Servis Mini vozila Beograd

Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Peke Pavlovića 35
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis Mini vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis Mini vozila

U svakodnevnom životu, četvorotočkaš je tako reći, nezamenljiv jer nam omogućava da sve obaveze završimo uspešno i na vreme. Upravo zbog toga, dužni smo da svom automobilu obezbedimo redovno servisiranje, da bi konstantno bio ispravan.

servis Mini vozila

 

Auto mora da radi „kao sat“, iz razloga što u njemu vozimo svoju porodicu svakoga dana, a isto tako dolazimo i u kontakt sa drugim učesnicima u saobraćaju, pa ćemo se svi složiti da je bezbednost na prvom mestu.

Servisiranje Mini vozila

Svog limenog ljubimca poverićete auto servisima koji imaju dugogodišnje iskustvo, kao i mnogo zadovoljnih klijenata koje su stekli kroz predani rad. To su servisi čija je uska specijalnost servisiranje i održavanje Mini vozila, kao i ugradnja originalnih auto delova koji poseduju garanciju.

Popravka Mini automobila

Profesionalci koji rade u servisima Mini vozila, omogućiće vam najviši kvalitet pružene usluge, najpre zahvaljujući svom iskustvu koje su sticali godinama.

Pre svega, kada sa vašim autom nešto nije u redu, najvažnije je da se postavi dobra „dijagnoza“, odnosno to se čini uz pomoć kompjuterske autodijagnostike. To bi praktično značilo da će biti tačno detektovano šta je kvar.

Savremena vozila su opremljena preciznim elektronskim sistemima, koji zahtevaju od servisera isto takve dijagnostičke i merne uređaje. Baš zbog toga je nemoguće zamisliti da se moderno Mini vozilo popravlja bez pomoći kompjuterske dijagnostike.

servis MIni vozila cena

Servis Mini Moris-a

U vozilu postoje različiti elektronski sistemi, koji u svakom trenutku prate kako radi vaš Mini Moris. Ukoliko ima određenih nepravilnosti, ti sistemi će signalizirati da nešto nije u redu. To se dešava putem sijalica koje se nalaze na komandnoj tabli.

Mehaničar će vam predložiti najbolje rešenje za popravku, jer će dijagnostički uređaji obaviti preciznu detekciju neispravnosti.

Servis Mini Cooper-a

Rad i funkcionisanje elektronskih senzora prati ugrađeni kompjuter, pri tome beležeći različite neispravnosti i događaje, a može čak i da onemogući rad vozila.

Osim usluge kompjuterske autodijagnostike, u servisima Mini Cooper-a, možete da računate i na usluge servisiranja auto elektrike, auto mehanike, punjenje klime i popravak, kao i prodaju originalnih delova za Mini Cooper i njihovu profesionalnu ugradnju.

Mali i veliki servis za Mini Countryman

Svi znamo da postoje mali i veliki servisi za automobile. Razlika je u tome što se mali servis obavlja svake, dok se veliki servis radi na tri do četiri godine.

Prilikom malog servisa Mini Countryman-a, obaviće se zamena sva četiri glavna filtera, zatim uradiće se kompletna provera bezbednosti auta, pregledaće se stanje rashladnog sistema, upravljački sistem...

Veliki servis se radi ređe i tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova.

Servis Mini Clubman

Kada uradite veliki servis Mini Clubman-a, tada možete da budete sigurni da je vaš auto u savršenom stanju, i nastavićete da uživate u vožnji. Osim toga, na ovaj način ste izbegli moguće skupe popravke, zbog toga što su vaš automobil profesionalci pregledali na vreme, i uočili sitne kvarove koji bi vremenom mogli da prouzrokuju mnogo veću štetu.

Iskustva sa servisiranjem Mini automobila

Servisiranje Mini automobila je neophodno, da biste se osećali sigurno na drumu. Posebno je bitno da obavite servis kada se spremate na neki duži put, na primer.

Popravke koje možete da obavite su i remont automatskih menjača, pregled i servis sistema za ubrizgavanje goriva, popravka kočionog sistema Mini automobila... Navešćemo i to da se mali servis radi na pređenih 100000 do 20000 kilometara.

Servis Mini – cena:

Za uslugu autodijagnostike, naplaćuje se u proseku 1400 dinara. Za sledeće usluge potrebno je platiti u proseku:

-          Servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama)  oko 3600 dinara;

-          Za kontrolu trapa 600 dinara;

-          Za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica, do 1200 din;

-          Ultrazvučno čišćenje dizni, oko 8000 dinara (6-8 kom)…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Ako vam treba servis za mini vozila posetite bmw servis radic i necete se pokajati. Velo profesionalna i povoljna usluga vas ocekuje u svakom trenutku.