O nama - RESTORAN ŽABAR


Na Dunavu, na mestu gde se lepota susreće sa hedonizmom , nalazi se Žabar.

Restoran koji je uporište svetske kuhinje, jedinstvenog ambijenta u kome preovladavaju drvo i umetnički detalji, restoran koji ima svoju unikatnu priču koja traje već dve decenije je ono što ga izdvaja na beogradskoj restoranskoj sceni.

Mi na Žabaru verujemo da o ukusima ne treba raspravljati, zato naš kulinarske čarolije apsolutno prilagođavamo Vašem ukusu. Šef naše kuhinje, virtuozni Nikola Palov stvara čaroliju za Vas. Samo je Vaša mašta granica u igri ukusa. Kod nas ste privilegovani, da svakom jelu možete dati svoj lični pečat. Voljni smo da Vam ugodimo, jer Žabar upravo to i jeste – mesto za vrhunski ugođaj.
Mnoga jela su naša jedinstvena kreacija,a ono što Vam garantujemo je da je svako jelo začinjeno s ljubavlju a osmišljeno sa posvešćenošću.

Sinonim za Žabar je internacionalna kuhinja oplemenjene recepture.

Zaštitni znak naše kuće je Ćuretina sa mlincima. Sočni fileti ćurećeg mesa, u kombinaciji sa gorgonzolom i mlincima su neretko razlog zašto naši gosti dolaze opet kod nas. Kako bi evocirali ukus koja čula pamte, naši stalno gosti uživaju u ovom jelu jo od 1998.

Za istinske ljubitelje tradicionalnih zalogaja preporučujemo praseće bajadare. Toliko sočne da se lepe za nepca i prste.

Za goste istančanog ukusa kad se predjela u pitanju, Fois Grass Pate je dašak francuske kuhinje u Zemunu.

Za ljubitelje morskih ukusa, uvek imamo veliki izbor morske ribe kao i plodova mora.

Kao vrhunac kulinarskog putovanja, dolaze poslastice radi kompletnog doživljaja.

Ponosno ističemo da imamo malu ali vrhunsku ponudu dezerta – 6 kolača koji su svi ručno napravljeni u našem restoranu. Baka Darin kolač je kreirala lično vrsna domaćica starog kova a Mandelberg, koji je istovremeno hrskav i kremast svojom specifičnom teksturom postaje praznik za nepca.

Umeće uparivanja vina i hrane započeli smo pre gotovo 20 godina i danas ga doveli do perfekcije. Ne samo što naša vinska karta ima preko 200 etiketa već je i naš sommilier Željko Dražić, voljan da Vam svojim stručnim savetom pomogne i upotpuni Vaš obrok.

Dobrodošli u Žabar – mesto alhemičara magije ukusa!

Instagram: @restoranzabar
Facebook: restoranzabar
TripAdvisor: Reviews-Restaurant_Zabar
Fourshare: 4sq.com/bimAcm

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Žabar
  • Restoran Žabar,
  • Restoran Žabar Zemun,
  • Restorani u Zemunu,
  • Žabar Restoran Beograd,
  • Restoran Žabar radno vreme,
  • Restoran internacionalne kuhinje