O nama - RESTORAN SAČ KOD NIKE


Restoran Sač kod Nike počeo je sa radom u septembru 2017. godine i vrlo brzo je postao prepoznatljiv po toplom, prijatnom ambijentu, ljubaznom osoblju i naravno, odabranoj gastronomskoj ponudi koja je upotpunjena sjajnom ponudom vina. Neobičan dizajn, spoj tradicionalnog i urbanog u jednom prostoru i maksimalna posvećenost svakom detalju usluge, garantuju nezaboravan gastronomski doživljaj.

Restoran Sač kod Nike nalazi se uz samu kuglanu Colosseum u Zemunu. Kapacitet restorana je 70 mesta dok se kuglana prostire na 1200m2 i nudi odličnu zabavu kako za decu, tako i za odrasle. Restoran raspolaže i sa prelepom letnjom baštom koja je idealna za opuštanje, daleko od gradske buke i vreve.

Pored prijatnih trenutaka i opuštanja sa najbližima, restoran Sač kod Nike nudi i mogućnost organizacije poslovnih druženja, ručkova, banketa i koktela povodom nekih svečanosti. U našoj ponudi nalazi se nekoliko raznovrsnih menija, koje možemo dodatno prilagoditi Vašem ukusu i u zavisnosti od tipa proslave.

Na meniju restorana očekuju Vas najlepši specijaliteti našeg sač majstora, kao i širok asortiman a la card jela sjajnog šefa kuhinje. Bogatu ponudu čine jela sa roštilja, paste, rižota, ribe, raznovrsna jela po porudžbini, dok se poseban akcenat stavlja na meso ispod sača, kao i na neodoljive kolače iz naše kuhinje.

Od gastronomskih čarolija posebno se izdvajaju: Prasetina ispod sača, Butkica ispod sača u sosu od rena, Leskovački ramstek u sosu od crvenog vina, Ćuretina u sosu od dimljenog sira, i za najslađi završetak Deda Nikin puding. Za kompletno uživanje u omiljenom obroku, u ponudi restorana očekuje Vas bogata selekcija vina, premijum alkoholnih pića i koktela.

Posetite restoran Sač kod Nike i uživajte uz odličnu uslugu našeg profesionalnog osoblja.

Radno vreme:
utorak – nedelja 10-24h

Restoran Sač kod Nike, Dobanovačka 54, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.01.2021 10:04
Neregistrovan korisnik

Sve je odlično

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Sač kod Nike
  • Sač kod Nike,
  • Sač kod Nike Restoran,
  • Sač kod Nike Zemun,
  • Restoran u Zemunu,
  • Restoran Sač kod Nike Beograd,
  • Restoran Sač kod Nike radno vreme