Gde se nalazi najbolji servis Mini vozila u vasem gradu? U svakodnevnom životu, četvorotočkaš je tako reći, nezamenljiv jer nam omogućava da sve obaveze završimo uspešno i na vreme. Upravo zbog toga, dužni smo da svom automobilu obezbedimo redovno servisiranje, da bi konstantno bio ispravan.

Pročitaj više

Izaberite neki od auto servisa gde mozete raditi uslugu SERVISA MINI VOZILA

Beograd

BOSKE LLN AUTO SERVIS
BOSKE LLN AUTO SERVIS
Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica
Beograd Pozovi

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila....
Pročitaj više

4.9 | 26 ocena
Pre 22 h poslednji put pozvana firma
Auto Hertz BGD auto servis
Auto Hertz BGD auto servis
Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica
Beograd Pozovi

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa....
Pročitaj više

4.6 | 29 ocena
NS auto centar
NS auto centar
Tekeriška 50
Voždovac
Beograd Pozovi

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima....
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
Mutata Auto Bulevar
Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara
Beograd Pozovi

Mutata Auto Bulevar Vam omogućava da na jednom mestu obavite sve potrebne popravke i servise na Vašem putničkom ili teretnom vozilu. Posedujemo najsavremenije mašine i alate kako bismo Vam osigurali brzu i kvalitetnu uslugu koja Vam je potreb...
Pročitaj više

4.3 | 12 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na SERVIS MINI VOZILA

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)
Akcija -20% 4000 Din.

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!

Tehnički pregled za putnička vozila
Akcija -20% 3600 Din.

Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!

Zamena antifriza
Akcija -20% 1200 Din.

Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!

Pogledajte sve kupone
Auto servis Dača i Dubonac
Auto servis Dača i Dubonac
Vinogradska 35
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila....
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Pre 20 h poslednji put pozvana firma
Auto Deki – auto servis i popravka štete preko kasko osiguranja
Auto Deki – auto servis i popravka štete preko kasko osiguranja
Svete Milutinovića 2
Čukarica
Beograd Pozovi

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime ...
Pročitaj više

4.0 | 5 ocena
Pre 22 h poslednji put pozvana firma
Auto servis Radić
Auto servis Radić
Peke Pavlovića 35
Voždovac
Beograd Pozovi

Popravka i održavanje BMW i Mini Moris vozila....
Pročitaj više

4.8 | 15 ocena

Gde se nalazi najbolji servis Mini vozila u vasem gradu? U svakodnevnom životu, četvorotočkaš je tako reći, nezamenljiv jer nam omogućava da sve obaveze završimo uspešno i na vreme. Upravo zbog toga, dužni smo da svom automobilu obezbedimo redovno servisiranje, da bi konstantno bio ispravan.

Auto mora da radi „kao sat“, iz razloga što u njemu vozimo svoju porodicu svakoga dana, a isto tako dolazimo i u kontakt sa drugim učesnicima u saobraćaju, pa ćemo se svi složiti da je bezbednost na prvom mestu.

Servisiranje Mini vozila

Svog limenog ljubimca poverićete auto servisima koji imaju dugogodišnje iskustvo, kao i mnogo zadovoljnih klijenata koje su stekli kroz predani rad. To su servisi čija je uska specijalnost servisiranje i održavanje Mini vozila, kao i ugradnja originalnih auto delova koji poseduju garanciju.

Popravka Mini automobila

Profesionalci koji rade u servisima Mini vozila, omogućiće vam najviši kvalitet pružene usluge, najpre zahvaljujući svom iskustvu koje su sticali godinama.

Pre svega, kada sa vašim autom nešto nije u redu, najvažnije je da se postavi dobra „dijagnoza“, odnosno to se čini uz pomoć kompjuterske autodijagnostike. To bi praktično značilo da će biti tačno detektovano šta je kvar.

Savremena vozila su opremljena preciznim elektronskim sistemima, koji zahtevaju od servisera isto takve dijagnostičke i merne uređaje. Baš zbog toga je nemoguće zamisliti da se moderno Mini vozilo popravlja bez pomoći kompjuterske dijagnostike.

Servis Mini Moris-a

U vozilu postoje različiti elektronski sistemi, koji u svakom trenutku prate kako radi vaš Mini Moris. Ukoliko ima određenih nepravilnosti, ti sistemi će signalizirati da nešto nije u redu. To se dešava putem sijalica koje se nalaze na komandnoj tabli.

Mehaničar će vam predložiti najbolje rešenje za popravku, jer će dijagnostički uređaji obaviti preciznu detekciju neispravnosti.

Servis Mini Cooper-a

Rad i funkcionisanje elektronskih senzora prati ugrađeni kompjuter, pri tome beležeći različite neispravnosti i događaje, a može čak i da onemogući rad vozila.

Osim usluge kompjuterske autodijagnostike, u servisima Mini Cooper-a, možete da računate i na usluge servisiranja auto elektrike, auto mehanike, punjenje klime i popravak, kao i prodaju originalnih delova za Mini Cooper i njihovu profesionalnu ugradnju.

Mali i veliki servis za Mini Countryman

Svi znamo da postoje mali i veliki servisi za automobile. Razlika je u tome što se mali servis obavlja svake, dok se veliki servis radi na tri do četiri godine.

Prilikom malog servisa Mini Countryman-a, obaviće se zamena sva četiri glavna filtera, zatim uradiće se kompletna provera bezbednosti auta, pregledaće se stanje rashladnog sistema, upravljački sistem...

Veliki servis se radi ređe i tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova.

Servis Mini Clubman

Kada uradite veliki servis Mini Clubman-a, tada možete da budete sigurni da je vaš auto u savršenom stanju, i nastavićete da uživate u vožnji. Osim toga, na ovaj način ste izbegli moguće skupe popravke, zbog toga što su vaš automobil profesionalci pregledali na vreme, i uočili sitne kvarove koji bi vremenom mogli da prouzrokuju mnogo veću štetu.

Iskustva sa servisiranjem Mini automobila

Servisiranje Mini automobila je neophodno, da biste se osećali sigurno na drumu. Posebno je bitno da obavite servis kada se spremate na neki duži put, na primer.

Popravke koje možete da obavite su i remont automatskih menjača, pregled i servis sistema za ubrizgavanje goriva, popravka kočionog sistema Mini automobila... Navešćemo i to da se mali servis radi na pređenih 100000 do 20000 kilometara.

Servis Mini – cena:

Za uslugu autodijagnostike, naplaćuje se u proseku 1400 dinara. Za sledeće usluge potrebno je platiti u proseku:

-          Servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama)  oko 3600 dinara;

-          Za kontrolu trapa 600 dinara;

-          Za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica, do 1200 din;

-          Ultrazvučno čišćenje dizni, oko 8000 dinara (6-8 kom)…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Miroslav Jagnjic
    27.10.2018 09:57

    Ako vam treba servis za mini vozila posetite bmw servis radic i necete se pokajati. Velo profesionalna i povoljna usluga vas ocekuje u svakom trenutku.