Madera - restoran

 • 7
5.00 | 10 ocena

O nama - RESTORAN MADERA


Svojim sugrađanima dobro poznati restoran "Madera" pronaći ćete u Bulevaru kralja Aleksandra broj 43, u Beogradu. Još od davnina naš restoran je bio i ostao glavno okupljalište gradskih boema, koji su u njemu započinjali i završavali svaki novi dan. Mesto koje su jednoglasno odabrali ljubitelji dobre hrane, pića i uživanja u prijatnom ambijentu, najbolji restoran u gradu, zrači pozitivnošću i gostoprimstvom na svakom koraku.

Renoviran i redizajniran enterijer restorana omogućio mu je da zadrži izvesnu dozu starog šarma koji je savršeno uklopljen sa modernim elementima. Prijatna atmosfera, ljubazna usluga i veoma pristupačne cene, učinile su da postanemo omiljeno mesto da dnevne i večernje varijante velikog broja naših sugrađana.

Na našem meniju očekuju Vas brojni specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, koje naši kulinarski majstori pripremaju za naše goste po starim proverenim recepturama. Biramo za Vas isključivo sveže namirnice, koje našim jelima daju prepoznatljiv i neuporediv ukus i miris.

Takođe pripremili smo Vam široku paletu najkvalitetnijih vina:

 • - domaća
 • - italijanska
 • - francuska
 • - španska
 • - čileanska


Za dobro raspoloženje svih prisutnih pobrinuće se vrhunski muzičari, koji će Vas zabavljati i učiniti da vreme za Vas jednostavno prestane da postoji. Kapacitet našeg restorana iznosi 170 mesta za sedenje u klimatizovanom prostoru, kao i 270 mesta u našoj prelepoj letnjoj bašti, sa koje se pogled pruža na Tašmajdanski park.

Ekskluzivni prostor kojim raspolaže čuveni restoran "Madera" savršen je za ručak i večeru u društvu Vama dragih osoba. Posedujemo i parking sa obezbeđenjem sa vozila naših gostiju.

Svratite do nas i proverite zašto mnogi kažu da je restoran "Madera" najbolji u gradu.

Kontakt telefoni za rezervacije:
011/ 323 13 32
011/ 324 71 48

Radno vreme:
- od ponedeljak do cetvrtka od 10 - 00h
- petkom i subotom od 10 - 01h

Među poznatim restoranima u Beogradu, jedino će naš restoran ostaviti tako snažan utisak na Vas.
Najbolji restoran u Beogradu.
Čuveni, ekskluzivni restoran.

Restoran "Madera" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

15.05.2015 01:49
Natasa Petrusic
Da li mozete da mi prosledite broj za rezervacije restorana Madera? Koliko unapred mora da se rezervise?
25.04.2015 10:56
Milan Ilić
Restoran Madera je ubedljivo izdvaja u donosu na ostale restorane u Beogradu. Odlicna lokacija, ambijent i hrana pre svega. Odlicni ste!!!
08.02.2015 12:27
Milan Mijatovic
Odlican Restoran
24.02.2014 12:57
Helena
Beograd je grad restorana i u moru dobrih mesta Madera se po meni izdvaja kako ambijentom tako i uslugom koju nudi. Za Maderu bih mogao reci da je ovo restoran sa 5 zvezdica - nesto sto mora da se proba i dozivi.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Madera - restoran
 • Madera restoran,
 • Restoran Madera,
 • Madera restoran radno vreme Beograd,
 • broj za rezervacije restorana Madera,
 • Madera restoran rezervacije