Brener restoran

5.0 | 2 ocena
Ulica: Stevana Markovica 8, Kej Oslobodjenja
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Brener restoran
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.brener.rs

O nama

BRENER RESTORAN

Brener restoran svima Vama, sedam dana u nedelji, nudi uživanje u najrazličitijim specijalitetima, bogatoj vinskoj karti, živopisnom pogledu na Dunav... Mi smo, rečju, savršeno mesto i obavezna destinacija za hedoniste, a lokacija nam je Dunavski kej.

Ono po čemu smo prepoznatljivi jeste da predstavljamo savršen spoj modernog i tradicionalnog iskustva u kojima će, zasigurno, uživati sva vaša čula!

Brener restoran Vam nudi internacionalne specijalite čiju pripremu možete i sami posmatrati, jer naša otvorena kuhinja je posebna atrakcija restorana. Osim što ćete uživati u mirisima i ukusima naših jela doživećete i nezaboravne trenutke posmatrajući naše kuvare-mađioničare, koji od pažljivo odabranih namirnica za Vas stvaraju prava mala remek dela.

Ovoga puta navešćemo Vam samo neka, kao što su biftek na žaru, biftek Azija, teleći kotlet, ćureća taljata na mlincima... Zatim, ukoliko ste ljubitelj morskih plodova, ponudićemo Vam lignje na žaru, losos na rižotu, hobotnicu iz Josper peći, divlju morsku ribu. Brener u ponudi ima i lazanje, špagete, taljatele, torteline punjene pačetinom, crni rižoto sa morskim plodovima, i još mnogo, mnogo toga, uključujući i bogatu ponudu salata, čorbi, predjela....

Pored uživanja u ukusima naših vrhunskih specijaliteta, mi verujemo, oduševiće Vas i naši neobični kokteli, aroma najboljih cigara, ali i šampanjci, penušava vina, kao i bela i crvena vina iz različitih krajeva sveta. Kod nas možete uživati u vinima iz Italije, Francuske, Novog Zelanda, Španije, Srbije, Makedonije, Hrvatske...

Od poslastica predložićemo Vam brenirani kolač od jabuka, Brener sferu, čokoladnu torta sa kremom od kajsija…. Naravno tu su i sladoledi kao osveženje u vrelim letnjim danima.

Brener restoran krasi moderan enterijer i prostranost između stolova. Ukoliko ste, pak, više za uživanje na otvorenom, tu je naša izuzetno atraktivna bašta, idealno mesto za predah tokom dugih i toplih letnjih dana.

Život je uživanje, i upravo to Vam nudi Brener restoran!

Dobro došli!

Radno vreme:
ponedeljak-nedelja: od 9 do 24 h


Brener restoran
Adresa: Stevana Markovića br. 8, Zemun
E-mail: restoranbrener@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Marshall, Dzona Kenedija 10j, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Etno restoran Stara Srpska Kuca, Dzona Kenedija 10 p, Beograd, Zemun, Beograd
  Caffe Restoran VIP Impress, Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Restoran Šaran, Kej Oslobođenja 53, Zemun, Beograd
  Restoran Stara Carinarnica, Kej Oslobođenja 31, Zemun, Beograd
  Bella Notte, Bulevar Mihajla Pupina 39e, Novi Beograd, Beograd
  Milagro Restoran, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  New Marinero restoran, Kej oslobođenja 11a, Zemun, Beograd
  Klub restoran Radecki, Kej oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Podijum restoran, Karađorđeva 9, Zemun, Beograd