Servis za Alfa Romeo Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Mitrovdanska 56a
Beograd
Adresa: Ustanička 17,
Beograd
Adresa: Svetozara Miletica 10, Beograd
Beograd
Adresa: Sutjeska ulica 3. 22A
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Vinogradska 105
Beograd
Adresa: Vojvode Brane 4, Beograd
Beograd

Servis za Alfa Romeo Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Zdravka Čelara 43, Futog
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Servis za Alfa Romeo Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Radoja Domanovića 25
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Adresa: Vojvode Janka Stojićevića 81
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis za Alfa Romeo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis za Alfa Romeo

Obaveštenost o stanju automobila, redovni servisi i provere stanja predstavljaju glavne faktore u očuvanju bezbednosti u saobraćaju i udobnosti u svakom vozilu.

Mali servis za Alfa Romeo

Mali servis je redovno i obavezno održavanje automobila kojim je propisana zamena svih filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu povremeno se pristupa proveri i dopunjavanju nivoa kočione i rashladne tečnosti. Automobilski stručnjaci preporučuju vršenje malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000-20000 km.

Veliki servis za Alfa Romeo

Veliki servis je periodično održavanje vozila. Podrazumeva zamenu određenih dotrajalih i istrošenih auto delova i prilagođenu proveru stanja vozila. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i vodene pumpe. Interval između dva velika servisa obuhvata raspon između pređenih 60000 km i 120000 km.

Servis i delovi za Alfa Romeo

Servis za Alfa Romeo 147, servis za Alfa Romeo 156, servis za Alfa Romeo 159, servis za Alfa Romeo 166, servi i popravke za Alfa Romeo Giulietta i ostale modele vozila Alfa Romeo obavlja se u auto servisima specijalizovanim za italijanske marke.

Pri servisiranju automobila često dolazi do potrebe za zamenom delova. Vlasnici automobila mogu da izaberu deo iz neke od ponuđenih kategorija: 

OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);

originalni rezervni delovi;

kopije delova;

polovni delovi.

Usluge Alfa Romeo servisa

Majstori u auto servisima za Alfa Romeo pružaju usluge iz svih navedenih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Alfa Romeo

Mali servis za Alfa Romeo 147 iznosi od 9000 do 12000 dinara (od 75 do 100 evra), a veliki servis košta između 30000 i 36000 dinara (između 250 i 300 evra).

Cena malog servisa za Alfa Romeo 159 kreće se od 9000 do 12000 dinara (od 75 do 100 evra), dok veliki servis košta od 30000 do 34000 dinara (250-280 evra).

Mali servis za Alfa Romeo 156 2.4 jdi ima cenu od 10000 do 12000 dinara (od 85 do 100 evra), a veliki servis staje između 36000 i 38000 dinara (300-320 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Mislim da generalo u Beograud ne postoji veliki broj servis koji se bave sa popravko vozila tipa Alfa Romeo. To je tip vozila u koji mozete imati puno poverenje da ce periodicno uvek imati neke manje kvarove.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, ovo je po pravilu i vise nego zahtevan servis. Ukoliko se bas za njega odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Stojance Ristovski
ne treba bas sad toliko da preterujete po pitanju Alfe. Nemaju one bas toliko lose automatske menjace.
Ivana Petrovic
Moje licno misljenje je da je ovo servis koji sigurno moze da bude jako dobar alid a jednostavno nije za svaciji dzep.
Milen Jovanovic
Sto se tice Alfa i automatskih menjaca mislim da to nije ipak dobitna kombinacija.
Marina Zivkovic
Mogu samo slobodno da kazm da je sto se tice ovog servisa, veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Filip Milutinovic
Em Alfa em automatski menjac, po meni se zaista ne zna sta je to tacna dobitna kombinacija.
Jovana Milinkovic
Ako mene licno pitate, zaista ne mogu da shvatim ljude koji kupe Alfu a pri tome i sami znaju da ce vise da provedu vremena kod majstora nego u voznji.
Mihajlo Nastasovic
Licno mislim da je sto se ovakvog servisa tice uvek pozeljno da od pocetka spremit dosta novca.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim ovo je sve odlicna vrsta servisa, mada treba da znate da alfa i automatski menjac jednostavno ne idu zajedno.
Simona Vucinic
Ako vec imate Alfu sa automatskim menjacem, onda biste svakako trebali da vodite racuna o tome da je bas dobro servisirate.
Todor Markovic
Odmah treba da budete spremni da ako Alfa krene da vam se kvari da cete morati da za nju date bas onako dosta novca za popravke.
Marta Dencevic
Ako vec pricamo o ovom tipu vozila, odmah treba da znate da imaju osteljtljive automataske menjace koji zahtevaju bas onako kvalitetno odrzavanje.
Janko Zivanovic
Po pitanju ove vrste servisa ne treba da brinete, posto ih ima na svakom koraku ali je zato ipak potrebno da vodite racuna o tome kakav automobil kupujete.
Ljubinka Sreckovic
Veoma kvalitetan servis automtskih menjaca za Alfa Romeo mozete da pronadjete u servisu Arci.
Nikolina Pantelic
Moje je misljenje iz dosadasneg iskustva, posto sam nekoliko godina do sada vozila Alfu, da je po pitnu ovog tipa vozila u Beogradu, ubedljivo najoblji servis Forma.
Jana Stankovic
Po pitanju ovog tipa vozila, mogu da vam kazem iz iskustva mog momka, da servis automatskih menjaca za Alf Romeo veoma kvalitetno mozete da uradite u servisu BG Automatik.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetan i pouzdan servis za Alfa Romeo predstavlja auto servis Zivkovic u kojieg mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Definitivno bi najbolje bilo da potpuno izbegnete da kupite Alfu Romeo a tek da ne pricam o ovom modelu vozila sa automatskim menjacem. To nikada ne mozete znati sa 100% sigurnosti kako je neko odrzavao.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan servis za Alfa Romeo, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite auto servis Zivkovic. To je jednostavno auto servis u koji mozete da imate puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
Marko Petrovic
Po pitanju servisa automatski menjaca situacija je malo specificna. Licno, nisam do sada video neki model Alfa Romeo koji ima automatski menjac. Pre svega, potrebno je da automatski menjac kvalitetno odrzavate i servisirate. Tako ce vam sigurno biti lakse da na kraju i svoj auto prodate.
Dusan Markovic
Mislim da generalo u Beograud ne postoji veliki broj servis koji se bave sa popravko vozila tipa Alfa Romeo. To je tip vozila u koji mozete imati puno poverenje da ce periodicno uvek imati neke manje kvarove.
Petar Jankulovski
Drugar moj vozi Alfu i poprilicno je zadovoljan. Kaze da ga ni priblizno ne bi tako dobro sluzila da je redevno ne servisira. On to konkretno radi u auto servisu Trend koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.