Restoran Chez Nik

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - Restoran CHEZ NIK


Smešten u samom centru poslovne zone Novog Beograda, u nesposrednoj blizini Beogradske arene, restoran Chez Nik je pravo mesto za savršen početak radnog dana, uz kafu, kvalitetan doručak i prelistavanje dnevne štampe, kratak predah u toku dana i ukusan ručak, kao i večernju zabavu sa prijateljima, uz izuzetnu ponudu hrane i pića.

Enterijer restorana Chez Nik je moderan, svetlih tonova i odiše nepretencioznom elegancijom. Broj sedećih mesta u restoranu je 150, a unutrašnji prostor je podeljen u 4 konceptualno odvojene celine. Restoran Chez Nik nudi i mogućnost organizovanja manjih proslava, koktela i poslovnih prezentacija, kapaciteta do 30 mesta.

Svaki deo restorana je pažljivo priveden svojoj nameni:

-Caffe - ulazni deo u nivou ulice, gde pored kafe za poneti i doručka, možete uživati u više od 16 vrsta domaćeg sladoleda, spremljenog po recepturama italijanskih majstora.

-Restoran - mesto koje svojim modernim dizajnom i udobnošću poziva na druženje, bilo da je u pitanju pauza za ručak, ili okupljanje prijatelja koji će osim u hrani, uživati i u odličnom izboru pažljivo odabranih etiketa sa vinske karte.

-Galerija - a place to be - deo objekta gde se sredom od 17 - 20 časova uživa uz DJ i Aperitiv koncept, a nakon toga se zabavlja nastavlja uz direktne prenose sportskih dešavanja.

-Private Lounge - poseban prostor za potrebe korporativnih skupova i proslava do 25 osoba, potpuno opremljen audio/video tehnikom za potrebe prezentacija. Uz poseban prostor, ide i meni - specijalno kreiran od strane šefa kuhinje da zadovolji i najprobirljivije klijente. Odvojeni ulaz/izlaz iz restorana, omogućava potpunu privatnost u pravom smislu te reči.

Restoran Chez Nik može da se pohvali standardnim A la Cart menijem koji obuhvata specijalitete srpske kuhinje servirane na moderan način, kao i veliki izbor jela raznih nacionalnih kuhinja Evrope. Osim toga, svakodnevno možemo da ponudimo raznovrsnu selekciju dnevnih jela.

Iz ponude restorana Chez Nik posebno izdvajamo:

  • - Gibanica sa kiselim mlekom ponedeljkom
  • - Farmerski file sa pilećom džigericom
  • - Suve šljive rolovane u slanini sa brioš hlebom
  • - Chez Nik Glace sladoled

Samo u restoranu Chez Nik tokom cele godine možete uživati u sladoledu vrhunskog kvaliteta koji se proizvodi po proverenim recepturama više od 50 godina i od sastojaka koji dolaze direktno iz Italije. Nudimo velik izbor običnih i neobičnuh ukusa (trenutno 25 različitih) za one koji vole voće, prirodni sa velikim udelom voća (posni, bez glutena), kao i razne čokoladne i miksovane proizvode koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ceo koncept Chez Nik ima i prilagođen kutak za ljubitelje sladoleda, a na Vama je da odlučite kako ćete konzumirati Vaš omiljeni – u našem lokalu ili ZA PONETI, u čaši ili kornetu. Takođe, postoji opcija i kilogramskih kutija za poneti, pa u našim ukusim sladoledima možete uživati na svim lokacijama. Sa željom da što većem broju ljudi omogućimo da uživaju u najboljem sladoledu, u planu je i pozicioniranje naših ukusa u nekoliko partnerskih objekata u Beogradu.

Radno vreme:
nedelja – četvrtak 08-00h
petak i subota od 08-01h

Restoran Chez Nik, Bulevar Zorana Đinđića 48a, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Chez Nik
  • Restoran Chez Nik,
  • Restoran Chez Nik Novi Beograd,
  • Restoran na Novom Beogradu,
  • Restoran Chez Nik radno vreme,
  • Caffe Chez Nik