Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Volkswagen servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Volkswagen servis

Volkswagen je renomirani nemački proizvođač automobila koji ima svoje poštovaoce i korisnike među mnogim vozačima na našim ulicama. Svaki savestan vozač zna da su informisanost o stanju vozila, provere u skladu sa planom održavanja i povremene popravke nezaobilazni ukoliko se teži besprekornom funkcionisanju automobila.

Mali servis za Volkswagen

Mali servis predstavlja redovno i preventivno održavanje automobila i podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu takođe se uobičajeno proverava i dopunjava nivo kočione i rashladne tečnosti. Servisne knjižice za većinu automobila marke Volkswagen preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za Volkswagen

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem i najčešće uključuje zamenu pojedinih dotrajalih auto delova i malo opštiju proveru stanja motora od one koja se obavlja kod malog servisa. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i svih ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od konkretnog modela i starosti automobila.

Redovni mali i veliki servis čuvaju vozilo od većih kvarova i nepredviđenih troškova. Treba ipak napomenuti da se obavljenim malim i velikim servisom ne može garantovati opšta ispravnost vozila, budući da ove vrste servisa ne podrazumevaju kompletnu proveru svih sistema u automobilu.

Servis i delovi za Volkswagen 

Kvalifikovani serviseri izlaze u susret vlasnicima svih modela Volkswagen automobila i pružaju usluge servisa za VW Golf, servisa za VW Passat, auto servisa za VW Bubu, servisa za VW Polo, servisa za VW Touran, servisa za VW Touareg, servisa za VW Vento itd.

Različiti tipovi intervencija i popravki na automobilima često uključuju ugradnju ili zamenu pojedinih auto delova. U tom slučaju, pred korisnicima se nalazi sledeći izbor kategorija porekla i kvaliteta delova:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge VW servisa

Servis za Passat, Golf, Polo ili bilo koji drugi model marke VW podrazumeva pružanje usluga iz narednih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Volkswagen

Na cenu malog i velikog servisa utiču tip motora automobila i starost vozila, vrednost upotrebljenih delova i potrošenog materijala, kao i radni sat servisera. Evo nekoliko okvirnih primera cena: 

Mali servis za Golf 1.9 TDI u proseku staje od 8500 do 11000 dinara (od 70 do 90 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 38000 do 41000 dinara (od 315 do 340 evra).

Cena malog servisa za Passat se kreće od 9000 do 11000 dinara (od 75 do 90 evra), a veliki servis staje oko 45000 dinara (oko 370 evra).

Mali servis za VW Touran košta od 8500 do 10500 dinara (od 70 do 85 evra), dok cena velikog servisa iznosi od 39000 do 42000 dinara (od 325 do 350 evra).

Cena malog redovnog servisa za VW Polo 1.2 sa benzinskim motorom kreće se od 7000 do 8500 dinara (od 60 do 70 evra), dok je cena velikog servisa oko 25000 dinara (oko 200 evra).

Mali servis za VW Vento 1.9 TDI u proseku košta oko 9000 dinara (oko 75 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 36000 do 38000 dinara (od 300 do 320 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Kada sam pre par godina kupio passata karavan B5.5 poceo sam da ga servisiram kod nekog lokalnog majstora, koji je navodno znao kako pravilno treba da se odrzava ovaj automobil. Medjutim, ubrzo sam shvatio da se kvaliteno odrzvanje ovog automobila moze dobiti iskljucivo kod majstora koji rade iskljucivo VW vozila.
Petar Jankulovski
VW jeste u svojoj sustini automobil koji i ne bi ztrebao nesto previse da se kvari. Medjutim, problem je posto su nasi putevi veoma losi tako da se malo po malo moze desiti neki problem. Zbog toga treba unapred da spremite za jedan kvalitetan servis.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta servisa koja treba posebno da se plati.
Ivana Petrovic
Moje licno misljenje je takvo da ovo prosto nije auto koji je namenjen za svaciji dzep kako god da okrenete.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice ove vrste servsia, veoma je bitno da se odlucite za kvalitet. sve drugo je onda manje vazno
Marina Zivkovic
Po ovom pitanju je samo bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari onda nisu bas vise toliko vazne.
Filip Milutinovic
Konkretno, sto se mene licno tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi je samo poznato, nije ovo ni malo losija varijanta od nekih drugih varijatni VW. Tako da samo hrabro napred po pitanju automatskog menjaca.
Lea Stankovic
ne zanm zasto ali ja generalno imam neku odbojnost prema automatskim menjacima.
Mihajlo Nastasovic
Mogu samo da kazem da je potpuno tacno da ovo nisu ni malo jeftini automobili za odrzavanje. Takva je jednostavno situacija.
Simona Vucinic
Sto se ovoga tice samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje oko toga ne treba da se brinete.
Todor Markovic
Ukoliko nemate dovoljno novca da vozite ili servisirate VW, onda je bolje da ga ne nabavljate, odnosno kupujete.
Marta Dencevic
Po pitanju ovog tipa servisa samo treba da se orpedelite za kvaltet i vise nista po tom pitanju ne traba da brinete.
Janko Zivanovic
Sve vise se majstora u danasnje vreme izvezbalo da servisira i odrzava VW i to je ipak nesto sto je jako bitno. Tako da ne morate da trcite u neki ovlasceni servis.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvalitetnog VW servisa, samo treba da posetite agenciju SDT Group i da tamo vidite sta podrazumeva kvalitetan servis automatskih menjaca.
Biljana Brankovic
Koliko mi se nesto cini, ovo su veoma skupi automobili za odrazavanje. zato ako vec placate dobro, najbolje je da vam to urqadi neko provereno lice. Bas iz tog razloga trebad a posetite centar Line.
Nikolina Pantelic
Mogu samo da kazem ovom prilikom da je po pitnjanju servisa automatskih menjaca za ovaj tip vozila najbolje da posetite auto servis Lesanovic.
Jana Stankovic
Veoma je vazno da VW servsi bude dobrog kvaliteta, posto ti automobili mogu da budu poprilicno zahtevni za odrzavanje. Zbog toga, moj sin ide iskljucivo u auto servis Cedo.
Petar Jankovic
Po meni mnogi ljudi imaju predrasude po pitanju automatskih menjaca, ali zaista ne znam zbog cega je sve to potrebno.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kalitetnog odrzavanja VW vozila, mislim da je ubedljiv najbolje resenje da se posavetujete sa auto servisom Predrag Stakic. To je jednostavno auto servis u kojeg mozete da imate puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
Marko Petrovic
Ukoliko ste vec potrosili dosta novac i kupili odredjeno VW vozilo, onda je u svakom slucaju najbolje da ne stedite previse na njegovom odrzavanju. Narocito se to odnosi na automatski menjac i zbog toga je da svoje poverenje ukazete BG automatik.
Dusan Markovic
Tako je, sa tim se poptuno slazem. Posebo se to po meni odnosi na tipove vozila kao sto su VW a koji dodju u situacijiju da imaju neki specifican problem. Na kraju se uvek ispostavi da kada ne platis na mostu, platis na cupriji.
Petar Jankulovski
Kada sam pre par godina kupio passata karavan B5.5 poceo sam da ga servisiram kod nekog lokalnog majstora, koji je navodno znao kako pravilno treba da se odrzava ovaj automobil. Medjutim, ubrzo sam shvatio da se kvaliteno odrzvanje ovog automobila moze dobiti iskljucivo kod majstora koji rade iskljucivo VW vozila.