URBAN lounge Bar

0.0 | 0 ocena
Ulica: Skadarska 40, ( Skadarlija )
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
URBAN lounge Bar
Mobilni: 069/

O nama

URBAN LOUNGE BAR

Novootvoreni gastro bar u srcu Skadarlije, Urban Lounge Bar nudi Vam nešto novo i nešto drugačije, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Veoma povoljna lokacija u centru grada, dobra atmosfera, izvrsna kuhinja, najukusniji kokteli i odlična muzika, čine naš bar idealnim izborom kako za dnevnu, tako i za večernju zabavu.

Uređen u klasičnoj lounge varijanti, moderan i prijatan enterijer našeg bara prilagođen je za ugodne trenutke u društvu Vama dragih osoba. Urban Lounge Bar je savršeno mesto za idealan početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i novine, popodnevni ručak sa porodicom, kao i tropske koktele sa društvom u vrelim letnjim noćima.

Ponuda bara obuhvata specijalitete internacionalne kuhinje koji će oduševiti sve ljubitelje pravog gastro užitka. Naš tim čine vrhunski, internacionalni kuvari sa dugogodišnjim iskustvom koji donose nov koncept hedonizma u srce Skadarlije.

Urban Lounge Bar je pravo mesto i za sve iskusne poznavaoce vrhunskih koktela koji mogu da uživaju u najboljoj zabavi i društvu. Naši iskusni barmeni za Vas pripremaju maštovite i najukusnije koktele u gradu kao idealno zagrevanje za ludi noćni provod. Za dobru atmosferu zaduženi su najbolji bendovi i DJ-evi koji će odličnim izborom muzike učiniti Vaš provod nezaboravnim.

Tokom lepih dana, svi naši gosti mogu da uživaju u najzabavnijoj i najvećoj bašti u Skadarliji, kapaciteta 80 mesta. Urban Lounge Bar organizuje i sve vrste privatnih i korporativnih proslava, žurki, promocija, koktela, banketa... Opustite se u društvu Vaših prijatelja i kolega, uz vrhunske specijalitete, fenomenalne koktele i sjajnu muziku. Obezbedili smo 60-70 mesta za sedenje ili 250 ljudi za stajanje.

Nov koncept hedonizma u srcu Skadarlije – Urban Lounge Bar!

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 09-01h
petak – subota od 09-05h

Urban Lounge Bar, Skadarska 40b, Skadarlija, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Ima dana, Skadarska 38, Beograd, Stari grad, Beograd
  Spageterija Trag, Đorđa Jovanovića 2, Stari grad, Beograd
  Nacionalni restoran Zlatni bokal, Skadarska 26, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran Putujuci glumac, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Tezga bar restoran, Strahinjića Bana 82, Stari grad, Beograd
  Restoran picerija Duomo, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd
  Restoran ćevabdžinica WALTER, Strahinjića Bana 57a, Stari grad, Beograd
  Restoran Casa Nova, Gospodar Jovanova 42 a, Stari grad, Beograd
  Restoran Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  ALFREDO MEDITERRANEO Restoran, Strahinjića Bana 66a, Stari grad, Beograd