O nama - RESTORAN MILAGRO


Restoran Milagro otvoren je 2007. godine na samoj obali Dunava, na Zemunskom keju sa željom da jedinstvenim ambijentom i izvrsnom ponudom hrane i pića dočara duh Španije. U skladu sa svojim imenom koje u prevodu na srpski znači “čudo”, naš restoran otkriva čudesne i autentične specijalitete karakteristične za špansko-mediteransku kuhunju.

Smešten u staroj zemunskoj kući koja je potpuno preuređena, veličanstveni enterijer u kombinaciji kamena i drveta, na pravi način oslikava ambijent španskih taverni. Prepoznatljiv po toploj, intimnoj atmosferi, restoran Milagro je idealno mesto za porodična okupljanja, prijatne trenutke sa prijateljima ili poslovne razgovore.

Toplinu u hladnim zimskim danima daje vatra koja polako pucketa u kaminu. Tokom letnjih meseci centar svih zbivanja jeste bašta restorana Milagro, skrivena u zelenilu i cveću. U sklopu restorana nalazi se pizza i tapas bar, smešten preko puta na samoj obali Dunava, gde petkom i subotom u periodu od 21:30-01h, gosti mogu da uživaju u muzici uživo.

Na meniju restorana Milagro nalazi se bogat izbor jela špansko-mediteranske kuhinje koja se spremaju od najkvalitetnijih i uvek svežih namirnica. Ljubitelje dobrog zalogaja u našoj ponudi očekuju istinski specijaliteti poput različitih tapasa (meze), paelje, tortilje, sveže morske ribe, salate.

Posebno smo ponosni na specijalitet kuće, ćuleton koji je u Beogradu po prvi put predstavljen upravo u restoranu Milagro. U pitanju je najkvalitetnije meso koje se peče na vrelom kamenom tanjiru, a gost sam određuje stepen pečenja. Nismo zaboravili ni ljubitelje rečne ribe koji kod nas mogu da uživaju u uvek svežoj alaskoj čorbi.

Izvrsna ponuda specijaliteta, upotpunjena je sjajnim izborom aperitiva, dižestiva i preko 200 vina iz Španije, Francuske, Italije, Nemačke, Slovenije i naravno Srbije. Ceo ambijent upotpunjuju najlepši zvuci španske muzike što doprinosi laganoj i prijatnoj atmosferi.

Restoran Milagro pruža mogućnost organizacije različitih vrsta proslava i intimnih druženja: porodični i poslovni ručkovi, rođendani, krštenja, veridbe, svadbe, godišnjice firme, Nove godine ili neki drugi samo Vama bitni datumi. Ljubazno i pouzdano osoblje je uvek tu da dočeka sve koji žele da uživaju u dobroj hrani i pozitivnoj atmosferi, tako karakterističnoj za stanovnike Pirinejskog poluostrva.

Radno vreme:
Restoran: svaki dan od 09:00-01:00h
Kuhinja: svaki dan 09:00-23:30h

Restoran Milagro, Kej Oslobođenja 55, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Milagro Restoran
  • Milagro Restoran,
  • Milagro Restoran Zemun,
  • Restoran u Zemunu,
  • Restoran Milagro Beograd,
  • Restoran Milagro radno vreme,
  • Restorani u Zemunu