Restoran MB

  • 2
4.67 | 15 ocena

O nama - RESTORAN DOMAĆE KUHINJE MB


Vruća jagnjetina je nadaleko čuveni specijalitet Restorana domaće kuhinje MB u Mladenovcu. Mnogi u naš restoran ne dolaze slučajno već sa namerom da jedu baš vruću jagnjetinu, koju mi pečemo na bukovom drvetu. Upravo je u tome i specifičnost jagnjetine koju pripremamo za Vas. Ima tu još malih tajni naših velikih majstora kuhinje koje vešto skrivamo, a zbog čega nas vruća jagnjetina čini prepoznatljivim restoranom.

Pored vruće jagnjetine, predlažemo Vam i praseće pečenje. A ukoliko Vam se, pak, jedu jela sa roštilja Restoran domaće kuhinje MB na meniju ima bogatu ponudu od preko 50 vrsta jela, kao i razne vrste čorbi. Za Vas možemo pripremiti i jela po narudžbini u našoj kuhinji. U našoj kuhinji pripremamo i ostala jela, kao što su pljeskavice, kremenadle, ražnjići, džigerica na žaru. Zatim, bela vešalica, punjena vešalica, kremenadla na krajiški način, dimljena vešalica, punjeni file, pileći batak, punjeni pileći batak. U ponudi imamo i punjena pileća prsa, rolovanu slaninu, pile "American", pečurke na žaru, punjene pečurke.

Od jela po porudžbini, pored jagnjećeg i prasećeg pečenja na meniju je i oslić i pastrmka.

I to nije sve! Imamo i veliki izbor salata, domaći sir i kajmak, domaći ajvar, vruće lepinje od belog i integralnog brašna, vruće domaće projare.

Slatka ponuda našeg restorana, takođe, je raznovrsna. Tako, na meniju imamo palačinke sa džemom, palačinke sa orasima, palačinke sa eurokremom i u šatou. Tu su i torte, orasnice, princes krofne, baklave, sladoled, banana split, voćna salata, sladoled sa toplim višnjama.

Za udobnost naših gostiju brine se svakodnevno preko 40 stalno zaposlenih radnika. Sve naše prostorije su klimatizovane.

Kapacitet našeg restorana je 100 mesta u zatvorenom delu objekta i 80 mesta u letnjoj bašti. Posedujemo i velik parking proctor.

Restoran domaće hrane MB od Beograda je udaljen pedesetak kilometara. Nalazimo se u podnožju Kosmaja na teritoriji Mladenovca.

Postojimo više od 20 godina. Duga tradicija, naš rad i trud koji iz dana u dan usavršavamo, prepoznale su mnoge poznate ličnosti iz sveta glume, sporta, politike, estrade koje možete sresti u našem restoranu.

Očekujemo i Vas. Ne oklevajte već nas posetite i lično se uverite zašto mnogi dolaze kod nas.

Radno vreme:
Ponedeljak - petak: od 07h do 23h
Nedeljom ne radimo

Restoran domaće kuhinje MB
Adresa: Svetolika Rankovića 111/B, Mladenovac
Email: office@restoranmb.com

Iskustva i preporuke posetilaca

28.11.2020 23:49
Neregistrovan korisnik

Jako dobra usluga ,hrana, prijatno mesto

17.10.2019 02:07
Neregistrovan korisnik

Izgleda vrhunski. Dolazim za vikend iz Beograda do Mladenovca samo da probam tu jagnjetinu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran MB
  • Restoran MB,
  • restoran Mladenovac,
  • restoran Beograd,
  • Restoran domace kuhinje MB,
  • Restoran MB radno vreme