Koji je najbolji Land Rover servis? Nekada se automobil smatrao luksuzom, a danas četvorotočkaši predstavljaju potrebu savremenog čoveka. Svako od nas, u toku samo jednog dana, ima niz obaveza, koje nije moguće završiti na vreme ako nismo motorizovani.

Pročitaj više

Izaberite neku od auto servisa gde mozete raditi uslugu SERVIS za LAND ROVER

Beograd

Land Rover auto servis Bugi
Land Rover auto servis Bugi
Makiska kolonija Kosmaj 28d
Čukarica
Beograd Pozovi

Sertifikovani servis za Land Rover, Service Bugi nudi kompletne usluge vlasnicima renomiranog britanskog brenda automobila. Preko 40 godina dugu tradiciju u servisiranju vozila, trudimo se da stavimo u službu naših klijenata, kako bi uvek b...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
M&E MANOJLOVIĆ Auto servis
M&E MANOJLOVIĆ Auto servis
Zenička 15a
Palilula
Beograd Pozovi

M&E MANOJLOVIĆ Auto servis nalazi se na Paliluli. Auto servis je namenjen svim modelima automobila za sve vrste automehaničarskih usluga, auto elektronike i auto dijagnostike....
Pročitaj više

4.6 | 24 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Auto Hertz BGD auto servis
Auto Hertz BGD auto servis
Patrijarha Dimitrija 55
Rakovica
Beograd Pozovi

Auto Herz BGD auto servis nalazi se u Rakovici. Auto Herz BGD je servis za sve tipove vozila i radi usluge elektrike, dijagnostike, servis auto klime, centriranje trapa....
Pročitaj više

4.6 | 29 ocena
Mutata Auto Bulevar
Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara
Beograd Pozovi

Mutata Auto Bulevar Vam omogućava da na jednom mestu obavite sve potrebne popravke i servise na Vašem putničkom ili teretnom vozilu. Posedujemo najsavremenije mašine i alate kako bismo Vam osigurali brzu i kvalitetnu uslugu koja Vam je potreb...
Pročitaj više

4.3 | 12 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na SERVIS ZA LAND ROVER

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)
Akcija -20% 4000 Din.

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!

Zamena antifriza
Akcija -20% 1200 Din.

Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!

Besplatna kontrola antifriza!
0 Din.

Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!

Auto servis Dača i Dubonac
Auto servis Dača i Dubonac
Vinogradska 35
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Profesionalno i kvalitetno održavamo i popravljamo sve modele putničkih automobila, kombi vozila i druga laka teretna vozila....
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Pre 18 h poslednji put pozvana firma
Auto Deki – auto servis i popravka štete preko kasko osiguranja
Auto Deki – auto servis i popravka štete preko kasko osiguranja
Svete Milutinovića 2
Čukarica
Beograd Pozovi

Auto Deki auto servis nudi servis automehanike, autolimarije, autoelektrike, farbanje automobila, popravku branika i punjenje klime ...
Pročitaj više

4.0 | 5 ocena
Auto servis Rašuo
Auto servis Rašuo
Brace Jerkovic 201e
Voždovac
Beograd Pozovi

Za proveru ispravnosti vozila ili popravku trapa odaberite pravog majstora. Auto servis Rašuo nalazi se u ulici Braće Jerković i nudi Vam svoje usluge....
Pročitaj više

4.9 | 15 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Koji je najbolji Land Rover servis? Nekada se automobil smatrao luksuzom, a danas četvorotočkaši predstavljaju potrebu savremenog čoveka. Svako od nas, u toku samo jednog dana, ima niz obaveza, koje nije moguće završiti na vreme ako nismo motorizovani.

Ako posedujemo Land Rover, zasigurno želimo da on uvek bude u top-formi, da nas nikada ne izneveri na drumu, a da bismo sve to postigli, neophodno je da auto redovno održamo.

Land Rover mali servis

Možda neki naši čitaoci ne znaju šta je sve uključeno u mali servis i kada se i zašto on obavlja, pa ćemo pokušati da vam tu temu približimo.

Naime, mali servis je redovna kontrola automobila koja se obavlja na svakih godinu dana. To je neophodno iz razloga vaše lične sigurnosti, ali i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju, sa kojima svakoga dana dolazite u kontakt.

Pod malim servisom Land Rovera se podrazumeva, između ostalog, zamena sva četiri filtera, kao što su filter goriva, filter ulja i filter kabine, filter vazduha motora, kao i zamena motornog ulja.

Usluga kompjuterske dijagnostike nam omogućava da se tačno detetektuje gde se nalazi eventualni kvar i da se on na vreme otkloni. Ukoliko to ne biste učinili, mali kvar bi vremenom postao veći, tako da bi na kraju popravka iziskivala značajno veću svotu novca.

Motor je „srce“ svakog automobila, pa čim dovezete auto u servis, biće pregledan upravo taj deo, a posle toga računajte na sve mehaničarske usluge, koje se vrše modernim alatima. Neke zahvate je potrebno obavljati s vremena na vreme, kao što su zamena svećica, kablova, creva za protok rashladne tečnosti i goriva...

Land Rover veliki servis

Koje sve usluge možete očekivati u okviru velikog servisa, i kada je isti potrebno obavljati? Biće sasvim dovoljno ako jednom, u toku tri ili četiri godine, dovezete svoj Land Rover na veliki servis. Tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova vašeg vozila. U servisima koji su usko specijalizovani za automobile Land Rover, u mogućnosti ste i da kupite originalne delove sa garancijom.

Da biste samo uživali u vožnji, najbolje je da brigu o vašem mezimcu prepustite servisima koji imaju dugogodišnju tradiciju, koja garantuje kvalitet.

Land Rover servis – iskustva

Ukoliko biste se odlučili da štedite na redovnim malim i periodičnim velikim servisima automobila, rizikovali biste da neki kvar ostane neprimećen. Ako spadate u grupu odgovornih vlasnika, redovnim pregledima auta ćete uštedeti novac, jer će se sprečiti veći kvarovi, a pored toga Land Rover će uvek biti u top-formi, kao i prvog dana kada je izašao iz salona automobila.

Land Rover servis – cena:

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara; ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara – samo su neke od usluga koje možete da iskoristite u Land Rover servisima.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Milic
  25.10.2018 03:52

  Po pitanju Land Rover servisa ako mene pitate samo treba da se oprdelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Samo treba da ga dobro odrzavate

  Marta Dencevic
  19.05.2017 07:06

  Koliko god da stvari okrenete da ledja, land rover servis nije ni malo jeftin ili sa cenama pristupacan.

  Janko Zivanovic
  10.04.2017 11:22

  Ovaj servis po pravilu sigurno da mora da dosta kosta. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Ljubinka Sreckovic
  09.03.2017 11:03

  Ako ste vec izdovjili novac da kupite ovo vozilo, onda u svakom slucaju treba da gledate koliko ono trosi i sta vam se vise isplati.

  Petar Jankovic
  06.03.2017 05:11

  Moje je licno misljenje takvo da je ovo psoebna vrsta servisa. U svakom slucaju za nesto drugacije ne mozete da se odlucite.

  Nikolina Pantelic
  05.03.2017 08:06

  Ovo je jeste odlican servis ali on jednostavno nije namenjen svacijem dzepu.

  Ivan Stojanovic
  15.02.2017 06:58

  U svakom slucaju je ovo poseban vrsta servisa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da ce vas sve to puno kostati. Mada, to je vec nesto potpuno normalno.

  Jana Stankovic
  01.02.2017 10:15

  Ako vec neko ima novca da kupi Land Rover, onda bi u svakom slucaju treba da ia dovoljno novca da ga i rdovno ali i kvalitetno odrzava.

  Marko Petrovic
  19.01.2017 02:18

  Bitno je samo reci da je problem sa ovim vozilima pre svega u tome sto su veoma skupa za odrzavanje.

  Biljana Brankovic
  30.12.2016 07:01

  Moje licno misljenje je da ovo nije servis a pogotovo ne auto za svakoga. Veoma je skup za odrzavanje.

  Dusan Markovic
  13.12.2016 10:45

  Po pitanju Land Rover servisa ako mene pitate samo treba da se oprdelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Samo treba da ga dobro odrzavate.