Lada servis Beograd

Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd
Adresa: Vinogradska 105
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Pastroviceva 12, Beograd
Beograd

Lada servis Novi Sad

Adresa: Vršačka 52
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lada servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lada servis

Redovno održavanje automobila isplati se mnogo više nego naknadno nošenje sa havarijama nastalim usled nepažnje i neznanja. Na našem tržištu postoji više stručnih auto servisa za Ladu kojima možete poveriti brigu o svom vozilu.

Mali servis za Ladu

Redovni mali servis treba obavljati jednom godinšnje ili posle pređenih 10000 do 15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Praksa malog servisa u većini slučajeva podrazmeva zamenu filtera vazduha kabine, filtera vazduha motora, filtera ulja, filtera goriva i motornog ulja.

Veliki servis za Ladu

Automobilski znalci savetuju odlazak na veliki servis u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske motore, odnosno 90000-120000 km u slučaju dizel motora. Veliki servis znači zamenu zupčastog kaiša, rolera, španera i vodene pumpe. Ovaj tip servisa je presudan za smanjenje rizika od skupih kvarova na motoru i neočekivanih havarija na putu.

Servis i delovi za Ladu

Servis za Ladu Standard, servis za Ladu Riva, servis za Ladu Samara, servis za Ladu 1110, popravke i servis za Ladu Niva, servis za Ladu Kalina i za sve ostale modele ruske marke obavlja se u više radionica auto servisa kod nas.
U slučaju zamene auto delova pri servisu, potrošači imaju sledeći izbor: ruski originalni delovi, originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

Usluge Lada servisa

Auto servisi za Ladu stručno obavljaju sve vrste popravki i intervencija koje se mogu uslovno podeliti na sledeće kategorije:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge;

Cene delova za Ladu

limarske i farbarske usluge itd.
Održavanje Lada automobila ne smatra se preterano skupim. Navedene cene su informativne i treba ih shvatiti kao okvire.
Cena malog servisa za Ladu Niva kreće se od 7000 do 11000 dinara (od 60 do 90 evra), a za veliki treba izdvojiti od 28000 do 30000 dinara (od 230 do 250 evra).
Cena malog servisa za Ladu 110 iznosi od 6000 do 8000 dinara (od 50 do 65 evra), dok se veliki servis kreće od 25000 do 30000 dinara (od 200 do 250 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nenad Pavlovic
Auto servis Dugi je vec dugi niz godina simbol za servis koji je specijalizovan za popravku Ladinih vozila iako zvanicno nije ovlascen seris. Najbolje je da svakako posetite sami ovaj servis i licno se uverite u kvalitet.
Stojance Ristovski
Kako kod da okrenete, pre ili kasnije - ovakvo vozilo se definitivno isplati da a vozite.
Ivana Petrovic
Ne razumem zbog cega ljuid uporno beze bas od ovog tipa vozila.
Milen Jovanovic
Nisam bas siguran kako Lada sa automatskim menjacem zaisat moze da funkcionise.
Marina Zivkovic
ladu bar nije tesko odrzavati. Za to je ipak potrebno bas onako solidna osnova i kvalitet.
Filip Milutinovic
Lada je veoma zahvalan auto za odrzavanje, samo sto mi se nekako cini da je tu mehanika ipak na prvom mestu.
Jovana Milinkovic
Koliko mi je samo poznato, tek je Lada pre nekoliko meseci prezentovala novi terenac i mislim da u odredjenoj varijatni ima i automatski menjac.
Lea Stankovic
iskrena da bude, zaista ni ja nisam do sada cula da lada moze da ima automatski menjac.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, Lada ima bas onako kvalitetne delove. Ako se za njih opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Simona Vucinic
Lada je vrhunski auto ali ako mene pitate ipak nije za svaciji dzep.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da se orpedelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da brinete.
Marta Dencevic
Ako vec imate Ladu za vozilo, i to jos plus sa automatskim menjacem, onda je u svakom slucaju potrebno da je kvalitetno odrzavate.
Janko Zivanovic
Po ovom pitanju je najbolje je da posetite iskljucivo ovlasceni servis koji se godinama bavi servisiranje ovog tipa vozila.
Ljubinka Sreckovic
Realno govoreci, po pitanju Lada servisa, samo treba da posetite agenciju Spasaic i da se bas po pitanju tog servisa licno uverite u kvalite. To je narocito bitno zato sto je automatski menjac potrebno bas dobro odrzavati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju lada servisa, samo treba da posetite agenciju Forma i vise nista po tom pitanju nemate sta da se brinete.
Jana Stankovic
Lada takodje moze da ima veoma kvalitetna vozila. Medjutim, po pitnjau automatskih menjaca zaista nisam nista posebno cula.
Biljana Brankovic
Prevashodno, jedan dobar i kvalitetan servis i sto je najvaznije pouzdan servis za Ladu, mozete da pronadjete u auto servisu Dukic.
Petar Jankovic
Ladu sam do sada nekoliko puta vozio, medjutim do sada nisam video da ima automatski menjac.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan LADA servis, onda je u tom smislu najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Mislim da u Beogradu postoji jedan jedini servis koji se bavi isljucivo sa popravkom ruskih vozila.
Marko Petrovic
Posto licno nikada nisam vozio Ladino vozilo i posto generalno nikada nisam upoznao nekog ko vozi Ladino vozilo sa automatskim menjacem, na vasem mestu bih posetio BG automatik servis. To je jedno provereno mesto koje se na kvalitetan nacin bavi servisom automatskih menjaca.
Dusan Markovic
Smatram da Ladu moze da popravlja samo i iskljucivo neko ko je dovoljno srucan da se pozabavi ovim pitanjem. To su pre svega majstoji koji odlicno poznaju ovaj tip vozila i koji imaju visegodisnje iskustvo u njegovim popravkama.
Petar Jankulovski
Auto servis Dugi je vec dugi niz godina simbol za servis koji je specijalizovan za popravku Ladinih vozila iako zvanicno nije ovlascen seris. Najbolje je da svakako posetite sami ovaj servis i licno se uverite u kvalitet.