Restoran Tabor

  • 1
4.50 | 4 ocena

O nama - RESTORAN TABOR


Restoran TABOR je jedan od poslednjih čuvara tradicionalnog gastronomskog blaga i dragocene atmosfere starih dobrih vremena kada se sa merom živelo i uživalo, bez trke za profitom. Tokom dve decenije uspešnog postojanja, kroz restoran je prošlo nebrojeno gostiju iz zemlje i sveta, od predsednika država, umetnika, sportista, pisaca, lepih žena, do običnog čoveka.

Danas, restoran TABOR nastavlja svoju tradiciju u novom ruhu, jer je vlasnika i osnivača Jovana nasledio njegov sin Dušan Mrđenović. Iako je došlo do smene generacija, kako među vlasnicima, tako i među gostima, prepoznatljiv duh starog Tabora nastavlja da živi kroz boeme novog doba.

Restoran TABOR je uvek bio i ostao mesto na kome se susreću naizgled nespojivi ljudi koji ipak imaju nešto zajedničko, a to su ljubav prema dobroj hrani i kvalitetnoj kafanskoj muzici. Ono što naš restoran čini tako posebnim je maksimalna posvećenost svakom gostu koji se tretira kao prijatelj kuće.

U našem gastronomskom raju očekuju Vas vrhunski specijaliteti nacionalne kuhinje koje za Vas spremaju vrhunski kulinarski majstori. Naša preporuka je Boemsko predjelo koje sadrži livanjski pršut i sir, čvarke od mangulice, domaću juneću paštetu, sušene masline, parmezan.

Pored vrhunskih domaćih specijaliteta, restoran TABOR je prepoznatljiv po izvrsnoj ponudi bifteka koji se sprema na vreloj kamenoj ploči. To pruža mogućnost gostu da sam odredi stepen njegove dopečenosti: krvav, pečen ili srednje pečen, čime postaje sam svoj kuvar.

Pomalo požuteli isečci iz novina, brojne nagrade i svedočanstva govore o postajanju jedinstvenog gastronomskog svetilišta i značaju koji restoran TABOR ima za ovaj grad. Pozivamo sve one koji žele da se podsete starih dobrih vremena, ali i nove, mlade goste da nas posete i dožive pravu beogradsku kafanu, jer ih je nažalost vrlo malo ostalo.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 12-02h
nedelja neradni dan

Restoran TABOR, Bulevar kralja Aleksandra 348, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Tabor
  • Restoran Tabor,
  • Tabor Restoran Zvezdara,
  • Restorani na Zvezdari,
  • Tabor Beograd,
  • Restoran Tabor radno vreme