Restoran Rusmir

5.0 | 1 ocena
Ulica: Braničevska 12a
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Restoran Rusmir
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

RESTORAN RUSMIR


Restoran Rusmir je započeo svoju priču i svoje ime proslavio u Zemunu, malom lokalu na ćošku pijace. Zbog proširenja obima posla restoran je preseljen na Vračar, ali je zadržao prepoznatljiv kvalitet proizvoda, po kome se proslavio, a to su domaće kobasice, koje su potpuno prirodne i bez aditiva.

Restoran nosi ime poznate slavonske porodice Rusmir, s izuzetnom tradicijom u pravljenju kobasica, čiji je potomak jedan od vlasnika restorana. U našoj ponudi nalaze se domaće kobasice, ručno pravljene po starom, tajnom receptu koji je strogo čuvana tajna i decenijama se prenosi sa kolena na koleno.

Naše kobasice su bez aditiva, E-brojeva, zdrave i prave se od mesa bele svinje na način kako valja i kako jedino znamo. U našoj ponudi nalaze se četiri vrste kobasica: vinske, odstajale u belom vinu i posebnoj smeši začina, roštiljske blago dimljene, kobasice od mesa divljači i pivske kobasice.

Osim domaćih kobasica, restoran Rusmir u svojoj ponudi ima samo još tri vrste jela: svinjska rebra, kolenice i biftek. Takođe, tu je naš krompir iz furune, domaći kulen i drugi suhomesnati proizvodi.

Ukoliko želite da uživate u originalnoj domaćoj klopi vrhunskog kvaliteta, pozivamo Vas da posetite naš restoran i osetite jedinstvenu i originalnu atmosferu. Restoran Rusmir je mesto kome ćete se uvek vraćati kako bi uživali sa Vašim prijateljima, poslovnim partnerima ili voljenom osobom. Potpuno drugačije od drugih, zahvaljujući kvalitetnoj i delikatesnoj hrani koja će Vas ostaviti bez daha, već pri prvom zalogaju.

Radno vreme:
Svaki dan od 11h-23h

Restoran Rusmir, Braničevska 12A, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Versus restoran, Mihaila Gavrilovića 6 (ugao sa Južnim bulevarom), Vračar, Beograd
  Restoran Potpis, Orlovića Pavla 15, Vračar, Beograd
  Restoran Franš, Bulevar Oslobođenja 18a, Savski venac, Beograd
  Trandafilović restoran - bistro, Mutapova 41, Vračar, Beograd
  Restoran Piccola Cucina Osteria, Đorđa Vajferta 30, Vračar, Beograd
  Restoran Miamiam, Kursulina 6, Vračar, Beograd
  Restoran Pivo i Kobaja, Braničevska 1, Ruzveltova 36, Vračar, Beograd
  City Angel restoran, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  Id Restoran, Nebojsina 6, Vračar, Beograd
  Restoran Sveta i Bojan, Fabrisova 10a, Savski venac, Beograd