NINEKS Auto servis

6.3 | 15 ocena
Ulica: Novosadski put 160
Grad: Novi Sad
NINEKS Auto servis
Telefon: 021/
www.nineks.co.rs

O nama

AUTO SERVIS NINEKS

Preduzeće Nineks d.o.o postoji još od 1990. godine, a mnogobrojni zadovoljni korisnici svedoci su kvaliteta naših usluga. Nalazimo se u Novom Sadu, u ulici Novosadski put 160, gde svakoga dana možete proveriti stanje Vašeg automobila, ili rešiti bilo koji eventualni problem.

Auto servis Nineks sastavni je deo naše firme u kojem Vaša vozila servisira iskusni i stručni tim zaposlenih. Ugrađujemo samo rezervne delove proverenog kvaliteta čija se pouzdanost potvrdila kroz naše dugogodišnje iskustvo veleprodaje i maloprodaje.

S obzirom da u sopstvenom magacinu rezervnih delova imamo više od 20.000 artikala renomiranih proizvođača, garantujemo Vam brzu i kvalitetnu uslugu uz najkraće zadržavanje vozila. Auto servis Nineks opremljen je najnovijom generacijom opreme i dijagnostičkih uređaja.

Servisne usluge koje su Vam dostupne:

 • Servis klima uređaja
 • Redovan servis (mali i veliki servis)
 • Zamena seta kvačila
 • Servis kočnica
 • Zamena izduvnog sistema
 • Dijagnostika
 • Servis sistema upravljanja
 • Servis trapa i vešanja

Zbog Vaše sigurnosti, posle svakog urađenog servisa vršimo kontrolu 16 vitalnih tačaka vozila sa pisanim izveštajem, te sigurno i bezbedno možete da nastavite da uživate u vožnji svog ljubimca. Bilo da vozite zapadnoevropska vozila, ruska vozila, domaći traktor ili motor - Auto servis Nineks pravo je mesto za Vas.

Takođe, pored odlično snabdevene prodavnice auto delova, u našoj ponudi je i ovlašćeni servis svih brendova akumulatora, a kako nijedna usluga ne bi bila preveliko opterećenje za Vas, nudimo i mnogobrojne povoljnosti prilikom plaćanja.

Auto servis Nineks nalazi se u ulici Novosadski put 160, u Novom Sadu, a za sve informacije možete se obratiti putem telefona 021/6618-629, e-maila: servis@nineks.co.rs ili pogledati na našoj internet stranici: www.nineks.co.rs

Radno vreme:
radnim danima: 07-17h
subotom: 08-14h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  18.03.2021 20:44

  Profesionalci. Brzi i efikasni! 10+

  Vladimir Velickovic
  24.09.2018 01:06

  Po meni mozda cak i najkvalitetnija firma u Novom Sadu bar sto se tice automobila. Na jednom mestu toliko svega i cini mi se da popravljaju sve vrste automobila..

  Firme u blizini

  NScentroauto auto servis, Temerinska 139, Novi Sad, Novi Sad
  Test auto servis, Mažuranićeva 32a, Petrovaradin, Novi Sad
  Auto servis M&B, Jerneja Kopitara 37, Novi Sad
  Auto servis Inter auto, Temerinska 39, Novi Sad
  Ognjen auto servis, Zdravka Čelara 43, Futog, Novi Sad
  Auto servis VM Motors, Vršačka 52, Novi Sad
  DPF MACHINE Auto servis, Novosadski put 143, Novi Sad