Trazite dobar Dodge auto servis? Vlasnici automobila su često „zaljubljeni“ u svog četvorotočkaša. A nije ni čudo, kada isti predstavlja naš imidž, naš stil i neophodan je za brzo obavljanje svakodnevnih obaveza, a i za duga putovanja, barem jednom godišnje.

 

 

Iz tog razloga, potrebno je svom Dodge automobilu posvetiti posebnu pažnju, kako bi on uvek bio u dobroj formi i kondiciji, odnosno da nas nikada ne bi neprijatno iznenadio negde na putu. 

Redovno auto servisiranje će vam pomoći u tome, da vozite opušteno i bez brige.

Dodge servisi

Kada dovezete svog „Amerikanca“ u profesionalni Dodge servis, mnoge usluge vam stoje na raspolaganju:

- Veliki servis:

Ovde se radi o servisu koga je poželjno obavljati svakih tri do četiri godine. Prilikom velikog servisa vašeg Dodge automobila, vrši se preventivna zamena potrošnih delova i materijala. Ako sve ovo obavite na vreme, ostaće vam novac u džepu, jer ćete time sprečiti moguće kasnije skupe popravke, a i vaša sigurnost svakako biće mnogo veća.

- Mali servis: 

Ovo je servis koji se prepuručuje na svakih godinu dana, ili na pređenih 10000 do 20000 kilometara. Obično se vrši zamena sva četiri filtera – filter vazduha motora, filter goriva, filter ulja i filter kabine, kao i zamena motornog ulja. 

- Servis sistema za ubrizgavanje goriva

- Popravka motora;

- Popravka kočionog sistema;

- Kompletna kompjuterska dijagnostika;

- Remont automatskih menjača;

- Upravljački sistem i vešanja;

- Rashaladni sistemi;

- Kompletna analiza bezbednosti;

- Prodaja i ugradnja originalnih rezervnih delova... 

Kao što vidite, usluga je kompletna a uz ljubazno osoblje i vi i vaš ljubimac osećaćete se prijatno i spremni za nove hiljade kilomatara koji vas očekuju.

Dodge auto servisi – iskustva

Zahvaljujući stručnom kadru i primeni standarda, uz  korišćenje originalnih dijagnostičkih uređaja i najsavremenijih alata, Dodge auto servisi su spremni da odgovore zahtevima svih klijenata. 

 

 

U Dodge auto servisima možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. U skladu sa razvojem auto industrije, kao i čestom pojavom novih modela, velika pažnja se posvećuje ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja i stalno usavršavanje zaposlenih majstora.

Savremena kompjuterska auto dijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, međutim, njihovo otklanjanje je posao osoblja Dodge auto servisa.

Kada svoj Dodge automobil dovezete u profesionalni servis, na delu ćete videti spoj iskustva, znanja i modernih tehnologija. Dakle, sve što je potrebno da vaš Dodge auto bude srećan i dugovečan.

Dodge auto servis – cena:

Za uslugu kompjuterske dijagnostike, u proseku je potrebno izdvojiti oko 1400 dinara, zatim servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, kontrola trapa 600 dinara, sve do 1200 din za kontrolu prianjanja i kontrolu kočnica. Ultrazvučno čišćenje dizni, od 8000 dinara (6 do 8 kom). 

Ovo je samo deo usluga koje možete pronaći u Dodge auto servisima. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teskta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dodge auto servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Uros Vukicevic

Generalno govoreci, u Beogradu ne postoji previse mesta na kojima mozete da obavite servis Dodge vozila. Zbog toga u samom startu morate biti spremni da adekvatno platite.

14.09.2017
Ivana Petrovic

Dodge su odlicna vozila, izgledaju nekako poprilicno masivno i mocno. Zbog toga mi se bas onako zapadnjacki svidjaju. Jedino imam dosta sumnji u pogledu toga koliko se moze pronaci kvalitetnih auto servisa koji mogu da se bave na taj jedan nacin.

09.03.2017
Marina Zivkovic

Kako god da okrenete, za ovaj auto vam je potreban zaista jedan dobar servis.

05.03.2017
Stojance Ristovski

Ako se orpedelite bas za ovo vozilo, pre bilo kakve kupovine, odmah biste trebali da odredite, gde cete tacno da ga servisirate.

15.02.2017
Jovana Milinkovic

Sto se ovoga licno tie, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

15.02.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta auto servisa, sve drugo je daleko losije resenje. Nista dalje ne treba da sumnjate.

01.02.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, Dodge je jedan odlican auto. Jedino je problem koliko mogu da vidim da se za njega pronadje pravi servis.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta vozila i ako su to Amerikanci napravili, onda to u svakom slucaju treba da valja.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko samo mogu da vidim, ovo je ipak posebna vrsta vozila za koju ne moze svako da ima para da ga na pravi nacin servisira.

19.01.2017
Simona Vucinic

Ja licno nikada ne bih muzu dozvolila da kupi ovaj auto zbog toga sto zaista ne znam da li bismo imali dovoljno novca da u njega kupimo gorivo.

30.12.2016
Todor Markovic

Ako mene licno pitate, nekoliko meseci sam vozio rodjakov Dodge. Problem je u tome sto je auto kao auto bas onako dobar ali je problem u tome sto nije ni malo jeftin za odrzavanje.

14.12.2016
Marta Dencevic

Ako mene licno pitate, samo treba da se opredelite za kvalite ti vise nista po tom pitanu ne treba da se pokajate.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Ukolik se opredelite da kupite bas ovaj auto onda u tom slucaju se sigurno necete pokajati. Veoma je vazno da se po ovom pitanju odmah opredlite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju Dodge auto servisa, realno mislim da je ubedljivo najbolje resenje da posetite servis Gudalovic. Tamo bas znaju kako da odrzavaju automatske menjace.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko vam je vec potreban auto servis po ovom pitanju a da je vec kvalitetan, samo treba da posetite Cupu Ford i vise nista po tom pitanju ne biste trebali da se pokajete.

09.11.2016
Jana Stankovic

Dodge po praivlu ima veoma kvalitetna vozila, sve su to vozila u ciji kvalitet nemate razloga da sumnjate. Po pitanju servisa automatskih menjaca u tom smislu je vazno da posetite auto servis Pele.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko ste resili da se opredelite bas za taj auto ond odmah treba da potrazite neki dobar servis gde bi mogli da ga rade. Primer je auto servis Burgund.

20.09.2016
Petar Jankovic

Mislim da je Dodge popirlicno ne adekvatan auto za nase puteve i generlno za parkiranje, pogotov u Beogradu.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko ste nekada vozili Sevrolet i bili ste zadovoljni tako gde ste ga odrzavali, onda je u svakom slucaju najbolje da po tom pitanju zadrzite majstora i u slucaju Dodge vozila.

17.08.2016
Marko Petrovic

Ne znam gde ljuid obicno servisiraju ovaj tip vozila ali znam da je jedan od dobrih i kvalitetnih servis BG automatik. Kazu da je to servis u koji jednostavno mozete imati puno poverenje.

16.08.2016
Dusan Markovic

Na mene je ovaj tip vozila uvek ostavljao onako impresivan utisak. Medjutim, uvek sam se pitao gde ljudi obicno servisiraju ova vozila. Sad, znam za one ljude koji imaju novca da generlano nije problem, ali ja postavljam pitanje sta sa onim ljudim koji nemaju. Onda verovatno takvi i ne voze Dodge.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Generalno govoreci, u Beogradu ne postoji previse mesta na kojima mozete da obavite servis Dodge vozila. Zbog toga u samom startu morate biti spremni da adekvatno platite.