O nama - RESTORAN RECEPT


Restoran Recept, ušuškana oaza u srcu Novog Beograda, daleko od gradske gužve i vreve, nudi Vam ambijent za uživanje u vrhunskim kulinarskim specijalitetima. Naša kuhinja je jednostavna, kreativna, pažljivo pripremana sa puno razumevanja i ljubavi za svačiji ukus.

Čim zakoračite na naša vrata, sačekaće Vas topla dobrodošlica i naše ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam uvek stoji na usluzi. Naš kreativni jelovnik sastoji se od brojnih tradicionalnih jela, ali je namenjen i svima onima koji su spremni da se upuste u nešto novo. Sva naša jela spremljena su sa mnogo ljubavi i sa željom da udovoljimo našim dragim gostima.

Kako bi se postigla savršena harmonija između hrane i vina, naša vinska karta je bogata sa preko četrdeset pažljivo odabranih etiketa. Za Vas smo izbrali najbolje iz regija: Douro, Setubal, Bucelas, Wachauer, Pocerska, Šumadijsko-velikomoravska, zapadno-moravska, sremska... Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

U okviru našeg restorana nalazi se i Vinoteka Recept, uređena u savremenom stilu boje trešnjinog cveta, koja predstavlja savršeno mesto za sve ljubitelje kvalitetnog vina. U našoj ponudi nalaze se pažljivo odabrana domaća i strana vina, po izuzetnim cenama. Posebnu pažnju posvetili smo portugalskim vinima i mislimo da smo postigli najpovoljniju ravnotežu cene i kvaliteta. Ukoliko Vam je potrebno više informacija o nekoj vrsti vina, naši konobari će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri izboru vina po Vašem ukusu.

Restoran Recept nudi Vam mogućnost iznajmljivanja prostora za organizaciju raznih vrsta proslava, žurke, rođendane ili uživanje u karaoka pevanju. Za sve one koji žele da uživaju u dobrom noćnom provodu, naš restoran se za samo par trenutaka pretvara iz udobne i mirne restoranske atmosfere u noćni klub. Takođe, nudimo Vam uslugu keteringa za sve događaje koje organizujete u Vašem domu.

Ispred našeg restorana nalazi se i veliki parking, tako da svi naši gosti mogu na miru da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima, dok je njihov automobil na sigurnom. Dobrodošli u Vaš restoran RECEPT! Želimo da se kod nas uvek osećate kao u svom domu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-24h
subota od 14-24h

Restoran Recept, Tošin bunar 216, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.10.2016 03:33
Žarko Ćaćić

Fenomenalan roštilj. obilne porcije, izbor vina, ljubazno osoblje, restoran za svaku preporuku.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Recept
  • Restoran Recept,
  • Restoran Recept radno vreme,
  • svedski sto,
  • restoran Recept Novi Beograd