Audi servis Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Audi servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Audi servis

Pridržavanje plana o redovnom održavanju vozila čuva svakog vlasnika Audi automobila od nepredviđenih kvarova i neželjenih troškova. Pouzdan i stručan serviser automobila važan je koliko i dobar odabrani lekar.

Mali servis za Audi

Mali servis predstavlja redovno održavanje vozila i vrši se na svakih 12 meseci ili posle pređenih 10000-15000 km kod benzinskih motora, odnosno 20000 km kod dizel motora. Pri malom servisu se proveravavaju pojedini auto delovi vezani za sigurnost vozila i rad motora, a uobičajeno menjaju filteri i motorno ulje. 

Veliki servis za Audi

Veliki servis je periodično održavanje automobila pri kome se uobičajeno vrši zamena niza dotrajalih auto delova - zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i svih ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km, u zavisnosti od konkretnog modela i starosti automobila.

Delovi i servis za Audi 

Svi ponosni vlasnici automobila marke Audi mogu izabrati stručnog servisera kod kog će redovno, odnosno periodično raditi servis za Audi A1, servis za Audi A2, servis za Audi A3, servis za Audi A4, servis za Audi A5, servis za Audi A6, servis za Audi A8, servis za Audi Q7, servis za Audi S4, servis za Audi TT, ili sve potrebne popravke i ugradnju delova za ostale modele ovog nemačkog proizvođača.

Kada pri servisiranju dođe do toga da je potrebno zameniti ili ugraditi neki deo na Audi automobilu, korisnici će moći da izaberu deo iz bilo koje od narednih kategorija:

OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);

originalni nemački rezervni delovi;

kopije delova;

polovni delovi.

Usluge Audi servisa

U auto radionicama širom Srbije mogu se uraditi servis za Audi A4, servis za Audi A6, auto servis za Audi S4, kao i sve potrebne korekcije, intervencije i popravke za ostale modele koje spadaju u naredne kategorije usluga:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Audi

Ukoliko vozite pažljivo, a o stanju svog vozila se obaveštavate redovno, rizik od skupih kvarova i havarija spustićete na minimum.

Cena malog servisa za Audi A3 1.9 TDI iznosi oko 10000 dinara (oko 85 evra), dok veliki servis košta oko 30000 dinara (oko 250 evra).

Mali servis za Audi A4 1.6 sa benzinskim motorom košta oko 8000 dinara (oko 65 evra), a cena velikog servisa iznosi oko 28000 dinara (oko 230 evra).

Cena malog servisa za Audi A6 2.0 TDI obično je oko 11000 dinara (oko 90 evra), a veliki servis košta oko 38000 dinara (oko 320 evra).

Mali servis za Audi Q7 košta oko 16000 dinara (oko 130 evra), a veliki servis treba platiti oko 75000 dinara (oko 625 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Andriajana Simic

Ja svoj auto odrzavam u servisu zagorac. To je po meni najbolji audi servis u beogradu i svima ga preporucujem.

06.03.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrnete, svaki automatski menjac zahteva das e dobro odrzava, bez obzira da li govorimo o Audi ili o nekim drugim vozilima.

15.02.2017
Ivana Petrovic

Audi ima odlicne automatske menjace ali naravno oni moraju da se dobro odrzavaju.

15.02.2017
Marina Zivkovic

nema sta, Audi jeste jako dobro vozilo ali je pre svega problm u tome sto mora debelo da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, Audi servis je odlican servis. Sve drugo onda i nije bas toliko vazno. Naravno, kako i kod svih kola tako i kod Audija zaisat je potrebno posvetiti adekvatnu paznju automatskom menjacu.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaj mogu slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta servisa, ako se bas za njega opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Postoji taista dosta audi servisa u Beogradu ali sto se mene licno tice, ne postoji dovoljno veliki broj majstora.

19.01.2017
Lea Stankovic

sto se ovoga tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se oko ovoga posavetujete sa nekim strucnim licem.

30.12.2016
Simona Vucinic

Audi je dobar auto ali ima bas onako osetljiv menjac.

29.12.2016
Todor Markovic

Ako mene pitate, ovo je uvek veoma skup servis, tako da u svakom slucaju nije za svakoga.

14.12.2016
Marta Dencevic

Licno nemam nista protiv audi servisa ali ukoliko ste vec odlucili da kupite kvalitetan audi sa automatskim menjacem, onda svakako treba da znate da je potrebno da ga i kvalitetno odrzavate.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju ove vrste servisa samo treba da potrazite neko provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Audi po pravilu ima veoma kvalitetne automatske menjace. Medjutim, oni u svakom slucaju moraju kvalitetno da se odzavaju. Bas iz tog razloga svoje poverenje treba da ukazete servisu Spasic.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju servisa, uvek sam se vise zalagala da po tom pitanju se opredelite iskljucivo za kvalitet. zato je po meni ipak najbolje da posetite servis Srboauto.

09.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju automatskih menjaca za audi ubedljivo je najbolje resenje da posetite agenciju Izi i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju auto servisa, ubedljivo najbolje resneje za vas je Japan Auto kao jedno mesto u koje mozete definitivno da imate puno poverenje.

20.09.2016
Petar Jankovic

Po pitanju servisa automatskih menjaca za Audi, defitivno to nije za svaciji dzep. Cene su popirilicno visoke i pri tome morate da birate kod koga da radite. To znaci da vam treba iskljucivo neko proveren.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Auto servis u svakom slucaju u danasnje vreme nije toliko tesko pronaci. Najbolje je da posetite auto servis Djole i slobodno pitate sve sta vas zanima.

17.08.2016
Marko Petrovic

Nem asta, Audi je dobar auto ali je potrebno da se na kvalitetan nacin servisira. Pre svega se to odnosi na one modele koji imaju automatski menjac. Recimo po tom pitanju, iz licnog iskustva, svima mogu da preporucim mesto BG automatik. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje.

16.08.2016
Dusan Markovic

Ne moze svako da vozi audi. Potrebno je generalno poprilicno novca. Par mojih prijatelje odrazava audi u sevisu koji se zove Burgund. Kazu da su majstori odlicni, pre svege savesni i odgovorni a i pristupacni sa cenama.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Ukoliko vec neko ima tu mogucnost da kupi Audi i da ga vozi, onda taj svakako imai mogucnost da ga pravilno i redovno odrzava. Zbog toga je potrebno pronaci pouzdan servis koji ima odredjeni stepen ugleda i pouzdanosti.