Mazda servis Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina (preko puta Bloka 70)
Beograd
Adresa: Valjevskog odreda 104
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Milosev kladenac 18
Beograd
Adresa: Prvomajska 1, Novi Beograd; Stolačka 10c, Senjak
Beograd
Adresa: Slavka Miljkovića 75
Beograd
Adresa: Brace Jerkovic 201e
Beograd
Adresa: Kružni put 10a, (Bubanj potok)
Beograd
Adresa: Dimitrija Tucovića 148
Beograd
Adresa: Petra Tekelije 19, (bivša Elemirska)
Beograd
Adresa: Borska 43m, Beograd
Beograd

Mazda servis Novi Sad

Adresa: Novosadski put 160
Novi Sad
Adresa: Jovana Popovica 26
Novi Sad
Adresa: Vršačka 52
Novi Sad

Mazda servis Šabac

Adresa: Srdan Ilije 71
Šabac
Adresa: Kralja Milutina 18
Šabac
Adresa: Kralja Petra I, br.80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mazda servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mazda servis

Bilo da je u pitanju zamena ulja, reglaža trapa ili generalna popravka motora, svaki potreban servis na Mazda automobilu mora se obaviti ispravno, kvalitetno i na vreme. Prvi korak u održavanju automobila u odličnom stanju jeste izbor kvalifikovanog servisera kome ćete moći da poklonite  poverenje.

Mali servis za Mazdu

Redovno održavanje automobila koje se vrši u intervalu od 12 meseci ili posle pređenih 10000 20000 km, popularno se naziva mali servis. Pri malom servisu najčešće se menjaju sva četiri filtera (filter kabine/polena, filter vazduha motora, filter ulja i filter goriva), kao i motorno ulje. Po potrebi se prilikom ove vrste servisa dolivaju rasladna i kočiona tečnost.

Veliki servis za Mazdu

Periodično održavanje vozila koje se obavlja u intervalu od 3 do 4 godine ili nakon pređenih 60000-80000 km za benzinske, a 90000-120000 km za dizel motore, naziva se veliki servis. Kod velikog servisa preduzima se provera i zamena kompletnog seta zupčenja (zupčasti kaiš, roleri, španeri i vodena pumpa). 

Bilo da imate noviji ili stariji automobil, izuzetno je važno da se pridržavate predloženih intervala za obavljanje malih i velikih servisa, jer ćete jedino tako očuvati prvobitnu besprekornost u radu motora.

Auto servis i delovi za Mazdu 

Vozači Mazda automobila u radionicama stručnih servisera mogu obaviti servis za Mazdu 2, Mazda 3 auto servis, servis za Mazdu 6, auto servis za Mazdu RX-8, Mazda Tribute servis, Mazda CX-7 servis, auto servis za model Mazda CX-3, kao i sve potrebne servisne intervencije za ostale modele modele japanske marke.

U slučaju potrebe za zamenom određenog dela na automobilu, vlasnik će moći kod servisera ili u prodavnici auto delova da odabere deo iz neke od sledećih kategorija kvaliteta:

 • OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju);
 • originalni japanski rezervni delovi;
 • kopije delova;
 • polovni delovi.

Usluge Mazda servisa

Servis za Mazdu 3, servis za Mazdu 6, Mazda CX-3 auto servis, kao servisi i popravke za druga vozila marke Mazda dostupni su u kategorijama usluga koje slede:

 • auto mehanika;
 • auto dijagnostika;
 • auto elektrika;
 • auto elektronika;
 • mali servis (zamena svih filtera i motornog ulja);
 • veliki servis (zamena kaiša, vodene pumpe itd.);
 • generalne popravke motora;
 • zamena kvačila;
 • popravka i zamena kočnica;
 • instalacija i popravka klima uređaja;
 • centriranje trapa;
 • popravka i ugradnja alarma;
 • ugradnja radio aparata;
 • vulkanizerske usluge;
 • limarske i farbarske usluge itd.

Cene servisa za Mazdu

Cena radnog sata servisera nije ustaljen i dogovoren iznos, a formira se i s obzirom na stanje i starost pojedinačnog vozila. Na cenu servisa može uticati i to za koje se auto delove vlasnik automobila odluči.

Cena redovnog malog servisa za Mazdu 3 može biti od 5500 do 9000 dinara (od 45 do 75 evra), u zavisnosti od veličine i tipa motora. Veliki servis za ovaj model kreće se od 40000 do 50000 dinara (okvirno od 340 do 420 evra).

