Restoran Miloseva Kuzina

5.0 | 2 ocena
Ulica: Kneza Miloša 43
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Restoran Miloseva Kuzina
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.milosevakuzina.rs

O nama


Restoran "Miloševa Kužina" nalazi se u ulici Kneza Miloša broj 43, na teritoriji opštine Savski venac u Beogradu. Novootvoreno zdanje našeg restorana predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u istima u moderno uređenom ambijentu.

Ugostiteljski objekat "Miloševa Kužina" sastoji se iz dva nivoa, u čijem donjem delu se nalazi kafić, dok je na gornjem spratu restoran. Naš klimatizovani restoran poseduje dve sale, kapaciteta od po 20 mesta za sedenje, što ga čini savršenim za organizaciju manjih proslava u krugu Vaših najbližih prijatelja.

Idealno mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića. Posedujemo i prostranu baštu u kojoj možete da boravite tokom vrelih letnjih meseci, zaklonjeni krošnjama drveća od sunčevih zraka.

Vrhunski majstori naše kuhinje pripremaju za Vas neodoljive specijalitete sa naših i inostranih prostora. Oplemenićemo Vaša čula izvrsnim mediteranskim, crnogorskim i nacionalnim jelima, spremljenim po tradicionalnim recepturama. Mnoštvo probranih sastojaka i začina daju našim jelima prepoznatljiv ukus i miris.

Preporučujemo Vam da isprobate:

 • hladna predjela
 • topla predjela
 • supe - čorbe
 • kuvana jela
 • jela sa roštilja
 • jela od ribe
 • ukusne poslastice


Pored bogate ponude jela na našem meniju, poput Miloševe čorbe, Miloševe salate i drugih, nudimo Vam takođe i najkvalitetnije domaće rakije i vina koja će zagolicati Vašu maštu. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno preporučiti adekvatno piće uz jelo koje ste odabrali, koje će upotpuniti njegov ukus.

Vrhunska usluga, izvrsna hrana i piće, kao i veoma pristupačne cene, razlog su više da svratite do nas. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i zaputite se put našeg restorana.
Biće nam veliko zadovoljstvo da budete naši gosti.

Dobro nam došli.
Restoran "Miloševa Kužina" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kosta Savic
  17.03.2017 10:52

  Idealno mesto za dnevne varijante i druzenje uz kafu sa prijateljim,prelistavanje dnevne stampe i uzivanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvezavajucih pica.Poseduju i prostranu bastu u kojoj mozete da boravite tokom vrelih letnjih meseci.

  Firme u blizini

  Restoran Caruso, Terazije 23/8, Stari grad, Beograd
  Restoran Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Restoran Šarić-Stari DIF, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Restoran Tunis, Deligradska 7, Savski venac, Beograd
  Madera - restoran, Bulevar Kralja Aleksandra 43, Palilula, Beograd
  Restoran Bašta u Mišarskoj, Mišarska 12-14, Vračar, Beograd
  Restoran Savski Venac, Birčaninova 16a, Savski venac, Beograd
  City Angel restoran, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  Restoran Moj svet, Birčaninova 28b, Savski venac, Beograd
  Restoran Mokum, Jug Bogdanova 10, Savski venac, Beograd