K 2 restoran

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - K2 RESTORAN


Pratite nas na Facebook-u i Instagramu

Restoran "K2" nalazi se u Zemunu, u ulici Džona Kenedija broj 10e, na teritoriji Beograda. Nedavno kompletno renovirano zdanje našeg restorana nacionalne kuhinje, pruža Vam mogućnost da uživate u izvrsnim specijalitetima sa naših prostora. Prijatan ambijent, koji odiše pozitivnom energijom navešće Vas da se potpuno opustite i prepustite čarima naše nacionalne kuhinje.

Pripremljena po tradicionalnim recepturama jela sa našeg menija, oduševiće Vas svojim autentičnim ukusom i mirisom, koji će oplemeniti Vaša cula. Vrhunski majtori naše kuhinje koji sa mnogo ljubavi i pažnje spremaju ova neodoljiva jela, učinili su da naš nacionalni restoran postane nezaobilazno mesto ljubitelja dobre hrane.Svojim gostima, nacionalni restoran "K2" pored izvrsne ponude jela, nudi i veliki izbor domaćih i stranih pića vrhunskog kvaliteta. Naše ljubazno osoblje preporučiće Vam, u zavisnosti od jela koje ste odabrali adekvatno piće koje će upotpuniti Vaš obrok.

Kada jednom dođete kod nas, poželećete do to jedinstveno iskustvo podelite sa Vama dragim osobama. Savršeno mesto za prijatne trenutke u krugu Vaše porodice, najbližih prijatelja ili poslovnih saradnika.


Perfektna usluga i veoma pristupačne cene, razlog su više da svratite do nas.

Restoran "K2" poseduje parking za vozila svojih gostiju, kao i poseban prilaz za invalide. Plaćanje u restoranu omogućeno Vam je gotovinski, preko računa i putem platnih kartica. Svi naši gosti, tokom boravka u restoranu, mogu da koriste naš besplatan bežični internet.

Radno vreme:
- svakog dana od 9h - 23:30h


Kod nas ste uvek dobrodošli.

Vaš nacionalni restoran "K2" Zemun, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu K 2 restoran
  • k2 restoran,
  • restoran k2,
  • nacionalni restoran k2,
  • k2 nacionalni restoran,
  • K 2 restoran radno vreme