Mercedes servis Beograd

Adresa: Svetozara Miletica 10, Beograd
Beograd
Adresa: Sutjeska ulica 3. 22A
Beograd
Adresa: Stefana Prvovenčanog 87
Beograd
Adresa: Avalska 142dj, Železnik
Beograd
Adresa: Ustanička 17,
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Mokroluška 42
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Sretena Vukosavljevića 8
Beograd
Adresa: Slavka Miljkovića 75
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Lole Ribara 10, Beograd
Beograd
Adresa: Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Beograd
Adresa: Pilota Mihajla Petrovica 75
Beograd
Adresa: Dobanovačka 105
Beograd
Adresa: Borska 43m, Beograd
Beograd
Adresa: Miloja Djaka 30, Beograd
Beograd
Adresa: Jovanke Radakovic 33a
Beograd
Adresa: Kružni put 72
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd

Mercedes servis Novi Sad

Adresa: Temerinska 39
Novi Sad
Adresa: Jovana Popovica 26
Novi Sad
Adresa: Temerinski put bb (Lukoil pumpa)
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Mercedes servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Adresa: Vojvode Janka Stojićevića 81
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mercedes servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mercedes servis

Svi ponosni vlasnici bilo kog modela marke Mercedes, moraju znati da bezbednost i zadovoljstvo u vožnji uslovljava propisno negovanje automobila. Redovnim proverama i povremenim popravkama kod odabranog stručnog servisera osigurava se pozdanost i dugovečnost svakog motornog vozila.

Mali servis za Mercedes

Mali servis predstavlja redovno i neophodno održavanje automobila. Ovaj tip intervencije na automobilu obično podrazumeva zamenu sva četiri filtera (filter goriva, filter motornog ulja, filter vazduha motora, filter vazduha kabine) i motornog ulja. Pri malom servisu takođe se povremeno poverava i dopunjava nivo kočione tečnosti i tečnosti u rashladnom sistemu. Servisne knjižice za većinu automobila marke Mercedes propisuju odradu malih servisa u intervalu od 12 meseci, ili posle pređenih 10000 km do 20000 km.

Veliki servis za Mercedes

Veliki servis se smatra periodičnim održavanjem i najčešće uključuje zamenu pojedinih dotrajalih auto delova i unekoliko opštiju proveru stanja motora od one koja se praktikuje kod malog servisa. Pri velikom servisu vrši se zamena zupčastog kaiša, zamena rolera, španera i svih ostalih delova seta zučenja uključujući i vodenu pumpu ili seta lanca. U zavisnosti od potreba i starosti konkretnog modela, interval između dva velika servisa kreće se između pređenih 50000 km i 120000 km.

Delovi i servis za Mercedes Benz

Kod kvalifikovanih servisera, specijalizovanih za Mercedes i nemačka vozila, vlasnici automobila uvek mogu obaviti servis za Mercedes A klase, servis za Mercedes B klase, servis za Mercedes C klase, servis za Mercedes ML, auto servis za Mercedes MB, servis i popravke za Mercedes S klase, servis za Mercedes E klase, auto servis za Mercedes GL i ostale modele ove marke.
Servisiranje automobila neretko podrazumeva zamenu pojedinih auto delova. Delovi za Mercedes se na našem tržištu javljaju u nekoliko kategorija kvaliteta i porekla. Korisnicima su u ponudi: 
 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni nemački rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Mercedes servisa

Servis za Mercedes B klase, servis za Mercedes C klase, servis za Mercedes S klase, ali i sve potrebne intervencije i popravke za ostala Mercedes vozila mogu se obaviti u brojnim auto servisima širom Srbije. Vlasnici vozila ove renomirane nemačke marke serviserima se obraćaju u nuždi za bilo kojom serviserskom uslugom među kojima su:
 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Mercedes

