Restoran Miamiam

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kursulina 6
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Restoran Miamiam
Telefon: 011/
Mobilni: 065/

O nama

RESTORAN MIAMIAM


Restoran Miamiam je nova adresa na Vračaru na kojoj možete uživati u jedinstvenim specijalitetima internacionalne kuhinje, sa ličnim pečatom glavnog kuvara Đorđa Bulatovića. Naš šef kuhinje završio je Kulinarsku akademiju u Monpeljeu i poseduje bogato iskustvo rada u restoranima u inostranstvu (od Bolonje, juga Francuske i rada u restoranu sa dve Mišelinove zvezdice, do Danske, Grčke i Amsterdama).

Za Miamiam se može reći da je to porodična priča koja je nastala iz uspešnog keteringa. Naime, osnivači restorana su Marija i Đorđe, najbolji drugovi iz detinjstva, koji su želeli da svoje bogato iskustvo i znanja u oblasti kuvanja i hrane, pretoče u vlastiti restoran u kome će ponuditi nešto novo i unikatno na ovim prostorima. Celokupan prostor osmislila je arh. Gorana Cvetković, Marijina sestra koja sada radi na razvijanju porodične priče. Tu je i Marijin muž Indijac, kome je Beograd postao voljeni grad i koji je odlučio da podrži njihovu odluku, jer veruje u njihov talenat.

Enterijer restorana Miamiam je spoj više stilova kojim dominiraju patinirani prirodni tonovi. Ambijent je upotpunjen elementima industrijskog dizajna, motivima francuskih bistroa i blagim dodirom indijskih detalja. Kapacitet restorana je 22 mesta za sedenje, što omogućava organizovanje svih vrsta proslava. Takođe, tokom lepih dana svim našim gostima na raspolaganju je prelepa bašta.

Koncept restorana se zasniva na manjem meniju koji se menja u zavisnosti od dostupnosti svežih namirnica. Naš meni je spoj klasičnog francuskog jela, lične kreacije glavnog kuvara, crnogorskog sira i pršute, domaće umešenog hleba i začina iz Indije koji jelima daju bogat i rafiniran ukus.

U našoj ponudi nalazi se raznovrsna ponuda vina čiji je izbor nešto neuobičajeniji za ovdašnje restorane i gde prevashodno dominira odnos cene i kvaliteta. Za prave znalce i ljubitelje, tu je i vrhunska selekcija čajeva iz Indije.

Ako imate nedoumicu šta da spremate za Vašu proslavu, prepustite to nama i mi ćemo Vam obezbediti nafiniji ketering u gradu. Ketering Miamiam razlikuje se od drugih, jer se svaka porudžbina posebno osmišljava i usklađuje sa ukusom i željama klijenata, ali i tipom proslave (dečiji rođendani, slave, korporacijske večere, prezentacije, kokteli...). Ceo koncept Vašeg keteringa osmišljavaju šef kuhinje Đorđe Bulatović i Marija.

Možete nas pratiti i putem facebook stranice

Restoran Miamiam – nova adresa za Vaše gastronomsko uživanje!

Radno vreme:
ponedeljak – ne radimo
Utorak-nedelja od 09-23:30h
(poslednja porudžbina 22:30h)

Restoran Miamiam, Kursulina 6, Vračar, Beograd

Cenovnik

1. Jagode&Urme&Celer/Strawberry&Dates&Celery
360
2. Miamiam dessert
320
3. Karamelizovane smokve u vanilla sosu/Caramelized Figs with Vanilla Sauce
430
4. Pileci batak u martini sosu sa mungo pasuljem/Chicken in Martini sauce with Mung beans
850
5. Jagnjeci burger sa suvim kajsijama/Lamb Burgerwith dried Apricots
1150
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Potpis, Orlovića Pavla 15, Vračar, Beograd
  Restoran Šarić-Stari DIF, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Restoran Tunis, Deligradska 7, Savski venac, Beograd
  Restoran Rusmir, Braničevska 12a, Vračar, Beograd
  Trandafilović restoran - bistro, Mutapova 41, Vračar, Beograd
  Restoran Piccola Cucina Osteria, Đorđa Vajferta 30, Vračar, Beograd
  Restoran Kalenic, Milesevska 2, Vračar, Beograd
  Restoran Pivo i Kobaja, Braničevska 1, Ruzveltova 36, Vračar, Beograd
  City Angel restoran, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  Id Restoran, Nebojsina 6, Vračar, Beograd