Grčka muzička taverna Piatakia

4.0 | 4 ocena
Ulica: Novogradska 10
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Grčka muzička taverna Piatakia
Mobilni: 065/
www.tavernapiatakia.com

O nama

GRČKA MUZIČKA TAVERNA PIATAKIA


Grčka muzička taverna Piatάkia je više nego grčki restoran u Beogradu. To je grčka destinacija u Beogradu, sklonište od gradske vreve u kome vlada grčki stil i filozofija života, grčke boje, mirisi, ukusi, zvuci… Naši domaći, grčki i strani gosti zajedno uživaju, pevaju i igraju, povezani jednom zajedničkom željom da se opuste i krenu na to putovanje.

U atraktivnom jednostavnom enterijeru, inspirisanom tradicijom ali i moderno, originalno dekorisanom, Grčka muzička taverna Piatάkia je sačuvala suštinu strastvenog uživanja u restoranima, gde se ne samo dobro jede i pije, vec i odmara, druži i zabavlja. Zbog svog šarma i svestranosti, taverna Piatάkia je i grčki restoran, ali uzeri, cafe i buzuki klub kao i omiljeno mesto za razne proslave. Naše mrsne grčke svadbe, krštenja, godišnjice, rođendani i praznične proslave poznate su po veseloj atmosferi, dobroj hrani i muzici.

Kombinujući originalne ukuse i procedure u savremenoj kuhinji, grčka muzička taverna Piatakia postaje gradsko novo okupljalište za ručak, večeru, piće, meze uz vino, kolač uz kafu, kafu uz tavli, kao i novi muzički klub na noćnoj sceni Beograda. Neformalni topli izgled koji daju prirodni drveni detalji i boje Grčkih ostrva preslikava grčki spori stil života u beogradsku urbanu sredinu. Letnja bašta pruža mogućnost da provedete dan na Grčkoj obali. Sve to je začinjeno magijom grčke muzike koja prenosi u tirkizne mediteranske predele.

Stvorili smo ovo mesto za sebe i sve one koji vole Grčku i njenu kulturu. Ovde lečimo svoju nostalgiju, jedemo naša omiljena grčka jela i pijemo omiljena pića, slušamo pesme uz koje smo rasli, družili se, upoznavali se i zaljubljivali, srećemo prijatelje i upoznajemo nove. Naša srca i vrata su otvorena. Dobro nam došli!

U ime tima taverne Piatakia, najlepše želje i pozdravi,
Papanikolaou Georgios,
Grčka taverna Piatakia
065/2696-996
Novogradska 10, Zemun

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Piper Marina Piper
  01.09.2019 04:31

  Cekamo vec sat vremena hranu. Konobarica umesto da se izvini je vrlo sarkasticna. Posle sat vremena dobili smo malo hladnog hleba.

  Tijana Andric
  17.01.2017 03:34

  Sve pohvale, prilikom prve posete celo drustvo i ja smo bili odusevljeni!

  IRINA SERBANOIU
  17.12.2013 12:23

  The best Greek food I have eaten outside Greece. Great atmosphere and service. Nice live Greek music that was making us feel like Greece was there and the sea was waiting for you just outside the door. I am recommending this restaurant for everyone who loves Greece and good Greek food as well for the ones who want to feel like in Greece.

  Zoran
  21.12.2012 09:33

  Sve pohvale za restoran, atmosfera, hrana i muzika su fenomenalni, pravo zadovoljstvo za sve nas koji vole ukus grcke kuhinje, a sve to jako blizu u Zemunu, po mom skromnom misljenju, najbolji je grcki restoran u Beogradu.

  Firme u blizini

  Caffe Restoran VIP Impress, Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Restoran Šaran, Kej Oslobođenja 53, Zemun, Beograd
  Bella Notte, Bulevar Mihajla Pupina 39e, Novi Beograd, Beograd
  Restoran Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd
  Milagro Restoran, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Balkan Ekspres Restoran, Despota Đurđa 22, Zemun, Beograd
  Etno kutak Sekulić, Tošin bunar 63d, Zemun, Beograd
  Klub restoran Radecki, Kej oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Sač kod Nike, Dobanovačka 56, Zemun, Beograd
  Brener restoran, Stevana Markovica 8, Kej Oslobodjenja, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane