Klub Dunavski dragulj

5.0 | 1 ocena
Ulica: Palilula 1210
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Klub Dunavski dragulj
Mobilni: 063/

O nama

KLUB DUNAVSKI DRAGULJ

Obezbeđen besplatan prevoz čamcem preko reke !

Klub Dunavski Dragulj je jedinstveno mesto u gradu smešteno u netaknutoj prirodi, na samo 650m od obale samog centra Zemuna. Zbog specifičnog položaja na samoj obali Dunava, preko puta restorana Šaran i Dunavskog keja, do naše oaze mira i opuštanja može se stići jedino sa vode, tj. Vašim ili našim čamcem. Za sve članove kluba obezbeđen je prevoz čamcem iz Zemuna ili Borče.

Naš klub na vodi nastao je sa željom da svim ljubiteljima Dunava i prirode, ponudimo mesto na kome će moći da priušte sebi trenutke relaksacije i opuštanja, u društvu prijatelja. Poseban ugođaj pruža bogata flora i fauna, a tu je i privatna plaža za kupanje i sunčanje, sa udobnim ležaljkama.

Restoran Dunavski Dragulj poznat je po uvek svežoj ponudi slatkovodne ribe koja se sprema na talandari ili ispod sača. Specijaliteti od ribe spremljeni na ovaj način imaju poseban miris i ukus koji će Vas prosto oduševiti. Specijalitet restorana je riblja čorba koja se sprema u kotliću od najkvalitetnije slatkovodne ribe.

Nismo zaboravili ni sve prave gurmane koji imaju priliku da probaju vrhunski roštilj, spremljen od najkvalitetnijeg mesa. Kako bi Vaše uživanje bilo kompletno, od pića najčešće se služi domaće pivo i vino, po akcijskim cenama, kao i druge vrste pića. Za najlepši završetak obroka predlažemo da probate neke od naših slatkih poslastica.

Pored vrhunskih specijaliteta, klub Dunavski Dragulj za svoje članove je spremio i brojne tematske večeri u kojima će uživati pripadnici svih generacija, kao što su: karaoka večeri ili mokre majice. Svi ljubitelji sporta imaju priliku da se oprobaju u igranju frizbija, pikada, badmintona, kao i u mnogobrojnim sportovima na vodi.

Dođite i otkrijte prelepi dragulj skriven na obalama snažnog Dunava. Uživajte u nadaleko poznatim ribljim specijalitetima od uvek sveže ribe, razigranom danu u netaknutoj prirodi i prijatnim večerima, uz blagi povetarac sa reke.

Za sve buduće članove našeg kluba odobravamo popust do 20%. Obezbeđen prevoz čamcem!

Klub Dunavski Dragulj, Zemun, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Kuvani kukuruz (kom)
120
2. Voćna salata
250
3. Sladoled (kugla)
60
4. Somun (kom)
35
5. Lepinja (kom)
35
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  21.08.2020 18:59

  19.8.2020. da prijateljicom iz Amerike I njenom decom proslavila Sam rodjendan. Uz divni grcku muziku,vino I ribu uzivali smo u ovom prelepom Dunavskom ambijentu.Ni pljusak kise nije pokvario ovaj divan Dan.

  Firme u blizini

  Grčka muzička taverna Piatakia, Novogradska 10, Zemun, Beograd
  Caffe Restoran VIP Impress, Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Restoran Šaran, Kej Oslobođenja 53, Zemun, Beograd
  Restoran Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd
  Milagro Restoran, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Balkan Ekspres Restoran, Despota Đurđa 22, Zemun, Beograd
  New Marinero restoran, Kej oslobođenja 11a, Zemun, Beograd
  Klub restoran Radecki, Kej oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Sač kod Nike, Dobanovačka 56, Zemun, Beograd
  Brener restoran, Stevana Markovica 8, Kej Oslobodjenja, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane