O nama - RESTORAN PUTUJUĆI GLUMAC


Restoran Putujući glumac nalazi se u samom centru Skadarlije, na uglu Skadarske i Gospodar Jevremove ulice. Naš restoran u Skadarliji tradicionalno neguje nacionalnu kuhinju, ali u ponudi ima i ostale internacionalne specijalitete.

Skadarlija kao čuvena boemska čevrt već više od veka pronosi slavu starobeogradske boemije i daruje nam mnoge zanimljive priče i anegdote o našim i poznatim svetskim umetnicima koji su isticali da su tamo “svoje najlepše dane-proživeli noću!”. Njenoj popularnosti doprineli su poznati književnici, glumci, umetnici i mnoge druge poznate ličnosti koji su učestvovali u oživljavanju skadarlijskih legendi.

Restoran Putujući glumac ima kapacitet od 55 mesta unutar restorana i 170 mesta u restoranskoj bašti. Za sve ljubitelje kvalitetna hrane i vrhunskih pića, u našoj ponudi imamo specijalitete domaće i italijanske kuhinje. Pored tradicionalne ponude specijaliteta sa roštilja, tu je i veliki izbor italijanskih jela. Uz ukusnu i lepo aranžiranu hranu idu i najkvalitetnija domaća i strana pića koja možete probati u našem ugostiteljskom objektu.

Naš restoran u Skadarliji je idealno mesto za Vaš poslovni ručak ili večeru sa dragim prijateljima. U prelepoj bašti restorana Putujući glumac možete uživati tokom toplih, sunčanih dana, daleko od gradske buke i vreve.

Za dobru zabavu svih gostiju pobrinuće se naš muzički sastav koji svojim svakodnevnim raznovrsnim repertoarom upotpunjuje odličnu atmosferu. Naša kafana u Skadarliji pravo je mesto za dobar provod, a naši tamburaši će oduševiti sve ljubitelje starogradske muzike.

Pored restorana u okviru turističkog kompleksa Putujući glumac nalazi se i pansion sa sobama i apartmanima, kao i vinski bar Antik predviđen za sve vrste proslava. U ponudi imamo i nezaboravno krstarenje beogradskim rekama našom luksuznom jahtom.

Telefon za informacije i rezervacije:
Tel: 011/ 734 10 24

Restoran Putujući glumac, ugao Skadarske i Gospodar Jevremove, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

14.07.2015 07:28
Marko Milic
preukusne ogromne porcije,ljubazno osoblje i fina atmosfera stvarno super restoran na extra lokaciji
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Putujuci glumac
  • Restoran Putujuci glumac,
  • Restoran Putujuci glumac radno vreme,
  • Restoran Putujuci glumac Beograd