Trazite dobar Chrysler auto servis? Vi volite vaš Chrysler i vaš Chrysler voli vas. Ta obostrana ljubav zahteva najbolju i najprofesonalniju brigu i negu, a to se može dobiti samo u Chrysler ovlaštenim auto servisima. 

 

 

Ovako emotivno smo započeli naš tekst, iz prostog razloga što je svaki četvorotočkaš, zapravo pridruženi član svake porodice. On vam omogućava da za vrlo kratko vreme odbacite decu u vrtić i školu, skoknete do posla, u međuvremenu još nešto obavite, a uveče izvedete suprugu na večeru… Da ne spominjemo duga putovanja, kada odlučite da vašim Chrysler-om odete na more, na primer…

Redovno održavanje vozila u profesionalnim auto servisima, omogućavaju automobilu dugovečnost kao i besprekoran i siguran rad.

Chrysler auto servisi

Dovezli ste svoj miljenika u servis, i biće vam ponuđene različite usluge:

- Pregled motora, jer je on “srce” vašeg automobila, on ga pokreće i mora biti u dobroj kondiciji;

- Mehaničarske usluge – celokupan obim poslova možete obaviti u ovlaštenim Chrysler servisima, koji poseduju moderne specijalne alate, kao i svu potrebnu tehničku dokumentaciju za vaš automobil. 

Za besprekoran rad vašeg Chryslera, potrebni su periodični zahvati koje je potrebno obavljati redovno. Kao na primer: zamena kaiševa, rolera, svećica, kablova, kao i creva za protok goriva i rashaldne tečnosti, te zamena ulja i svih filtera;

 

 

- Elektronika i dijagnostika – bez kompjuterske dijagnostike danas je nemoguće zamisliti kompletan pregled vašeg Chrysler-a. Za pristup svim kvarovima koji su vezani za ECU (kompjuter za elektronsko upravljanje motora), servisi poseduju dijagnostičke uređaje. Uz njihovu pomoć se pristupa ECU kao i svim elektronskim davačima koji su u vašem Chrysler-u postavljeni da omoguće bezbednost i kvalitet korišćenja automobila. 

- Mali servis, podrazumeva redovnu kontrolu vašeg ljubimca svakih godinu dana. Najčešće se obavlja zamena sva četiri filtera – filter vazduha motora, filter goriva, filter ulja i filter kabine, kao i zamena motornog ulja; 

- Veliki servis, se obavlja na svakih tri ili četiri godine, prilikom koga se vrši zamena svih potrošnih delova i materijala vašeg Chrysler-a. Redovnim velikim servisom sprečavate moguće veće kvarove koji u budućnosti iziskuju više novca, a svakako i ugrožavaju vašu bezbednost kao i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju;

Elektronsko podešavanje sedišta, svetla i mnogih drugih uređaja daće vam osećaj uživanja dok upravljate svojim Chrysler-om. 

Možete računati i na test i čišćenje dizni, zatim, profesionalni Chrysler auto servisi poseduju i mašine za popravku, obradu i proveru glava motora, zatim, popravka i održavanje kočnica, koje imaju ključnu ulogu kada je u pitanju sigurnost u vožnji, vulkanizerske usluge i provera i zamena amortizera, centriranje trapa i održavanje i servis klime za vaše Chrysler vozilo. 

Da biste bili opušteni i sigurni u vožnji, redovno posećujte ovlaštene Chrysler auto servise, negujte vašeg ljubimca, jer on to zaslužuje i mnogostruko vam uzvraća.

Chrysler auto servis – cena:

Za vaš Chrysler automobil, u ovlašćenim servisima, možete dobiti sledeće usluge: 

Servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, cena usluge kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara. 

Naravno, ove i mnoge druge usluge koje su vam potrebne za održavanje vašeg ljubimca u top-formi, možete priuštiti u Chrysler auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teskta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Chrysler auto servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Uros Filipovic

Po pitanju kvalitetnih Chrysler auto servisa, svima mogu da preporucim Auto servis Djole. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje, koje ima strucne mehanicare i u ciji kvalitet rada se mozete uveriti ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.

14.09.2017
Petar Jankulovski

Po svemu sudeci, naravno da ovi auto servisi zaista mogu da budu i vise nego kvalitetno. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

09.03.2017
Ivana Petrovic

Tesko da u Beogradu postoji bas kvalitetan servis za ovo vozilo.

06.03.2017
Marina Zivkovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta auto servisa. Ukoliko se bas za njega odlcuite, sigurno se necete pokajati.

05.03.2017
Stojance Ristovski

Naravno da kod ovog vozila, kvalitet relativno lako moze da dodje u prvi plan. Moze da dodje u prvi plan bez nekih vecih problema.

15.02.2017
Jovana Milinkovic

Nisu ovo bas previse zastupljena vozila kod nas da biste mogli po nesto pristupacnijim cenama da ih servisirate.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Sto se tice ove vrste auto servisa, samo je vazno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je daleko losije resenje. Pri tome, oko toga nemate sta da sumnjate.

01.02.2017
Lea Stankovic

Koliko mi je samo poznato, sot se ovoga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Mislim da je Chysler i automatski menjac odlicna i dobitna kombinacija.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Mislim da je voziti ovu marku vozila sa automnatskim menjacem ne bas tako dobro resenje.

19.01.2017
Simona Vucinic

Moje je licno misljenje da sto se ovog vozila tice, najbolje resenje je da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo onda i nije bas toliko bitno.

30.12.2016
Todor Markovic

Nije ovo automobil za svakoga, posebno nije za one koji imaju nesto plici dzep.

14.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju ovog tipa vozila samo treba da se opredelite za ono koje ima kvalitetan automatski menjac kako vam se ne bi desilo da po ovom pitanju imate problem.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Ja se licno nikada ne bih opredelio za ovu marku vozila iz prostog razloga sto mi se sve cini da nisu bas trapovi pogodni za nase puteve.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ovaj tip vozila ima inace veoma osetljive automatske menjace. Bas iz tog razloga treba da posetite agenciju Kelemen i da se tamo odlucite za kvalitet.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko vam je potrebna ova vrsta servisa, samo treba da posetite servis Line i vise se nista po tom pitnju necete pokajati.

09.11.2016
Jana Stankovic

Upravo po pitnaju ove vrste auto servis, vazno je da posetite auto servis Wagen auto, narocito kada govorimo o automatskim menjacima.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitnajuovog tipa vozila, mogu slobono da preporucim auto servis Djole u koji zaista treba da imate puno poverenje.

20.09.2016
Petar Jankovic

Mozda bi najbolje bilo kada biste odredjeni tip vozila izbegli da kupite.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Chrysler auto je u svakom slucaju jedan od najboljih automobila. To je generalno auto u koji mozete da imate puno poverenje, ali koij u svakom slucaju zahteva jedno kvalitetno odrzavanje.

17.08.2016
Marko Petrovic

Auto servis Djole je definitvno dobar i kvalitan servis ali nije previse dobar za automatske menjace. Po pitnaju automatskih menjaca treba na prvom mestu da svoje poverenje ukazete BG automatik.

16.08.2016
Dusan Markovic

Po pitanju kvalitetnih Chrysler auto servisa, svima mogu da preporucim Auto servis Djole. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje, koje ima strucne mehanicare i u ciji kvalitet rada se mozete uveriti ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Generalno nisam pristalica kupovine vozila sa kojima posle ne znate sta biste da radite. Zbog toga, uvek vise volim da se ranije raspitam oko mogucnosti odrzavanja ovih vozila itd. nego da se posle kajem.