Trazite dobar Mitsubishi auto servis? Ovaj „Japanac“ je omiljena marka automobila mnogih ljubitelja četvorotočkaša. Ako ste već vaše Mitsubishi vozilo kupili sa puno pažnje i ljubavi, naravno da sada zaslužuje i najbolju negu. Sve što je potrebno vašem „Japancu“ možete obezbediti u specijalizovanim auto servisima za Mitsubishi vozila.

Mitsubishi servisi

Bez obzira da li vam je potrebno redovno servisiranje, nabavka određenog originalnog dela, ili dijagnostika eventualnog kvara i popravka – Mitsubishi servisi vam stoje na usluzi. Delovi koji se ugrađuju su originalni, i na iste se daje garancija koju je propisao proizvođač tog dela. Auto servisi imaju i praksu da se ugradi i deo koji ćete vi sami doneti, ali za njega se ne izdaje garancija.

Usluge koje možete dobiti za vaš Mitsubishi automobil su:

- servisiranje i popravka motora; elektronika i dijagnostika; test i čišćenje dizni; mašinska obrada glave motora; popravka i održavanje kočnica; provera i zamena amortizera; vulkanizerske usluge; centriranje trapa; servis i popravka auto klima; bio čišćenje auto klima; autoelektrika.

Radi dobre kondicije vašeg „Japanca“, posebnu pažnju potrebno je posvetiti motoru, jer on je taj koji pokreće vaš automobil i koji je odgovoran za njegov besprekoran i dugotrajan rad. 

Kada govorimo o mehaničarskim uslugama, celokupan obim posla možete obaviti u Mitsubishi auto servisu, koji poseduje moderne specijalne alate kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju za vaš automobil. 

Za rad bez greške, potrebni su periodični zahvati koje bi trebalo obavljati redovno. To je na primer, zamena ulja i svih filtera, zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashladne tečnosti.

Za pristup kvarovima koji su vezani za kompjuter za elektronsko upravljanje motora, ovlašteni Mitsubishi auto servisi poseduju dijagnostičke uređaje. Kompjuterska dijagnostika kvara je bitna kada nam računar na automobilu pokazuje da postoji određeni kvar. To može biti neispravnost jednog dela ili čitavog sistema. 

Mitsubishi auto servisi – iskustva

Auto servisi vozila marke Mitsubishi omogućavaju da na jednom mestu završite sve što je potrebno za vašeg „Japanca“. Specijalizovani servisi sa objedinjenom prodajom auto delova, pružaju mogućnost da sve probleme vezane za vašeg ljubimca rešite lako i brzo. 

Odaberite servis sa dugogodišnjom tradicijom i pristupačnim cenama koje su prilagođene našem tržištu i vašim potrebama.

Mitsubishi auto servisi usluge cena

Cena za uslugu kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara, zatim servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, kontrola trapa 600 dinara, sve do 1200 din za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica. Ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom). Ovo su samo neke od usluga koje možete pronaći u Mitsubishi auto servisima. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mitsubishi auto servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Miodrag Kostic

Ukoliko vam je potreban auto servis za ovaj tip vozila, onda je svakako najbolje da posetite servis koji se zove Japan auto. jenostavno, Mitshubishi je odlican auto ali zahtevan ipak neko specificno znanje kako bi se pravilno odrzavao.

14.09.2017
Petar Jankulovski

Po svemu sudeci je ovo najbolje moguce vozilo. Ako se vec za njega opredelite, veoma se lako moze desiti da se po svemu sudeci ovde na jedan najbolji moguci nacin odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

06.03.2017
Stojance Ristovski

Pre svega slobodno mogu da kazem da ovo nikada nije bio toliko tezak automobil za odrzavanje ali nije bio ni malo jeftin.

05.03.2017
Ivana Petrovic

Sto se ovih vozila tice, naravno da su ona i vise nego kvaltietna. Jedina je stvar u tome sto ona dosta kostaju.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Sto se tice voe vrste servisa, odmah trebad a znate da zaisat kvalitet, mora da vam bude na bas zavidnom nivou.

15.02.2017
Marina Zivkovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta auto servisa ali majstor zaisat mora da poznaje problematiku na jedan pravi nacin.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Koliko se samo meni cini, ovo je jedan i vise nego dobar servis. Sve drugo izvan toga moze da bude u nekom drugom planu.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

Mogu slobodno da kazem da po pitanju ovog vozila slobodno mozete da se odlcuite za varijantu sa automatskim menjacem i nakon toga sigurno nista nece da vam fali.

19.01.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, ovo je ipak odlicna vrsta auto servisa u koju mozete po mom misljenju da imate puno poverenje.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Mogu samo da kazem da je bitno to da sto se mene licno tice, ovde je veoma vazno da se licno uverite u kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.

30.12.2016
Simona Vucinic

Ovo je bas jedan ozbiljan auto ali ako mene pitate on ipak nije toliko povoljan za odrzavanje. Posebno kada govorimo o automatskim menjacima.

29.12.2016
Todor Markovic

Ovo je marka vozila koja zahteva bas neko dobro i kvalitetno odrzavanje, odnosno servis.

14.12.2016
Marta Dencevic

Sigurna sam da kada govorimo o ovom tipu vozila, nemate sta da se brinete. Samo je vazno da posetite neko provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Ako vec imate novca da kupite ovaj tip vozila onda u svakom slucaju treba da imate i dosta novca da ga odrzavate i servisirate. U suprotnom slucaju ga samo dzabe uzimate posto vas sigurno nece posluziti kako treba

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju Mitsubishi vozila, najbolje bi bilo kada biste automatske menjace pregledali u servisu Kelemen.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko vam je potreban neki proveren servis bas za ovatj tip vozila, samo treba da posetite servis Formu i vise se zaista nista po tom pitanju necete pokajati.

09.11.2016
Jana Stankovic

To su po praivlu veoma kvalitetna vozila i najbolje je da se u njihov kvalitet licno uverite ukoliko ih posetite tokom radnog vremena.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju ovog tipa automobila u Beogradu postoji samo i iskljucivo jedan sinonim a to je Japan auto.

20.09.2016
Petar Jankovic

Iz licnog iskustva mogu da kazem da nisam nesto cesto vozio Mitsubishi sa automatskim menjacem. Pre svega, volim adrenalim kada menjam brzine putem manuelnog menjaca.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju ovog tipa vozila, treba svoje poverenje da ukazete samo Japan Auto i verujte mi da se sigurno necete pokajati.

17.08.2016
Marko Petrovic

Japan auto jeste dobar servis ali koliko je meni poznato, ne bavi se previse sa automatskim menjacima. Jednostavno, ne moze svako da kvalitetno odrzava automatske menjace. Mora to da se radi kvalitento i sa velikim znanjem.

16.08.2016
Dusan Markovic

I ja sam cuo dosta pozivnih komentara za Japan auto. To je u svakom slucaju servis za koji se mozete odluciti da ga kvalitetno posetite i sami se uverite u kvalitet.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Ukoliko vam je potreban auto servis za ovaj tip vozila, onda je svakako najbolje da posetite servis koji se zove Japan auto. jenostavno, Mitshubishi je odlican auto ali zahtevan ipak neko specificno znanje kako bi se pravilno odrzavao.