Regal Bar & Restoran

5.0 | 1 ocena
Ulica: Gospodar Jevremova 40
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Regal Bar & Restoran
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.restoranregal.rs

O nama

RÉGAL BAR & RESTORANSmerom koji je predodređen Jevremovoj ulici nižu se Bajrakli džamija, Pozorišni muzej, Vukov i Dositejev muzej, UK Parobrod, ambasada Makedonije... U središtu tog dela Starog grada, u neposrednoj blizini Studentskog trga, na broju 40, od skora se nalazi Bar & Restoran Régal.

Sa željom da obogatimo i osvežimo restoransku ponudu u gradu, kreirali smo jedinstveno mesto koje predstavlja zanimljiv spoj bara koji se nalazi u prizemlju i restorana smeštenog na spratu, koji se u velikoj meri razlikuju, kako bi zajedno doprineli jedinstvenom iskustvu koje pružamo našim gostima.

Mi na tom broju negujemo različitosti. Zapravo uživamo u tome da ih usklađujemo. Kombinujte vrevu grada sa tišinom doma. Pažljivo pripremljene kulinarske specijalitete sa dobrom muzikom. Ozbiljne razgovore sa iskrenim smehom. I sve to, naravno, uparite sa odgovarajućim pićem.

Smešten u prizemlju prelepe predratne zgrade, Bar Régal sastoji se od mozaično popločanog prednjeg dela, sa visokim sedenjem odakle možete pratiti pulsirajući ritam grada i udobnog lounge dela, gde se možete opustiti u razgovoru sa prijateljima.

Régal bar je idealno mesto za prvu jutarnju kaficu i novine. Za kratak predah u toku dana, posetite nas u vreme ručka i uživajte u pažljivo pripremljenom meniju prosecco bara. Veliki izbor koktela, uz prijatnu muziku, učiniće Vas večernji provod nezaboravnim.

Kada raskošnim drvenim stepenicama krenete na sprat, ulazite u salonski beogradski stan iz tridesetih godina 20. veka, brižljivo protkan arhitektonskim bravurama starih majstora. On je sada, minimalnim intervencijama, preuređen u restoran visoke kuhinje Régal. Zimske večeri posebno upotpunjuje puckanje vatre iz starog mermernog kamina.

Restoran Régal odlikuje evropska, prvenstveno francuska kuhinja, sa našim autentičnim potpisom. Kratak i izbalansiran jelovnik osmišljen je da zadovolji i najizbirljivije goste i delo je šefa kuhinje sa internacionalnim iskustvom. Fokus je na harmoničnom dijalogu između klasičnog načina pripreme i savremene prezentacije. Posvećeni stvaranju skladnih ukusa, sva jela pripremamo od najkvalitetnijih sastojaka.

Posebna preporuka je Degustacioni meni u 4 ganga i 2 dezerta po izboru:
Zemlja (Pačeća pršuta, Francuska pašteta od guščije džigerice, Pileći medaljoni, Jagnjeći kotlet) i Voda (Grilovani kapesanti, Losos gravlax, Grilovani gambori, File lososa).

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 09-00h
petak i subota od 09-01h

Možete nas pratiti i putem društevnih mreža:

Web sajt: restoranregal.rs
Facebook:
Instagram:
Twitter: twitter.com/restoran_regal

Régal Bar & Restoran, Gospodar Jevremova 40, Dorćol, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Ima dana, Skadarska 38, Beograd, Stari grad, Beograd
  Nacionalni restoran Zlatni bokal, Skadarska 26, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran Putujuci glumac, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Restoran Mentalitet, Kralja Petra 70, Stari grad, Beograd
  Restoran picerija Duomo, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd
  Restoran ćevabdžinica WALTER, Strahinjića Bana 57a, Stari grad, Beograd
  Restoran Casa Nova, Gospodar Jovanova 42 a, Stari grad, Beograd
  ALFREDO MEDITERRANEO Restoran, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd
  Le Bistrot Francais - Francuski restoran, Zmaj Jovina 11, Stari grad, Beograd
  Tortilla Casa mexican grill, Čika Ljubina 6, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane