Land Rover servis Beograd

Adresa: Makiska kolonija Kosmaj 28d
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Land Rover servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Land Rover servis

Nekada se automobil smatrao luksuzom, a danas četvorotočkaši predstavljaju potrebu savremenog čoveka. Svako od nas, u toku samo jednog dana, ima niz obaveza, koje nije moguće završiti na vreme ako nismo motorizovani.

land rover servis

Ako posedujemo Land Rover, zasigurno želimo da on uvek bude u top-formi, da nas nikada ne izneveri na drumu, a da bismo sve to postigli, neophodno je da auto redovno održamo.

Land Rover mali servis

Možda neki naši čitaoci ne znaju šta je sve uključeno u mali servis i kada se i zašto on obavlja, pa ćemo pokušati da vam tu temu približimo.

Naime, mali servis je redovna kontrola automobila koja se obavlja na svakih godinu dana. To je neophodno iz razloga vaše lične sigurnosti, ali i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju, sa kojima svakoga dana dolazite u kontakt.

Pod malim servisom Land Rovera se podrazumeva, između ostalog, zamena sva četiri filtera, kao što su filter goriva, filter ulja i filter kabine, filter vazduha motora, kao i zamena motornog ulja.

Usluga kompjuterske dijagnostike nam omogućava da se tačno detetektuje gde se nalazi eventualni kvar i da se on na vreme otkloni. Ukoliko to ne biste učinili, mali kvar bi vremenom postao veći, tako da bi na kraju popravka iziskivala značajno veću svotu novca.

land rover auto servis beograd

Motor je „srce“ svakog automobila, pa čim dovezete auto u servis, biće pregledan upravo taj deo, a posle toga računajte na sve mehaničarske usluge, koje se vrše modernim alatima. Neke zahvate je potrebno obavljati s vremena na vreme, kao što su zamena svećica, kablova, creva za protok rashladne tečnosti i goriva...

Land Rover veliki servis

Koje sve usluge možete očekivati u okviru velikog servisa, i kada je isti potrebno obavljati? Biće sasvim dovoljno ako jednom, u toku tri ili četiri godine, dovezete svoj Land Rover na veliki servis. Tada se obavlja zamena svih potrošnih materijala i delova vašeg vozila. U servisima koji su usko specijalizovani za automobile Land Rover, u mogućnosti ste i da kupite originalne delove sa garancijom.

Da biste samo uživali u vožnji, najbolje je da brigu o vašem mezimcu prepustite servisima koji imaju dugogodišnju tradiciju, koja garantuje kvalitet.

Land Rover servis – iskustva

Ukoliko biste se odlučili da štedite na redovnim malim i periodičnim velikim servisima automobila, rizikovali biste da neki kvar ostane neprimećen. Ako spadate u grupu odgovornih vlasnika, redovnim pregledima auta ćete uštedeti novac, jer će se sprečiti veći kvarovi, a pored toga Land Rover će uvek biti u top-formi, kao i prvog dana kada je izašao iz salona automobila.

Land Rover servis – cena:

Kompjuterska dijagnostika, prosečna cena 1400 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara; ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara – samo su neke od usluga koje možete da iskoristite u Land Rover servisima.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zoran Milic
Po pitanju Land Rover servisa ako mene pitate samo treba da se oprdelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Samo treba da ga dobro odrzavate
Marta Dencevic
Koliko god da stvari okrenete da ledja, land rover servis nije ni malo jeftin ili sa cenama pristupacan.
Janko Zivanovic
Ovaj servis po pravilu sigurno da mora da dosta kosta. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ljubinka Sreckovic
Ako ste vec izdovjili novac da kupite ovo vozilo, onda u svakom slucaju treba da gledate koliko ono trosi i sta vam se vise isplati.
Petar Jankovic
Moje je licno misljenje takvo da je ovo psoebna vrsta servisa. U svakom slucaju za nesto drugacije ne mozete da se odlucite.
Nikolina Pantelic
Ovo je jeste odlican servis ali on jednostavno nije namenjen svacijem dzepu.
Ivan Stojanovic
U svakom slucaju je ovo poseban vrsta servisa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da ce vas sve to puno kostati. Mada, to je vec nesto potpuno normalno.
Jana Stankovic
Ako vec neko ima novca da kupi Land Rover, onda bi u svakom slucaju treba da ia dovoljno novca da ga i rdovno ali i kvalitetno odrzava.
Marko Petrovic
Bitno je samo reci da je problem sa ovim vozilima pre svega u tome sto su veoma skupa za odrzavanje.
Biljana Brankovic
Moje licno misljenje je da ovo nije servis a pogotovo ne auto za svakoga. Veoma je skup za odrzavanje.
Dusan Markovic
Po pitanju Land Rover servisa ako mene pitate samo treba da se oprdelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Samo treba da ga dobro odrzavate.