Posete auto servisu ne treba preskakati niti odlagati. Redovan servis smanjuje rizik od velikih kvarova i čuva dugovečnost vozila.

Mali servis za Rover

Mali servis predstavlja godišnje preventivno i osnovno održavanje automobila. Malim servisom se najčešće označava zamena sva četiri filtera i motornog ulja. Pri ovoj vrsti servisa može se proveriti i dopuniti nivo kočione i rashladne tečnosti. Stručnjaci za automobile savetuju vršenje malih servisa nakon pređenih 10000 do 20000 km.

Veliki servis za Rover

Periodično održavanje motornih vozila naziva se veliki servis. Pri ovoj vrsti servisa obično se obavlja zamena potrošnih auto delova i materijala – zamena seta lanca ili zupčastog kaiša, rolera, španera i drugih delova seta zupčenja uključujući i vodenu pumpu. Interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 60000 km i 120000 km, u zavisnosti od starosti vozila i tipa motora koji poseduje.

Nabavka i ugradnja Rover delova

U dobro opremljenim i stručnim auto servisima obavlja se servis za Land Rover Freelander, servis za Land Rover Range Rover, servis za Land Rover Discovery, servis za Land Rover Range Rover Sport, za Land Rover Range Rover Vogue itd.

Pri zameni auto delova u okviru servisiranju potrošači mogu izabrati OEM delove (najkvalitetnije delove za prvu ugradnju), originalne Land Rover rezervne delove, zamenske ili polovne delove različitih svetskih brendova. 

Usluge servisa za Land Rover

Stručnjaci u auto servisima za Land Rover pružaju usluge iz narednih kategorija:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Land Rover

Cena malog servisa za Land Rover Range Rover Sport, Land Rover Range Rover Vogue kreće se od 10000 do 20000 dinara (od 85 do 165 evra), a veliki servis za Range Rover modele košta od 40000 do 100000 dinara (od 330 do 830 evra), što zavisi od veličine/tipa motora i starosti modela.

Mali servis za Land Rover Freelander iznosi oko 15000 dinara (oko 125 evra), a veliki servis za isti model košta oko 40000 dinara (oko 330 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Rover servis
Pitaj firme

Besplatna kontrola antifriza!

0 Din.
Besplatna kontrola antifriza! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena antifriza

Akcija -% 1200 Din.
Zamena antifriza - 1.200 din! Auto servis Goran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za putnička vozila

Akcija -% 3600 Din.
Tehnički pregled za putnička vozila - 3.600 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila)

Akcija -20% 4000 Din.
Tehnički pregled za teretna vozila (džipovi, kombi vozila, 4x4 vozila) - 4.000 din! Tehnički pregled Helmon YU biznis ce...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.10.2018
Srdjan Budimirovic

Nisam zaista siguran koliko se pravih i kvalitetnih servis moze pronaci za Rover vozila. Mozete pokusati da posetite servis Stojke plus u Rakovici. Znam da je to savestan i strucan majstor u kojeg mozete imati puno poverenje.

14.09.2017
Petar Jankulovski

Rover servis u svakom pogledu, bilo da govorimo o redovnom malom servisu ili velikom servisu ili nekom kvaru, potrebno je ipak da se ipak odlucite na vreme koji cete servis da izaberete. Najbolje je da to bude onaj u koji imate puno poverenje.

06.03.2017
Stojance Ristovski

naravno da je po pitanju ovo servisa kvalitet i vise nego vazan i da bas za njega treba da se odlucite.

05.03.2017
Ivana Petrovic

Sto se Rovera tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Mada, nisu bas ovo jeftini automobili za odrazvanje.

15.02.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrnete, po pitanju automatskih menjaca i servisa Rovera, potebno vam je dosta para.

15.02.2017
Marina Zivkovic

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice Rovera, situacija bar jednostavna sve je to nesto sto puno kosta.

01.02.2017
Filip Milutinovic

Mogu samo slobodno da kazem da je voo jedna i vise nego dobra vrsta servisa, ako se za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

01.02.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, ako pricamo realno Rover je auto za izbegavanje, jos ako ima automatski menjac onda je to posebna okolnost.

19.01.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, sto se ovoga tice ,samo treba i sami da se odlucite za kvalitet. Sve drugo sem toga nije bas toliko bitno.

19.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, ovo je posebna jedan vrsta servisa. To pre svega znaci da se do njega relatino teskodolazi sto je uvek u svakom slucaju problem.

30.12.2016
Simona Vucinic

Ovo je generalno veoma skup i zahtevan automobil za odrzavanje.

29.12.2016
Todor Markovic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da brinete.

14.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju ovog tipa vozila, samo terabd as eopredelite za kvalitet i nista vise ne traba da brinete. Ukoliko imate model ovog vozila sa automatskim menjacem, veoma je vazno da ga kvalitetno odrzavate.

13.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju Rover servisa samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

28.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako vam je vec potreban kvalitetan rover servis, samo treba da posetite agenciju ADS Company i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

25.11.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju kvalitetnog Rover servisa, samo treba da posetite mesto koje se zove Forma i bas na njemu treba licno da se uverite u kvalitet.

09.11.2016
Jana Stankovic

Po pravilu je rover veoma zahtevan i skup auto za odrzavanje. E sad, ukoliko je vec potrebno da se sa nekim oko servis automatskih menjaca i posavetujete, onda je najbolje da posetite auto servis Lukic.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju Rover servisa postoji nedno jedino kvalitento mesto u Beogradu. To je u pitanju Rover Kozarac.

20.09.2016
Petar Jankovic

Postoji odredjen broj mesta u Beogradu na kojima mozete veoma kvalitento da odrzavate vaseg Rovera. Medjutim, nisam zaista siguran kako stvri stoje po pitanju automatskog menjaca.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Rover servis je kada pricaom o nekom kvalitetnom servisu poprilicno tsko pronaci u Beogradu. U tom smislu, ukoliko se odlucite da posetite neki kvalitetan rover servis, sigurno se necete pokajati.

17.08.2016
Marko Petrovic

Kao sto smo to vec mogli negde ovde da procitamo Rover je dobar autmobil ali je poprilinco zahtevan za odrzavanje. Sta tek reci za automatske menjace. Mislim da je najbolje da pre nego sto se odlucite da kupite Rover sa automatskim menjacem, treba da posetite BG automatik i pitate sve sto vas zanima u pogledu mogucnosit servisa i odrzavanja.

16.08.2016
Dusan Markovic

Nisam zaista siguran koliko se pravih i kvalitetnih servis moze pronaci za Rover vozila. Mozete pokusati da posetite servis Stojke plus u Rakovici. Znam da je to savestan i strucan majstor u kojeg mozete imati puno poverenje.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Rover je u principu veoma zahtevan automobil za odrzavanje. Ukoliko vam je vec potreban ovaj tip vozila, najbolje je da posetite auto servis Djole koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.