Trazite dobar Jeep auto servis? Jeep je san mnogih ljubitelja automobila. Ovo moćno terensko vozilo, predstavlja spoj sportskog, avanturističkog duha, elegancije, i najviše – snage. Oni srećnici koji Jeep poseduju, svakako mu sa ljubavlju poklanjaju redovno servisiranje u profesionalnim Jeep auto servisima.

 

 

Jeep auto servisi

Dakle, odlučili ste da dovezete svog ljubimca u Jeep auto servis, i profesionalno osoblje će vam ponuditi raznovrsne usluge kao što su: mali servis, veliki servis, popravka motora, popravka kočionog sistema, servis sistema za ubrizgavanje goriva, remont automatskih menjača, kompletna kompjuterska dijagnostika, upravljački sistem i vešanja, rashladni sistemi, kompletna analiza bezbednosti, te prodaja i ugradnja originalnih rezervnih delova...

U profesionalnim Jeep auto servisima možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Ono što vam majstori mogu poručiti, jeste da je za pravilno funkcionisanje i ispravnost vašeg vozila najvažnije redovno održavanje. 

U pronalaženju i detektovanju kvarova koji su vezani za kompjuter za elektronsko upravljanje motora, ovlašteni Jeep auto servisi poseduju dijagnostičke uređaje. U tom smislu, kompjuterska dijagnostika kvara je bitna kada nam računar na automobilu pokazuje da postoji određeni kvar. Može se dogoditi da postoji neispravnost jednog dela ili čitavog sistema. 

Jeep auto servis – usluge

Pod redovnim održavanjem podrazumevaju se sledeće usluge: 

- Zamena filtera i ulja na preporučenoj kilometraži, u zavisnosti od motora, na 10000 i 15000 kilometara;

- Redovna provera tečnosti (antifriz, kočiona tečnost, ulje u menjaču...);

- Provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, kočionih diskova, kočionih cilindara...);

- Veliki servis, koji podrazumeva zamenu svih kaiševa, španera i vodene pumpe. 

Ovaj servis poželjno je obavljati svakih tri do četiri godine, prilikom koga se vrši preventivna zamena potrošnih delova kao i materijala. Dobra strana jeste da redovnim servisiranjem štedite novac, jer nikada ne znate kada neki deo može da otkaže a tada popravka bude mnogo skuplja od velikog servisa. Vaša bezbednost na putu, kao i drugih učesnika u saobraćaju, svakako je najvažnija.

 

 

- Čišćenje dizni, ERG ventila;

- Zamena seta kvačila (lamele, korpe i druck lagera). Interval zamene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje. 

U ovlašćenom Jeep auto servisu možete dobiti i sve usluge vezane za popravku motora i menjača. 

Pošto vaš Jeep zaslužuje najbolju negu, višegodišnje iskustvo zaposlenih majstora, mnogobrojni zadovoljni klijenti, konstatna ulaganja i pre svega, profesionalna usluga, preporučuju Jeep auto servise kao vaš izbor kod održavanja vozila.

Jeep auto servis – cena:

Navedimo samo neke od usluga koje možete dobiti za svoje Jeep vozilo: ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom), za 4 kom – 3600 do 5500 dinara, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara, zamena antifriza od 840 do 1800 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, cena usluge kompjuterske dijagnostike u proseku se kreće oko 1400 dinara. 

Ovo su samo neke od širokog spektra usluga koje možete dobiti u Jeep auto servisima.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jeep auto servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

03.11.2019
Nebojsa Vuxi Vukajlovic Nebojsa Vuxi Vukajlovic

Nije auto za dubok dzep, nego za pametnog. Pre svega svi delovi u usa online su bagatela. Ovde sto deru a ugradjuju kineze je druga prica. Cherokee II 4.0 je ekonomicniji auto od vecine onih kao jeftinih astre, pezoa, citroena.... itd itd

25.10.2018
Srdjan Budimirovic

Po pitanju Jeep auto servisa, slobodno svima mogu da preporucim USA Car servis Pavlovic. To jeste nesto skuplji servis po pitnjau cena ali po pitanju Jeep vozila, generalno nista bolje i ne mozete da ocekujete.

