Restoran Bašta u Mišarskoj

4.6 | 20 ocena
Ulica: Mišarska 12-14
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Restoran Bašta u Mišarskoj
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

BAŠTA U MIŠARSKOJ


Restoran Bašta u Mišarskoj je naslednik nekadašnjeg kluba Sokoj i nalazi se u maloj, tihoj ulici, u samom srcu Vračara. Zahvaljujući idealnoj lokaciji i prelepoj bašti koja predstavlja pravu oazu mira i zelenila, naš restoran je savršeno mesto za prijatne trenutke u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih partnera.

Zaštitni znak restorana, po kome je i dobio ime, je prelepa bašta koja je pravo mesto za beg od svakodnevne gradske buke i vreve, pogotovo u najtoplijim letnjim danima. Našu baštu krasi dvadesetak stabala i drugog zelenila, kao i fontana koja svojim žuborom obezbeđuje najlepšu muziku za uši, ali prijatan ambijent.

Smešten u samom centru grada, Bašta u Mišarskoj je restoran, kafana, klub, sve u jednom. Mi smo pravo mesto za prijatne razgovore i uživanje uz bogatu trpezu. U prijatnoj atmosferi našeg restorana možete uživati u čarima domaće kuhinje, ali i brojnim internacionalnim specijalitetima. Naši vrsni majstori kulinarstva, sa dugogodišnjim iskustvom, za Vas kreiranu najlepša jela koja će Vas oduševiti svojim izgledom, a pogotovo ukusom.

Pored vrhunske hrane, za Vaš kompletan užitak u našoj ponudi nalazi se veliki izbor domaćih i stranih vina, kao i drugih vrsta pića. Naše ljubazno i stručno osoblje uvek je raspoloženo da Vam preporuči najbolju kombinaciju hrane i pića.

Restoran Bašta u Mišarskoj pruža Vam mogućnost da zajedno obeležimo i proslavimo Vama značajne datume – venčanja, rođendane, godišnjice, poslovne skupove. Naša svečano uređena sala prima do 90 gostiju, a kada vremenske prilike dozvole da koristimo i baštu, tada možemo da ugostimo do 180 osoba. Koji god Vaš izbor bio, naš meni, osoblje, ambijent i usluga će Vaš poseban datum učiniti još posebnijim i nezaboravnim.

Ukoliko želite da priuštite sebi trenutke opuštanja, u prijatnoj atmosferi i uz bogatu ponudu jela i pića, restoran Bašta u Mišarskoj je pravo mesto za Vas. Najbolje je da nas posetite i sami se uverite u kvalitet naše usluge. Bićete nam dragi gosti!

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 10h-23h
Nedelja od 11h-21h

Bašta u Mišarskoj, Mišarska 12-14 (prolaz kroz zgradu), Vračar, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Špagete
450 rsd
2. Suve šljive u slanini
550 rsd
3. Pohovane paprike
190 rsd
4. Pohovani kačkavalj
530 rsd
5. Pohovane palačinke
420 rsd
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Caruso, Terazije 23/8, Stari grad, Beograd
  Restoran Manjez, Svetozara Markovica 49, Beograd, Savski venac, Beograd
  Restoran Šarić-Stari DIF, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Restoran Miloseva Kuzina, Kneza Miloša 43, Savski venac, Beograd
  Restoran Tunis, Deligradska 7, Savski venac, Beograd
  Madera - restoran, Bulevar Kralja Aleksandra 43, Palilula, Beograd
  Naš Sač restoran, Starine Novaka 7, Beograd, Palilula, Beograd
  Restoran Savski Venac, Birčaninova 16a, Savski venac, Beograd
  Restoran Moj svet, Birčaninova 28b, Savski venac, Beograd
  Super Donkey juice salad bar, Vlajkovićeva 25, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane