Hyundai servis Beograd

Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Cara Dušana 262, Zemun
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Dimitrija Tucovića 148
Beograd
Adresa: Mokroluška Nova 17
Beograd
Adresa: Gusinjska bb, Zvezdara
Beograd
Adresa: Miloja Djaka 30, Beograd
Beograd
Adresa: Gocka 59 (Metro-Ibarska magistrala)
Beograd

Hyundai servis Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Hyundai servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hyundai servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hyundai servis

Bilo da je u pitanju redovan servis, preventivna provera ili neki veći ili manji kvar, izuzetno je važno da odaberete stručnog i pažljivog servisera koji će moći da vodi propisnu brigu o vašem Hyundai vozilu.

Mali servis za Hyundai

Mali servis označava redovno održavanje automobila i obavlja se u vremenskom intervalu od godinu ili nakon pređenih 10000-20000 km. Obavezne aktivnosti kod malog servisa su najčešće zamena sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva) i zamena motornog ulja. Po potrebi se prilikom malog servisa dolivaju rashladna i kočiona tečnost.

Veliki servis za Hyundai

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem vozila koje se obavlja posle 3 do 4 godine vožnje ili nakon pređenih 60000-120000 km. Interval za benzinske motore je manji nego za dizel motore. Kod velikog servisa obavlja se provera i zamena kompletnog seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i pumpa za vodu). Okoliko se na automobilu redovno i propisno vrši veliki servis, lako se mogu izbeći veliki i skupi kvarovi na motoru.

Delovi i servis za Hyundai 

Servis za Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30, servis za Hyundai Santa Fe, servis i popravke za Hyundai Matrix, Hyundai Tucson, servis za Hyundai Getz, servis za Hyundai Atos, servis Hyundai Accent delovi, Hyundai Lantra i za druge modele japanske marke Hyundai moguće je obaviti kod brojnih servisera širom zemlje.
Ako je pri servisu ili popravci nužno zameniti auto delove, potrebni delovi mogu se naći u različitim kategorijama:
 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni japanski rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Hyundai servisa

U kvalifikovanim auto servisima za Hyundai mogu se odraditi svi potrebni zahvati i usluge iz narednih kategorija servisa:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša ili lanca itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Hyundai

Mali servis za Hyundai i30 staje od 4500 do 6500 dinara (od 35 do 55 evra), dok za veliki servis treba izdvojiti od 25000 do 30000 dinara (od 200 do 250 evra).
Cena malog servisa za Hyundai Getz sa dizel motorom kreće se od 5500 do 6500 dinara (od 45 do 55 evra), a cena velikog servisa iznosi oko 36000 dinara (oko 300 evra).
Mali servis za Hyundai Accent košta od 5500 do 7500 dinara (od 45 do 65 evra), dok cena velikog servisa staje oko 36000 dinara (oko 300 evra).
Cena malog servisa za Hyundai Santa Fe iznosi od 7500 do 9000 dinara (otprilike od 65 do 75 evra), a za veliki servis treba izdvojiti od 40000 do 45000 dinara (oko 350 evra). 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Cuo sam da je po pitanju Hyundai vozila auto servis Japan Auto pravi reprezentativni model za servis koji uspesno resava probleme sa ovim tipo vozila. Ukoliko posetite i svoje poverenje ukazete ovom servisu sigurno se necete pokajati.
Marina Zivkovic
Nije svaki auto isti pa ni ovaj. Naravno, kada vec pricamo o kvalitetu odmah treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet.
Jovana Milinkovic
ne razumem da li ste vi svi ljudi bar jednom u zivotu vozili ovo vozilo? naravno da svaki auto na ovom svetu ima nesto posebno dobro ili lose.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, bitni su samo kvlaitet i nista vise.
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, ovo je psoeban vrsta servisa. Ukoliko se za njega odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Lea Stankovic
Sto se ovog servisa tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog servisa tice, veoma je vazno da se bas tu odlucite za kvalitet.
Simona Vucinic
Licno bih svako Hyndai vozilo sa automatskim menjacem da se ja pitam izbegavao u sirokom luku. Licno mislim da ovo i nisu bas vozila koja su poznata po kvalitetnim automatskim menjacima.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovo su dobri automobili ali je za njih zaista potrebno da imate dovoljno novca.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitetan servis i vise se sigurno necete pokajati.
Marta Dencevic
Koliko je smao meni poznato ovaj tip vozila iam veoma kvalitetne menjace koji su bukvalno neunistivi.
Janko Zivanovic
Po pitanju Hyndai servisa, samo treba da se opredelite da posetite neko provereno mesto i u tom slucaju vas nece boleti glava. Kazem to zbog toga sto je ovo ipak specifican auto kojeg ne ume svako da radi.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju servisa automatskih menjaca za ovaj tip vozila, samo treba da posetite agenciju SDT Group u ciji kvalitet je realno najbolje da se sami uverite.
Nikolina Pantelic
Zaista smatram da po pitanju servisa ovog tipa vozila, zaisat nemate razloga da nesto puno eksperimentisete i da zaisat zbog toga treba da posetite servis Formu.
Dejan Radosavljevic
Pozdrav. Koliko bi koštao veliki servis za hyundai atos prime 1.0 benzin 2001.?
Dejan Radosavljevic
Pozdrav. Koliko bi koštao veliki servis za hyundai atos prime 1.0 benzin 2001.?
Jana Stankovic
veoma kvalitetan Hyundai servis mozete da pronadjete kod Pela. Pri tome, to se narocito odnosi na ona vozila koja imaju automatske menjace.
Biljana Brankovic
Po pitanju servisa za ovaj tip vozila mogu samo da pohvalim auto servis Zoom-Zoom u koji mozete dafinitivno da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Licno mislim da je ubedljivo najbolje da izbegnete ako mozete ovaj tip vozila i da ga ne kupujete posto poto. To se narocito odnosi na one koji imaju automatski menjac.
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato ne postoji servis Hyundai vozila koji se bavi iskljucivo sa servisiranjem ovog tipa vozila. Ne znam mozda i gresim. Smatram da je generalno tesko pronaci nekog ko odgovorno prilazi resavanju ovog problema.
Marko Petrovic
Zaista ni sam nisam siguran kako stoji situacija sa Hyundai vozila i automatsim menjacima. Ako vec vozite ovaj tip vozila, onda je u svakom slucaju najbolje resneje za vas da posetite neki provereni servis kao sto je BG automatik i da se licno uverite u kvalitet.
Dusan Markovic
Uglavnom svi moji prijatelji za koje znam da voze Hyundai vozila, svoje ljubimce servisiraju o ovlascenim servisima za ovaj tip vozila. Eventulano, neke manje popravke ili mali servis rade u servisima koji nisu ovlasceni, ali su zato za njih u potpunosti pouzdani.
Petar Jankulovski
Cuo sam da je po pitanju Hyundai vozila auto servis Japan Auto pravi reprezentativni model za servis koji uspesno resava probleme sa ovim tipo vozila. Ukoliko posetite i svoje poverenje ukazete ovom servisu sigurno se necete pokajati.