Auto servis VM Motors

4.1 | 11 ocena
Ulica: Vršačka 52
Grad: Novi Sad
Auto servis VM Motors
Mobilni: 064/

O nama

AUTO SERVIS VM MOTORS

Dobar i pouzdan serviser Vašeg omiljenog četvorotočkaša važniji je i od kuma na slavi, ili starog svata na venčanju - jer, on Vam čuva glavu, a često i novčanik. Zato, ne dozvolite da o Vašem automobilu brine bilo ko već poverite stvar isključivo majstorima svog zanata, koje ćete naći u auto servisu VM Motors.

Za sve vrste kvarova, kao i redovan servis, zamenu rezervnim originalnim ili polovnim auto delovima, zamenu ulja, ili prijateljski savet, na raspolaganju smo Vam u Vršačkoj 52 svakog dana od 9 - 17 sati.

U sklopu servisa nudimo Vam i tehnički pregled, registraciju putničkih vozila, radnih mašina, prikolica i motocikala, kao i auto perionicu sa kafeom gde možete da se okrepite dok mi brinemo o Vašem automobilu.

Dugogodišnje iskustvo, najsavremenija oprema i alati, omogućuju nam da u svakom trenutku budemo spremni za sve izazove. Kompjuterska dijagnostika i oštro majstorsko oko, garant su kvaliteta naših usluga. Posetite nas i uverite se i sami, zašto je VM Motors na dobrom glasu.

E-mail: vmmotors021@gmail.com


Auto servis VM Motors, Vršačka 52, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Filip Maric
  15.04.2019 08:35

  Uvek se bojimo da idemo kod majstora jer u stvari ne verujemo ljudima da ce raditi dobar posao. Ili ce ti naci jos 10 stvari da ti ne valjaju samo da bi ti naplatili jos nesto. Na ovom mestu toga nema! Ljudi su fer i korektni. Svaka cast za profesionalnost!

  Firme u blizini

  NScentroauto auto servis, Temerinska 139, Novi Sad, Novi Sad
  Test auto servis, Mažuranićeva 32a, Petrovaradin, Novi Sad
  Auto servis M&B, Jerneja Kopitara 37, Novi Sad
  NINEKS Auto servis, Novosadski put 160, Novi Sad
  Auto servis Inter auto, Temerinska 39, Novi Sad
  Ognjen auto servis, Zdravka Čelara 43, Futog, Novi Sad
  DPF MACHINE Auto servis, Novosadski put 143, Novi Sad