Restoran Stari Drum

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - RESTORAN STARI DRUM

Restoran Stari drum spremno dočekuje svoje goste od 2013. godine, na odličnoj lokaciji samo 15ak minuta od centra Beograda, na Smederevskom putu. Za nas je ovaj posao pravo zadovoljstvo, jer uz prave mušterije godine lete.

Kapacitet restorana Stari drum je 60 gostiju koji mogu da uživaju u prijatnom ambijentu, jer je prostor klimatizovan tokom čitave godine. Zaštitni znak restorana je bašta sa 4 stola, prepuna raznobojnog cveća, koja predstavlja pravu oazu.

Restoran Stari drum je prepoznatljiv po vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva: jagnjeće i praseće pečenje, karađorđeve, punjeno belo meso i rolovana vešalica.

Za kompletno uživanje u obroku, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman domaćih i stranih pića. Svim ljubiteljima vina preporučujemo izvrsna domaća vina Radmilovac.

U elegantno uređenom enterijeru restorana Stari drum možete organizovati i sve vrste proslava kapaciteta do 70 mesta. Naše stručno osoblje svojom profesionalnom i ljubaznom uslugom stoji uvek na raspolaganju, sa željom da Vam pomogne da stvorite uspomene vredne pamćenja.

Restoran Stari drum nudi nekoliko različitih menija sa ukusnom hranom i kvalitetnim pićem, po dogovoru sa klijentom. U zavisnosti od tipa proslave možemo da ponudimo odgovarajuću dekoraciju prostora. Takođe, za vozila naših gostiju obezbeđen je parking.

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08-23h
Nedelja od 10-23h

Posetite Facebook stranicu: Stari Drum

Restoran Stari drum, Smederevski put 29ž, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Stari Drum
  • Restoran Stari Drum,
  • Restoran Stari Drum Zvezdara,
  • Restoran Stari Drum Beograd,
  • Restoran Stari Drum radno vreme