Veliki servis na automobilima marke Mercedes obavlja se retko, odnosno samo po potrebi, budući da većina modela ima motor sa lancem umesto kaiša.
Mali servis za Mercedes A 160 košta oko 10000 dinara (oko 85 evra), a veliki servis za isti model staje oko 40000 dinara (oko 330 evra).
Cena malog servisa za Mercedes C 220 iznosi oko 16000 dinara (oko 135 evra), a za veliki servis valja izdvojiti oko 45000 dinara (375 evra).
Mali servis za Mercedes E 280 košta između 17500 i 20000 dinara (145-165 evra), dok je cena velikog servisa oko 55000 dinara (oko 460 evra).
Cena malog servisa za Mercedes S 350 iznosi između 20000 i 25000 dinara (165-210 evra), a veliki servis za ovaj model košta oko 100000 dinara (oko 830 evra).
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan Merced servis, onda svakako treba da budete spremni da dobro platite. Merced servis je generalno skup servis za odrzavanje.
Petar Jankulovski
Kada pricamo o ovoj vrsti servisa, naravno da su automatski menjaci vise nego osetljiv. Zato ih pazljivo treba odrzavati.
Stojance Ristovski
Nije ovo automobil koji je namenjen svacijem dzepu.
Milen Jovanovic
Tradicionalno, mercedes ima izuzetno kvalitetne automatske menjace. Naravno, sve zavisi od toga za sta ih pre svega tacno koristite.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ovo je u svakom pogledu jedna psoebna vrsta servisa. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, Mercedes servis je jedan od odlicnih servisa. Sve drugo je manje vazno.
Jovana Milinkovic
Ja sam jedno vreme vozila mercedse sa automatskim menjacem. Trebalo mi je nekoliko meseci da se naviknem ali kada sam se navikla onda je bilo to to.
Lea Stankovic
Mislim da je Mercedes sa automatskim menjacem cesto odlican izbor za prave ljude.
Mihajlo Nastasovic
Koliko se samo meni cini, ovo je vrsta automobila u koju zaisat mozete da imate i vise nego puno poverenje.
Simona Vucinic
Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. U tom pogledu se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
AKo ste vec toliko pametni i odlucili ste da kupite Mercedes a da pri tome i nemate dovoljno novca da ga odrzavate, onda ste u svakom slucaju u velikom problemu.
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opreelite da automatski menjac na ovom vozilu kvalitento odrzavate i vise se sigurno nemate sta oko toga da se brinete.
Janko Zivanovic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim proverenim i strucnim licem i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Realno govoreci po pitanju Mercedes servisa, samo treba da posetite servis Nesa. To je zapravo jedno veoma provereno mesto po pitanju odrzavanja automatskih menjaca.
Nikolina Pantelic
Kada pricao o kvalitetnom mercedes servisu, samo treba da posetite servis Radic. To je jedan veoma kvalitetan servis i zato je uvek bolje da u njemu na vreme rezervisete sve sta vam je potrebno. Zato je po tom pitanu najbolje da posetite servis Line.
Jana Stankovic
Po pravilu, moj prijatelj automatski menjac za Merced odrzava iskljucivo u servisu Auto USA.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan Mercdes servis onda samo pravac auto servis Forma i ne sta da se pokajete.
Petar Jankovic
Ukoliko ste vec odlucili da kupite mercedes koji ima kvalitetan automatski menjac, onda biste u svakom slucaju trebali da se posavetujete sa nekim strucnim mehanicarem u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vec imate novca da kupite Mercedes, onda biste trebali i da imate novca da ga adekvatno i servisirate. U tom smislu slobodno trebad a posetite auto servis Mirkovic i da se licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Vozio sam nekoliko puta do sada mercedes sa automatskim menjacem i mogu slobnodno da kazem da je isao kao guja. Medjutim, za sve su potrebne pare i sve to kosta. Jednostavno, automatski menjac da bi vas dobro sluzio mora kvalitetno i da se odrzava.
Dusan Markovic
Generalno, ukoliko imate para onda nije problem po pitanju odrzavanja Mercedes vozila. Onda u svakom slucaju mozete da se opustite i da bez problema angazujete neki strucan i profesionalan servis.
Ivana Petrovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan Merced servis, onda svakako treba da budete spremni da dobro platite. Merced servis je generalno skup servis za odrzavanje.