14.09.2017
Petar Jankulovski

Jeep je pouzdan auto sa kojim zaista u pogledu kvarova i ne biste trebali daimate nesto previse problema. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno pravo gubljenje vremena i nista vise od toga vam i nije toliko potrebno.

09.03.2017
Ivana Petrovic

tesko da kod nas mozete da pronadjete nekog bas dobrog ocuvanog Jeep vozila.

06.03.2017
Marina Zivkovic

U svakom slucaju ukoliko mislite da va Jeep dobro posluzi, u svakom slucaju cete morati da ga redovno odrzavate a da pri tome ne pitate koliko ce to tacno da kosta.

05.03.2017
Stojance Ristovski

Ipak ovo nije servis koji je namenjen svacijem dzepu.

15.02.2017
Jovana Milinkovic

Stos e tie Jeep vozila, samo je bitno da se na vreme odlcuite za kvalitet. Sve drugo je onda daleko manje vazno.

15.02.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta auto servisa koja je namenjenja pre svega ljudima koji imaju nesto dublji dzep.

01.02.2017
Lea Stankovic

Koliko je samo meni poznato, Jeep je jedan odlican auto. Sve drugo je sto se mene tice daleko manje vazno.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Mislim da je mnogo ekonomicija varijanta Jeep vozila sa automatskim menjacem za razliku od onog vozila kojeg nema.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pitanju ove vrste vozila, samo je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Meni je to jedino normalno.

19.01.2017
Simona Vucinic

Moje je licno misljenje da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i da je to generalno govoreci jedno po tom pitanju od boljih resenja.

30.12.2016
Todor Markovic

Ovo nije auto za svakoga, pogotovo nije bas za one ljude koji nemaju dovoljno dubok dzep.

14.12.2016
Marta Dencevic

Veoma je bitno da znate da je po ovom pitanju veoma vazno da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po meni mozete da imate puno poverenje.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju Jeep vozila, samo treba da znate da je bitno da se opredelie za kvalitet i da nista dalje po tom pitanju ne brinete.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetnom mesto na kojem biste mogli da odrzavate automatske menjace, samo treba da posetite servis ADS Company i vise nista oko njega nemate da brinete.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Jeep je po pravilu jedan veoma pouzdan automobil ali ukoliko se vec odlucte da ga servisirate na pravom mestu, mislim da je generalno najbolje da posetite servis Radic.

09.11.2016
Jana Stankovic

Po pitnjau auto servisa za Jeep ubedljivo je najbolje da ako imate automatski menjac da posetite auto servis Sopot.

08.11.2016
Biljana Brankovic

To je zaista auto u koji mozete da imate puo poverenje. Samo traba da pronadjete neki kvalitetan servis gde biste mogli da ga odrzavate.

20.09.2016
Petar Jankovic

Bas sam bio kod nekog prijatelja pre odredjenog vremena u SAD i video sam dosta JEEP vozila sa automatskim menjacem. Njima je jednostavno mnogo lakse da voze takva vozila.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Jeep su vozila koja nije ni malo lako i jednostavno odrzavati. jeep su vozila u koja u tom smislu mozete da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba.

17.08.2016
Marko Petrovic

Ukoliko vec imate para da vozite Jeep onda je najbolje da ne sedite po pitanju odrzavanja. Sto se tice automatkih menjaca, mislim da je definitovon najbolje resneje za vas da posetite BG automatik. To je servis sa visegodisnjim iskustvom i radom u ovoj oblasti.

16.08.2016
Dusan Markovic

Po pitanju Jeep auto servisa, slobodno svima mogu da preporucim USA Car servis Pavlovic. To jeste nesto skuplji servis po pitnjau cena ali po pitanju Jeep vozila, generalno nista bolje i ne mozete da ocekujete.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Jeep je skup automobil kako za voznju tako i za odrzavanje. Nema sta, to su kvalitetna vozila ali zbog tekucih i vanrednih troskova nisu prosto za svaciji dzep.