O nama - RESTORAN SPLAV DRUGA PRIČA


Restoran splav Druga priča smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji pored Dunava u ulici Kej oslobođena bb, na teritoriji opštine Zemun. Okružen zelenilom, mirisom reke i predivnim pogledom na Veliko ratno ostrvo, ovaj splav jedno je od omiljenih mesta mnogobrojnih turista i Zemunaca.

Pored dnevnog menija po veoma povoljnim cenama, nudimo Vam i druge specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, kao i jela od sveže rečne ribe, koje za Vas pripremaju iskusni majstori kulinarstva sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Restoran splav Druga priča savršeno je mesto za porodična okupljanja i druženja sa prijateljima. Opuštajuća atmosfera uz blagi povetarac sa Dunava učiniće da za Vas vreme na trenutak stane, a tokom letnjih meseci Vaš ugođaj sa terase splava “Druga priča” upotpuniće pogled na Dunav i Lido.

Uz ukusnu i lepo aranžiranu hranu idu i kvalitetna vina, koja u našem ugostiteljskom objektu možete naručiti na čaše. Takođe tu je i veliki izbor domaćih rakija i drugog alkoholnog i bezalkoholnog pića, a za sve ljubitelje koktela u ponudi imamo tzv.”srpske koktele”.

Restoran splav Druga priča mislio je i na sve zagovornike “zdrave hrane”, te je za njih pripremio specijalan meni sa jelima i sokovima od potpuno svežeg voća, koji se pripremaju onog trenutka kada ih Vi poručite.

Vaše mesto možete da rezervišite putem telofona:
060/73 37 47 7

Od ponedeljak do četvrtka organizujemo intimne rođendanske proslave za 10-30 osoba po ceni od 20 EUR all incllussive.

Restoran splav Druga priča, Kej oslobođena bb, Zemun

Iskustva i komentari posetilaca

23.07.2018 04:32
Jovana Stefanovic
Pravo mesto za odlazak sa porodicom i prijateljima. Restoran Splav Druga Prica svojom ponudom specijaliteta svakodnevno privlaci paznju novih musterija,a zadrzava i stare musterije kvalitetom koju poseduje hrana i pice samog restorana. Najbolji ste i samo tako nastavite.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran splav Druga priča
  • Restoran splav Druga prica,
  • Najbolji biftek u gradu,
  • Restoran splav Druga prica radno vreme,
  • Restoran splav Druga prica Zemun,
  • Restoran splav Druga prica Beograd,
  • Restoran Druga prica,
  • splav Druga prica