RESTORAN MIROVICA


Restoran Mirovica je prava etno oaza za uživanje, ušuškana u prelepom prirodnom ambijentu nedaleko od centra Beograda. U našem porodičnom restoranu koji se nalazi u mirnom delu naselja Boleč, svakodnevno možete uživati u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje, ali i organizovati sve vrste proslava.

Enterijer restorana Mirovica uređen je u etno stilu koji karakteriše kombinacija drveta i cigle, što stvara toplu, porodičnu atmosferu. Kapacitet unutrašnjeg dela restorana je 100 mesta, a ceo prostor upotpunjuje autentični drveni nameštaj i brojni etno detalji poput kariranih stolnjaka, zavesa, goblena, fenjera, ćilima na podu…

Bogat pejzaž upotpunjuju kamene kućice, stara zaprežna kola i prelepa bašta okružena malim četinarima i cvećem. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu hlađenja, naša bašta predstavlja sigurno utočište od letnjih vrućina za 160 ljudi koliko iznosi njen kapacitet.

Pored bašte, gostima je na raspolaganju ogromno dvorište prepuno raznovrsnog zelenila i cveća, sa predivnom fontanom i drvenim mostićem, preko koga slobodno šetaju pačići, zeke i druge životinje. Za naše najmlađe goste, rezervisano je igralište na otvorenom sa drvenim klackalicama, ljuljaškama i toboganom.

Na meniju restorana Mirovica nalaze se tradicionalni specijaliteti srpske kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva: tradicionalno predjelo, srneći gulaš, svadbarski kupus, pihtije, biftek, karađorđeva šnicla, teleća čorba... Za kompletno uživanje u obroku, tu je veliki izbor pića od kojih posebno preporučujemo domaću rakiju i vino.

Restoran Mirovica nudi i organizaciju različitih tipova proslava u jedinstvenom ambijentu, daleko od gradske buke i gužve. Naše ljubazno osoblje se trudi da uvek izađe u susret svim Vašim željama, bilo da je u pitanju proslava venčanja, krštenja, rođendana, godišnjice braka ili mature.

Našim gostima je obezbeđen adekvatan parking prostor, kao i besplatan WI-FI internet u celom objektu. U posetu nam možete doći i sa Vašim ljubimcem, jer smo pet friendly, a on će sigurno uživati u slobodnom trčkaranju i druženju sa našim životinjama.

Radno vreme:
svaki dan od 08-24h

Pratite nas putem društevnih mreža:
Facebook: mirovica
Instagram: @etno-restoran-mirovica

Restoran Mirovica, Smederevski put 1, blizu benzinske stanice Vuk petrol, Boleč, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mirovica etno restoran
  • Mirovica etno restoran,
  • Mirovica etno restoran Ritopek,
  • Mirovica etno restoran Grocka,
  • Mirovica etno restoran Beograd,
  • Mirovica etno restoran radno vreme,
  • Mirovica,
  • etno kuca Mirovica,
  • Mirovica etno restoran Boleč