Restoran Poslovni klub Kosutnjak

  • 7
4.85 | 13 ocena

O nama - RESTORAN POSLOVNI KLUB KOŠUTNJAK


Restoran „Poslovni klub Košutnjak“ nalazi se na veoma akratkivnoj lokaciji u Beogradu, u ulici Pere Velimirovića broj 1, u Rakovici. Smešten u prelepom prirodnom okruženju, najlepšeg dela Beograda, na Topčideru, naš restoran je savršeno mesto za sve Vas koji tražite način da pobegnete od svakodnevne buke i vreve.

Sam Košutnjak, svojom nesvakidašnjom lepotom i toplinom, našem restoranu daje originalan izgled i doprinosi prijatnoj atmosferi u kojoj ćete jednostavno uživati. Od svog nastanka pa sve do danas naš restoran je bio i ostao glavno okupljalište uglednih i uspešnih ljudi, koji su u istom razmenjivali poslovne savete i uživali u izvrsnoj hrani i piću.

Klimatizovan prostor našeg restorana „Poslovni klub Košutnjak“ predviđen je za oko 70 osoba i predstavlja idealno mesto za sve Vas koji želite da u društvu porodice, prijatelja ili poslovnih partnera uživate u vrhunskim specijalitetima domaće kuhinje. Naš restoran je posebno pogodan za poslovne ručkove i večere, prilikom čega na trpezi dominira bogata ponuda specijaliteta od divljači.

Vrhunski majstori naše kuhinje samo za Vaše zadovoljstvo pripremaju obilje najukusnije hrane, po starim proverenim recepturama, uz mnoštvo odabranih začina i najkvalitetnijeg mesa. Ugostivši uspešno do sada veliki broj gostiju iz poslovnog sveta, strance, turiste i gurmane visokih kriterijuma, postali smo nezaobilazno mesto hedonizma i uživanja u specijalitetima od divljači.

Veoma često su u našem restoranu organizovani seminari, konferencije, prezentacije, različiti skupovi, manifestacije, svadbeni i rođendanski ručkovi, kao i brojne druge proslave poslovnog i privatnog tipa. Naše ljubazno osoblje, na raspolaganju Vam je u svakom trenutku, sa željom da apsolutno uživate u trenucima provedenim kod nas.

Pored unutrašnjeg dela restorana, ono što posebno privlači pažnju naših gostiju je prelepa bašta u čijem jedinstvenom ambijentu možete uživati tokom vrelih letnjih meseci. Prirodan ambijent na samo 4km od starog dela Beograda, okružen zelenilom, učiniće da makar na kratko zaboravite svakodnevne obaveze i prepustite se trenutku.

Savršen spoj netaknute prirode i gastronomije na jednom mestu.
Brojni su restorani u Beogradu, ali je samo jedan „Poslovni klub Kosutnjak“.
Poslovni ručak i specijaliteti od divljači u Beogradu.
Dobro nam došli.

Restoran „Poslovni klub Kosutnjak“ Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

16.09.2014 12:15
Branislava

Ako zakazujete poslovni rucak u Beogradu ne propustite da probate specijalitet od divljaci , stvarno izuzetno spremaju. Vasim saradnicima ce sigurno taj poslovni rucak prijati . Iskrene preporuke ( dolazim ponovo).

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Poslovni klub Kosutnjak
  • Restoran Poslovni klub Kosutnjak,
  • Restoran Poslovni klub Kosutnjak radno vreme,
  • Poslovni klub Kosutnjak Beograd,
  • Restoran Poslovni klub