Restoran Tunis

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - RESTORAN TUNISRestoran "Tunis" pronaći ćete u samom centru Beograda, u Deligradskoj ulici broj 7 na Slaviji. Naš novootvoreni tunižanski restoran postoji i radi na pomenutoj adresi, pružajući Vam mogućnost da se upoznate sa nešto drugačijom kuhinjom i načinom uživanja u tradicionalnim jelima arapskih zemalja.

Sa željom da oplemenimo Vaša čula izvrsnim ukusima i mirisima karakterističnim za arapsku kuhinju, otvorili smo u samom srcu Beograda, pravo malo arapsko carstvo, koje će zagolicati Vašu maštu neodoljivim specijalitetima spremljenim po tradicionalnim recepturama.

Originalnost arapske kuhinje ogleda se u savršenom kombinaciji i sjedinjavanju različitih ukusa, mirisa i začina, koji ovim jelima daju istančan i prepoznatljiv ukus. Nacionalno jelo arapskih zemalja kus kus. U principu kus kus je prehrambeni proizvod na bazi žitarica, koji u potpunosti zamenjuje hleb i organizam snabdeva neophodnim proteinima.

Savršeno prezentovan na tanjiru, kus kus se uvek iznosi pred goste poslednji i jede topao, nikad hladan, čime zadržava svoj specifičan ukus. Pored ovog gotovo nezaobilaznog jela, izdvajamo arapski giros, meso pečeno na vertikalnom ražnju, posluženo po Vašoj želji uz mnoštvo priloga, koje će Vam na jedinstven način predstaviti arapsku kuhinju.

Takođe preporučujemo Vam da pri poseti našem tunižanskom restoranu, probate naš specijalitet sa roštilja "mergues" kobasice, napravljenje od najkvalitetnijeg junećeg i jagnjećeg mesa, sa dodatkom začina koji im daju poseban šmek. Još jedno od tradicionalnih jela arapske kuhinje koje morate probati je "brik", čiji su glavni sastojci sitni komadići tune, zatvoreni u testu zlatne boje u obliku trougla.

U našem arapskom restoranu, moguće je organizovati različite vrste manjih proslava, za Vas i Vama drage ljude. Potrebno je samo da nam se najavite par dana unapred da bismo Vam rezervisali sto.

Radno vreme:
- od ponedeljka do cetvrtka od 10 - 22h
- petkom i subotom od 10 - 24h
- nedeljom od 10 - 18h

Kako biste u našim jelima uživali u toplini Vašeg doma, obezbedili smo Vam dostavu hrane širom Beograda.

Telefoni za dostavu hrane:
011/ 36 10 246
064/ 98 34 188
064/ 922 72 71

Brojni su restorani u Beogradu, ali je samo jedan tunižanski restoran u samom srcu grada.
Biće nam velika čast da budete naši gosti.
Neodoljivi kus kus i arapski giros.
Izvrsna hrana arapske kuhinje.

Arapski restoran "Tunis" Slavija, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

12.11.2016 08:22
Sandra Marinkovic
Jedinstvena arapska kuhinja u Beogradu.Uvek ih rado posecujem sa zadovoljstvom.Izdvojila bih arapski giros,meso peceno na vertikalnom raznju,posluzeno po vasoj zelji uz mnostvo priloga,koje ce vam na jedinstven nacin predstaviti arapsku kuhinju.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Tunis
  • Restoran Tunis,
  • Restoran Tunis radno vreme,
  • Restoran Tunis Savski venac,
  • Restoran Tunis Beograd,
  • Tunis Restoran,
  • Tunis Restoran Savski venac