Restoran Stara Trojka

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - RESTORAN STARA TROJKA


Restoran Stara Trojka nudi Vam bogat izbor jela i poslastica domaće kuhinje i savršeno je mesto za rođendane, venčanja, svadbe i druge Vaše proslave. Nalazimo se u beogradskom naselju Rakovica, između Topčidera i Košutnjaka, okruženi prirodnim zelenilom. Naš Restoran je površine oko 200 kvadratnih metara, uključujići i baštu, a imamo i ogroman parking, što je veoma značajno za proslave i vaše i naše goste.

Restoran Stara Trojka ima bogatu ponudu jela domaće kuhinje, a posebno izdvajamo jela sa roštilja, teletinu i junetinu ispod sača, sa krompirom u kajmaku. Upravo ti specijaleti nas čine prepoznatljivim. Pored toga imamo i standardnu ponudu jela sa roštilja, poput ćevapa, pljeskavica, leskovačkih uštipaka, dimljenih kobasica, bele vešalice, filea na žaru. Tu su i ražnjići, pileči batak i još mnogo, mnogo toga.

Od gotovih jela u ponudi imamo čorbast pasulj, škembiće u saftu, junetinu u supi, a od jela po porudžbini imamo karađorđevu i bečku šniclu, medaljone "Stara Trojka", piletinu i biftek u sosu po želji.

Kako i priliči domaćinskom restoranu, imamo i bogatu ponudu hladnih i toplih predjela, raznih sireva, čorbi za osveženje kao što su teleća i paradajz čorba.

Za sve one koji obožavaju ribu ili poste u ponudi imamo riblju čorbu, zatim dimljeni file pastrmke, smuđ i lignje na žaru, dimljenog šarana, riblje mućkalice. Uz sva jela, naravno, služimo i salate, a u ponudi imamo veoma široku lepezu.

Kada dođete u restoran Stara Trojka da uživate u ukusima naših jela, ponudićemo Vam i lepezu pića, kao što su domaće rakije, žestoka pića, bela i crna vina iz brojnih domaćih podruma i vinarija.

I to nije sve, jer na meniju imamo i poslastice kao što su orasnice, palačinke, urmašice, sladoledi, pite, čokoladne torte...

Napominjemo da u restoranu Stara Trojka mesta ima za 100 gostiju, a ukoliko ste nas izabrali za proslavu, meni po osobi iznosi od 15 do 20 evra u zavisnosti od toga šta ćete odabrati za posluživanje.

Restoran Stara Trojka misli i na Vas koji niste u mogućnosti da nas posetite. Naime, nudimo Vam uslugu dostave hrane i pića, kao i toplih obroka.

Pored bogate ponude domaćih jela savršenog, domaćeg ukusa, ono što Restoran Stara Trojka karakteriše je i akcija koju organizujemo za sve naše goste nedeljom, a to je 20 popusta na sve račune.

Posetite nas i uživajte u toploj, domaćinskoj atmosferi restorana Stara Trojka i uverite se zašto naša jela imaju pečat domaće kuhinje.

Dobro došli!


Rado vreme:
ponedeljak - subota: od 9 do 23 h
nedeljom: od 10 do 20 h

Restoran Stara Trojka
Bulevar patrijarha Pavla 9/4, Rakovica, Beograd
E-mail: milos.ms.007@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

11.02.2021 13:39
Neregistrovan korisnik

Topppppp N1

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Stara Trojka
  • Restoran Stara Trojka,
  • Restoran Stara Trojka Beograd,
  • Stara Trojka,
  • Restorani u Rakovici,
  • Restoran nacionalne kuhinje Stara Trojka,
  • Stara Trojka Restoran radno vreme