za kvalitet. Sve je ipak to nesto sto je posebno bitno.
Lea Stankovic
Koliko se smao meni cini, ovo je samo i vise nego dobar i pozeljan servis da se poseduje.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sto se ove vrste servisa tice, najbolje je da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak i nije nesto toliko vazno.
Simona Vucinic
Licno, nikada ne bih kupila Seat sa automtskim menjacem, posto mi je njih dosta reklo da ovo nije bas toliko dobro i isplativo resenje.
Todor Markovic
Ovo je posebna vrsta auta u koji mozete da imate puno poverenje.Mada, samo treba da ga odrzavate na nekom proverenom mestu.
Marta Dencevic
Po pitanju Seat vozila, licno sam ga nekoliko godina u nazad vozila. Verzija je bila sa automatskim menjacenjm i mogu slobodno da kazem da sam bas onako zadovoljna bila.
Janko Zivanovic
Nekoliko godina u nazad sam voziop Seat vozilo i mogu samo da kazem da sam bas onako ozbiljno bio zadovoljan. Smatram da su to ipak vozila koja mogu dosta da predju a pri tome nisu toliko skupa za odrzavanje.
Ljubinka Sreckovic
Do sada nisam vozila servis sa automatskim menjacem ali ako bih to vec i uradila, samo treba da posetite agenciju Kelemen i da se bas na tom mestu uverite u kvalitet.
Nikolina Pantelic
Kada vec pricamo o nekom kvalitetnom Seat servisu, najbolje resenje je da posetite radnju Cupa Ford. pri tome, to je servis u koji definitivno treba da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Seatova vozila su po pravilu veoma kvalitetna i ukoliko vec imate jedno sa automatskim menjace, onda je najbolje da posetite auto servis Slavko.
Biljana Brankovic
Po pitanju kvalitetnog Seat servisa, ubedljivo je najbolje resenje da posetite auto servis Matija i sigurno se necete pokajati.
Petar Jankovic
Jedno vreme sam cak sta vise vozio i Seat-a. Medjutim, nije bio u pitanju automatski menjac tako da ne znam kako stvari stoje.
Ivan Stojanovic
Generalno onaj ko moze da popravi bez problema seat vozilo, je u svakom slucaju u dobrom polozaju po popravi i svako drugo vozilo. Takodje, majstori koji rade VW mogu sigurno i Seat vozilo da poprave bez problema.
Marko Petrovic
Sto se tice delova, Seat uglavnom u danasnje vreme proizvode Nemci. To svakako utice i na kvalitet izrade. Najbolje resenje za vas je da posetite BG automatik. To je servis koji predstavlja jedno strucno i provereno mesto.
Dusan Markovic
Po pitnjau servisa za Seat vozila, mogu slobnodno svima da preporucim servis Stojke plus. To je servis koji mozete posetiti tokom radnog vremena i u njega imati puno poverenje. Poseduje takodje i veliki izbor delova za Seat vozila.
Petar Jankulovski
Seat nije generalo preterano tezak automobil za odrzavanje. Takodje nije ni toliko skup. Neka prosecna cena malog servisa iznosi oko 10000 dinara.