Mali servis za Mazdu 6 može koštati od 5500 do 10000 dinara (od 45 do 85 evra), dok cena velikog servisa iznosi od 40000 do 50000 dinara  (od 340 do 420 evra).

Mali servis za Mazdu CX-7 2.3 sa benzinskim motorom staje oko 8500-9000 dinara (70-75 evra). Ovaj model automobila ne poseduje zupčasti kaiš, već lanac, te se veliki servis na njemu vrši tek nakon pređenih 200000 km i košta preko 70000 dinara (preko 580 evra).

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate auto servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Srdjan Budimirovic
Sasa Stanisavljevic
Skoro sam kupio mazdu 6 2.0d 121hp, pa me zanima koliko bi me izneo mali servis?
Ivana Petrovic
Moj muz je nekoliko godina vozio Mazdu i uvek je i vise nego vodio racuna o tome gde je tacno odrzava i servisira.
Stojance Ristovski
Samo treba da vodite racuna o tome od koga Mazdu kupujete.
Todor Markovic
Nikada mazdina vozila nisu bila bas jeftina za servisiranje, voznju i redovno odrzavanje.
Milen Jovanovic
Zaista je jako bitno da se po pitanju ovog servisa odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Marina Zivkovic
Ako nista, bar mazda u danasnje vreme moze da se popravi u razlicitim servisima a da pri tome to ne budu ovlasceni servisi.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da sto se tice Mazda servisa da se bs tu odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice mazda servisa, veoma je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim Mazda ima odlicne servise. ako se bas za njih opredelite sigurno je samo onda da se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ukoliko se opredelite da svoju mazdu servisirate samo na nekom ovlascenom mestu mozete slobodno da budete sigurni da se na kraju krajeva sigurno necete pokajati.
Simona Vucinic
Mazda ima odlicne automatske menjace ali je problem zapravo u tome sto oni nisu za svaciji dzep.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da se orpedelite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Marta Dencevic
Koliko je smao meni poznato, za Mazdu sa automatskim menjacem je ipak potrebno imati bas onako dosta vremena i novca kako bi se to sve kvalitetno odrzavalo.
Janko Zivanovic
Po pitanju mazdinih vozila samo je vazno da od pocetka znate sta vam je ciniti. Samo u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Mazde su koliko je meni poznato veoma dobri i kvaliteni automobili. Bas je iz tog razloga potrebno da se odlucite za kvlaitet i da posetite servis Arci. Kazem to na prvom mestu zbog prakticne potrebe da automatski menjac kvaliteno odrzavate.
Nikolina Pantelic
Kada pricamo o kvalitetnom Mazdinom servisu, mislim da ih generalno nema nesto puno u Beogradu. Bas iz tog razloga treba da posetite servis Srboauto u ciji kvalitet je najbolje da se uverite sami.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je vc potreban kvalitetan servis automatskih menjaca za Mazda vozila, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite servis Wagen Auto i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetan Mazdin servis mozete uradite u servisu Stevanovic i sve to moze da bude po veoma povoljnim cenama.
Petar Jankovic
Mazde su generalno poprilicnopouzdana vozila u koja mozete da imate puno poverenje. Mazda servis je generalno u svakom slucaju jedan od najboljih u Beogradu.
Ivan Stojanovic
Iz licnog iskustva mogu slobodo da kazem da je po pitanju servisiranja i odrzavanja Mazda vozila, ubedljivo najbolje resenje da svoje poverenje ukazete auto centru Mirkovic. To je auto centar u koji mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Po meni Mazda nije automobil koji je za svakoga. Pre svega, to nije ni automobil koji je za svaciji dzep. Posebno se to odnosi na one Mazdine modele koji imaju automatski menjac. Za takve modele je u svakom slucaju potrebno da s eposavetujete sa nekim strucnim licem u pogledu kvaliteta tih menjaca i mogucnosti brze i lake popravke (ukoliko to uopste postoji).
Dusan Markovic
Mazde su po meni poprilicno dobri automobili i zbog toga je na prvom mestu potrebno da se odrzavaju i servisuaju iskljucivo na nekim srucnim i proverenim mestima. To su pre svega ovlasceni servisi.
Petar Jankulovski
Prijatelj moj trenutno ima neki problem sa paljenjem svoj vozila. U pitanju je Mazda 6, 2012 godine. Moze li neko da mi preporuci nekog majstora koji bi mogao savesno da resi ovaj problem?