Gde se nalazi najbolji servis Mini vozila u vasem gradu? U svakodnevnom životu, četvorotočkaš je tako reći, nezamenljiv jer nam omogućava da sve obaveze završimo uspešno i na vreme. Upravo zbog toga, dužni smo da svom automobilu obezbedimo redovno servisiranje, da bi konstantno bio ispravan.

Pročitaj više

Izaberite neki od auto servisa gde mozete raditi uslugu SERVISA MINI VOZILA

Beograd

Veselić auto servis
Bulevar JNA 51
Voždovac Pozovi

Auto servis Veselić nalazi se u mestu Jajinci. Kvalitetan mali i veliki servis, kompletna popravka i mehanika za sve vrste vozila....
Pročitaj više

Pre 10 h poslednji put pozvana firma
BOSKE LLN AUTO SERVIS
Petra Drapšina 58k, Železnik
Čukarica Pozovi

Auto servis Boske LLN nalazi se na Čukarici, u Železniku. Radi servis i dijagnostiku svih vrsta vozila....
Pročitaj više

Auto Hertz BGD auto servis
Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica Pozovi

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa....
Pročitaj više

Pre 14 h poslednji put pozvana firma
NS auto centar
Tekeriška 50
Voždovac Pozovi

NS auto centar nalazi se na Voždovcu. Nudi kompletne usluge koje su Vam potrebne da bi Vaš ljubimac na 4 točka radio kako treba. Mehanika, elektronika, mali I veliki servis, dijagnostika, elektrika, klima....
Pročitaj više

Pre 15 h poslednji put pozvana firma

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na SERVIS MINI VOZILA

Mali servis automobila sa HDI motorom
2000 1800
Mali servis automobila sa HDI motorom AKCIJA ističe za 1d 16h 44m 27s Pročitaj više
Mali servis automobila
1500 1350
Mali servis automobila AKCIJA ističe za 4d 6h 18m 57s Pročitaj više
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)
5000 4000
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) AKCIJA ističe za 7d 9h 14m 21s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (4)
Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara

Mutata Auto Bulevar Vam omogućava da na jednom mestu obavite sve potrebne popravke i servise na Vašem putničkom ili teretnom vozilu. Posedujemo najsavremenije mašine i alate kako bismo Vam osigurali brzu i kvalitetnu uslugu koja Vam je potreb...

Auto servis Dača i Dubonac
Vinogradska 35
Novi Beograd

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila....

Auto Deki – auto servis i popravka štete preko kasko osiguranja
Svete Milutinovića 2
Čukarica

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime ...

Auto servis Radić
Peke Pavlovića 35
Voždovac

Popravka i održavanje BMW i Mini Moris vozila....

Gde se nalazi najbolji servis Mini vozila u vasem gradu? U svakodnevnom životu, četvorotočkaš je tako reći, nezamenljiv jer nam omogućava da sve obaveze završimo uspešno i na vreme. Upravo zbog toga, dužni smo da svom automobilu obezbedimo redovno servisiranje, da bi konstantno bio ispravan.

Auto mora da radi „kao sat“, iz razloga što u njemu vozimo svoju porodicu svakoga dana, a isto tako dolazimo i u kontakt sa drugim učesnicima u saobraćaju, pa ćemo se svi složiti da je bezbednost na prvom mestu.

Servisiranje Mini vozila

Svog limenog ljubimca poverićete auto servisima koji imaju dugogodišnje iskustvo, kao i mnogo zadovoljnih klijenata koje su stekli kroz predani rad. To su servisi čija je uska specijalnost servisiranje i održavanje Mini vozila, kao i ugradnja originalnih auto delova koji poseduju garanciju.

Popravka Mini automobila

Profesionalci koji rade u servisima Mini vozila, omogućiće vam najviši kvalitet pružene usluge, najpre zahvaljujući svom iskustvu koje su sticali godinama.

Pre svega, kada sa vašim autom nešto nije u redu, najvažnije je da se postavi dobra „dijagnoza“, odnosno to se čini uz pomoć kompjuterske autodijagnostike. To bi praktično značilo da će biti tačno detektovano šta je kvar.

Savremena vozila su opremljena preciznim elektronskim sistemima, koji zahtevaju od servisera isto takve dijagnostičke i merne uređaje. Baš zbog toga je nemoguće zamisliti da se moderno Mini vozilo popravlja bez pomoći kompjuterske dijagnostike.

Servis Mini Moris-a

U vozilu postoje različiti elektronski sistemi, koji u svakom trenutku prate kako radi vaš Mini Moris. Ukoliko ima određenih nepravilnosti, ti sistemi će signalizirati da nešto nije u redu. To se dešava putem sijalica koje se nalaze na komandnoj tabli.

Mehaničar će vam predložiti najbolje rešenje za popravku, jer će dijagnostički uređaji obaviti preciznu detekciju neispravnosti.

Servis Mini Cooper-a

Rad i funkcionisanje elektronskih senzora prati ugrađeni kompjuter, pri tome beležeći različite neispravnosti i događaje, a može čak i da onemogući rad vozila.

Osim usluge kompjuterske autodijagnostike, u servisima Mini Cooper-a, možete da računate i na usluge servisiranja auto elektrike, auto mehanike, punjenje klime i popravak, kao i prodaju originalnih delova za Mini Cooper i njihovu profesionalnu ugradnju.

Mali i veliki servis za Mini Countryman

Svi znamo da postoje mali i veliki servisi za automobile. Razlika je u tome što se mali servis obavlja svake, dok se veliki servis radi na tri do četiri godine.

Prilikom malog servisa Mini Countryman-a, obaviće se zamena sva četiri glavna filtera, zatim uradiće se kompletna provera bezbednosti auta, pregledaće se stanje rashladnog sistema, upravljački sistem...

Veliki servis se radi ređe i tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova.

Servis Mini Clubman

Kada uradite veliki servis Mini Clubman-a, tada možete da budete sigurni da je vaš auto u savršenom stanju, i nastavićete da uživate u vožnji. Osim toga, na ovaj način ste izbegli moguće skupe popravke, zbog toga što su vaš automobil profesionalci pregledali na vreme, i uočili sitne kvarove koji bi vremenom mogli da prouzrokuju mnogo veću štetu.

Iskustva sa servisiranjem Mini automobila

Servisiranje Mini automobila je neophodno, da biste se osećali sigurno na drumu. Posebno je bitno da obavite servis kada se spremate na neki duži put, na primer.

Popravke koje možete da obavite su i remont automatskih menjača, pregled i servis sistema za ubrizgavanje goriva, popravka kočionog sistema Mini automobila... Navešćemo i to da se mali servis radi na pređenih 100000 do 20000 kilometara.

Servis Mini – cena:

Za uslugu autodijagnostike, naplaćuje se u proseku 1400 dinara. Za sledeće usluge potrebno je platiti u proseku:

- Servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) oko 3600 dinara;

- Za kontrolu trapa 600 dinara;

- Za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica, do 1200 din;

- Ultrazvučno čišćenje dizni, oko 8000 dinara (6-8 kom)…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Miroslav Jagnjic
    27.10.2018 09:57

    Ako vam treba servis za mini vozila posetite bmw servis radic i necete se pokajati. Velo profesionalna i povoljna usluga vas ocekuje u svakom trenutku.