Gde cete naci najbolji Suzuki servis u vasem gradu? Kada kupujemo automobil, trudimo se da ispunimo sve svoje želje, to jest, da četvorotočkaš bude u našem „fazonu“, jer nije svejedno da li vozimo limuzinu ili džip, na primer.

suzuki servis

 

Koji god auto da imate, u nekom trenutku će vam zatrebati mali ili veliki servis, a sve zbog toga da biste se na drumu osećali sigurno i bezbedno. Svaki vozač dolazi u kontakt sa mnogo drugih učesnika u saobraćaju, i zbog toga je neophodno da svako proverava svog ljubimca na vreme.

Auto servis za Suzuki vozila

Korisno je znati da se prilikom servisa radi kompjuterska dijagnostika, uz pomoć najsavremenijih uređaja, tako da se tačno može detektovati gde se kvar nalazi i sanirati na vreme. Ovde je bitno naglasiti da ne bi trebalo zanemarivati ni najmanje nepravilnosti u radu vozila, iz prostog razloga što mali kvar vremenom postaje veći kvar, što iziskuje više novca za popravku, ili čak i zamenu određenog dela sasvim novim.

Mali servis za Suzuki

Redovnim održavanjem se zadržava prvobitni kvalitet vozila, i to u pogledu performansi, udobnosti i bezbednosti. Auto servisiranje vozila delimo na mali i veliki servis. Mali servis se radi češće i obuhvata zamenu filtera ulja, vazduha, kabine, zamenu motornog ulja, proveru rada motora i elektronike, kočionog sistema...

Veliki servis za Suzuki

Veliki servis se obavlja periodično, i on obuhvata:

  • Menjanje seta zupčastog kaiša
  • Zamenu španera
  • Zamenu rolera
  • Zamenu vodene pumpe...

Ipak, potrebno je da znate da veliki servis ne zamenjuje mali servis i ono što se tom prilikom radi, a takođe ni zamenu remenica, alternatora, kao ni proveru potpune ispravnosti ostalih sklopova jednog automobila.

suzuki servis cena

 

Usluge Suzuki servisa

U Suzuki servisima moguće je pre svega, obaviti spomenuti mali i veliki servis, tehnički pregled vozila, kao i kupovinu originalnih auto delova i njihovu profesionalnu ugradnju. Svi potencijalni kvarovi se detektuju i lociraju na vreme, tako da vama ostaje samo da uživate u vožnji.

U Suzuki auto servisima radi stručno i iskusno osoblje, koje iza sebe ima niz odrađenih vozila i zadovoljnih vozača koji su ukazali svoje poverenje. Imajte uvek na umu da bezbednost nema cenu, i zbog toga je potrebno da periodično dovozite svog limenog ljubimca na servisiranje kako bi uvek funkcionisao najispravnije moguće.

Suzuki servis – cena:

Da krenemo redom – prosečna cena kompjuterske dijagnostike je 1400 din, kontrola prianjanja i kontrola kočnica, 1200 din, zamena antifriza od 840 do 1800 dinara, servis klime (provera, dopuna gasa i ulja po fabričkim normama) 3600 dinara, zamena amortizera od 880 do 1600 dinara… 

Usluge koje smo naveli su samo neke od mnogih koje možete dobiti u Suzuki auto servisima, tako da vaš ljubimac bude uvek u top formi.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise koji su oglašeni na ovoj stranici.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Suzuki servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

27.10.2018
Mladen Todorovic

Firma auto je najbolji suzuki servis u gradu. Svaki problem lako i povoljno resavaju. Sve pohvale i preporuke za njih.