O nama - RESTORAN DRUGA KUĆA


Za sve istinske gurmane i ljubitelje kvalitetnih jela, spremljenih s ljubavlju i pažnjom, tu je Restoran Druga kuća na Banovom brdu.

Smešteni smo preko put zgrade opštine Čukarica, a na meniju imamo jela koja će zadovoljiti i najizbirljivije goste. Pored domaćih kuvanih jela i jela sa roštilja, Druga kuća za Vas sprema brojne specijalitete iz nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i poslastice mo meri svakog sladokusca.

Prijatan ambijent, ljubazno i predusretiljivo osoblje, tu je da Vam svaki obrok ili piće učini što prijatnijim, a Vaše je samo da uživate u dobrom zalogaju ili čašici kvalitetnog pića.

Druga kuća Vam je obezbedila i tzv. dnevni meni, gde po veoma pristupačnoj ceni možete pojesti kuvani obrok koji uključuje supu, glavno jelo, salatu i hleb.

Organizujemo i različite vrste proslava. U skladu sa Vašim željama i potrebama možemo da Vam pripremimo venčanje, rođendan, porodični ili poslovni ručak, krštenje i sve druge vrste proslava i događaja, uključujući dekoraciju i muziku. Na meniju ćete naći sve što poželite, a izbor pića nimalo neće zaostajati. Budite sigurni da će svi Vaši gosti biti usluženi na najvišem profesionalnom nivou, te da će dugo pamtiti kako su se sjajno osećali u Drugoj kući.

Restoran Druga kuća na Banovom brdu ima i prostranu i prelepu baštu sa prirodnom hladovinom koja će Vam i u letnjim mesecima obezbediti istinsko uživanje u svakoj prilici.

Kvalitet hrane se ogleda u pažljivom odabiru namirnica, koje su uvek sveže i domaće, a nabavljamo ih od isključivo već proverenih dobavljača, naših dugogodišnjih saradnika. U sklopu redovnih aktivnosti, svake subote imamo živu muziku zbog koje mnogi naši gosti često i redovno dolaze.

Ne postoji bolje mesto u gradu gde ćete slađe jesti po pristupačnijim cenama. Slobodno proverite, jer Restoran Druga kuća Vas željno očekuje. Sve informacije, kao i rezervacije možete dobiti telefonom ili lično.

Restoran Druga Kuća, Banovo brdo

Adresa: Šumadijski trg 6a, Beograd (preko puta opštine Čukarica)

Radno vreme:
Svakog dana od 07 - 24 h

Subotom uveče je živa muzika!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Druga Kuća
  • Druga Kuća,
  • Druga Kuća Restoran,
  • Restorani na Čukarici,
  • Restoran Druga Kuća Beograd,
  • Restoran domaće kuhinje Druga Kuća,
  • Druga Kuća Restoran radno vreme