Čobanov Lad

  • 10
  • %
4.67 | 12 ocena

O nama - RESTORAN ČOBANOV LAD


Na Karaburmi, u ulici Hoze Martia 2b, nalazi se restoran "Čobanov lad" koji ima prelepu baštu okruženu zelenilom sa velikom hladovinom. Idealno mesto za poslovne ručkove, rođendane, svadbe ili slave u prijatnoj atmosferi, van gradske vreve.

PEČENjE I USLUŽNO PEČENjE

Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.
Kapaciteti nam omogućavaju da, pored stalnih potreba restorana, nudimo uslugu pečenja za razne proslave i svečanosti kao što su slave, svadbe ili rođendani, ali i za one koji se jednostavno užele ukusa pečenja spremljenog na tradicionalni način. U našoj ponudi je prvoklasno praseće, jagnjeće, jareće, teleće ili pileće meso, ali ukoliko vam tako više odgovara, meso možete doneti i sami. Pored mesa uslužno pečemo i sve vrste riba (ribu).

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Između ostalog, restoran Čobanov lad nudi kompletnu organizaciju svih svečanosti, svadbi, svečanih večera, koktela, rođendana, krštenja. Restoran može primiti do 50 gostiju.
U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetan i raznovrstan meni (razna predjela, sve vrste pečenja sa kostima, sve vrste rolovanog pečenja, roštilj, itd.) kao i kvalitetnu uslugu. Restoran se nalazi na Karaburmi, poseduje parking i prelepu baštu. Vaše je da nas kontaktirate a mi ćemo ispuniti svaku vašu želju.

KUĆNA DOSTAVA ( delivery food)

Da bi smo bili konkurentni na tržištu i dali mogućnost da što veći broj ljudi konzumira našu hranu, organizovali smo dostavu hrane odnosno jela sa roštilja na kućnu adresu koja pokriva po zonama skoro ceo grad, Roštilj kao brza hrana je putem dostave dostupna u svim delovima Beograda svakoga dana od 09-23č. Pored roštilja na kućnu adresu možete dobiti i razne vrste kuvanih jela, a kuvana jela se isporučuju u praktičnoj ambalaži sa priborom za jelo.

KETERING

Sa velikim brojem firmi ugovorili smo da se njihovi radnici u toku svog radnog vremena hrane kod nas u restoranu ili da se u vidu keteringa dostavljaju kuvana jela i roštilj na radno mesto.


KOKTELI I KRSNA SLAVA

Čobanov lad za Vas može organizovati svečani koktel. Imamo bogato iskustvo u pripremanju, serviranju, i služenju hrane za razne svečanosti i proslave, promocije i izložbe. U ponudi su raznorazni kanapei sa nadevima (mrsni kanapei i posni kanapei), prvoklasan roštilj, predjelo (meze) kao i domaće pite i proje. Da se zasladite, nudimo Vam domaće sitne kolače, orasnice, suvu pitu, tulumbe, tufahije i mnoge druge poslastice koji će Vam upotpuniti ugođaj koktela. Uz sve to imamo i naše profesionalne konobare koji će biti na raspolaganju u toku služenja koktela. Spremni smo da izađemo u susret i specijalnim zahtevima, slobodno nas pitajte.

Kao jedan od trendova u Srbiji, što se tiče spremanja krsnih slava, Čobanov lad vam može pomoći u spremanju slave. Spremamo i mrsna i posna jela. Možemo vam spremiti celu slavu, ili samo kolače, slavski kolač, žito, pečenje od našeg ili od vašeg mesa, šta god vi niste u mogućnosti da spremite sami. Uz sve to, ukoliko imate neke specijalne želje tu smo da Vam izađemo u susret i da Vas posavetujemo.

Iskustva i preporuke posetilaca

04.06.2015 04:25
Igor Popovic

Odlican restoran! Sve preporuke za Cobanov lad!!

07.05.2015 03:32
Milos Jovanovic

Cobanov lad je jedna od najlepsih sala za proslave u Beogradu!! Preporucujem svim kolektivima koji imaju u planu neku proslavu...

10.04.2014 10:27
Petar Petrovic

ova kafana je najbolja kafana na svetu treba svako u tu kafanu da dodje

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čobanov Lad
  • Čobanov Lad,
  • Restoran Čobanov Lad radno vreme,
  • Restoran Čobanov Lad Karaburma,
  • Čobanov Lad Beograd,
  • Restoran Čobanov Lad