Tezga bar restoran

4.8 | 5 ocena
Ulica: Strahinjića Bana 82
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Tezga bar restoran
Telefon: 011/

O nama

Caffe "Tezga bar restoran" nalazi se u ulici Strahinjića Bana broj 82 u Beogradu. Smešten u boemskoj četvrti, "Tezga bar restoran" važi za nezaobilazno mesto svih onih koji posete Skadarliju.

Restoran koji svojim šarmom i rustičnim izgledom privlači brojne posetioce iz naše zemlje i inostranstva postao je za relativno kratko vreme od svog otvaranja omiljeni bar restoran u Skadarliji.
Izuzetno opušteno mesto i prijatan ambijent u kom možete popiti kafu ili piće u toku dana, ali i uživati u nezaboravnom večernjem druženju u veselom drustvu. Ljubazno osoblje caffe "Tezga bar restoran" potrudiće se da se osetite i više nego dobrodošli kod nas.

Nadaleko poznata boemska četvrt, Skadarlija oduvek je privlačila broje turiste koji su znali da prepoznaju i poštuju tradiciju koja se ogleda u boemskom načinu zivota. "Tezga bar restoran" svojim unikatnim dizajnom enterijera, odaje utisak tople i prijatne atmosfere prigodne za sve generacije.

Široka lepeza ukusnih jela domaće kuhinje, pasti, pica, rižota, bifteka salata i poslastica zagolicaće Vašu maštu. Posebno izdvajamo našu ponudu jela dana kao i doručak koji je veoma polularan.
Veliki izbor žestokih, bezalkoholnih pića, sveže ceđenih sokova i koktela za svačiji ukus očekuje Vas u Tezga bar restoranu. Ukoliko volite kvalitetna vina, Paulaner pivo i rakije punog ukusa, naš bar restoran u Skadarliji je pravo mesto za Vas.

Dovoljno je da jednom svratite do nas, da biste postali naš stalni gost. Predivna bašta caffe "Tezga bar restoran" svojim primamljivim i unikatnim izgledom kao i ugodnim osvetljenjem ulepšaće Vam letnja predvečerja. U blizini "Tezga bar restorana" nije teško naći parking mesto.

Radno vreme caffe "Tezga bar restoran":

 • radnim danima od 08-24h
 • vikendom od 08-01h

Telefon za rezervacije stolova:
011/ 33 456 98

Povedite Vama dragu osobu ili društvo i doživite vrhunski provod u caffe bar restoranu u Skadarliji. Vrata našeg "Tezga bar restorana" su Vam uvek širom otvorena.

Restaurant "Tezga bar restoran" bohemijan quarter Belgrade, Vas očekuje.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Ima dana, Skadarska 38, Beograd, Stari grad, Beograd
  Spageterija Trag, Đorđa Jovanovića 2, Stari grad, Beograd
  Nacionalni restoran Zlatni bokal, Skadarska 26, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran Putujuci glumac, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Restoran picerija Duomo, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd
  Restoran ćevabdžinica WALTER, Strahinjića Bana 57a, Stari grad, Beograd
  URBAN lounge Bar, Skadarska 40, ( Skadarlija ), Stari grad, Beograd
  Restoran Casa Nova, Gospodar Jovanova 42 a, Stari grad, Beograd
  Restoran Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  ALFREDO MEDITERRANEO Restoran, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd