Laudon Bistro

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - LAUDON BISTRO


Novootvoreni Laudon Bistro je mesto koje će Vas oduševiti svojom ponudom specijaliteta (Austrijske) kuhinje, izvrsnom uslugom i pozitivnom energijom. U prijatnom ambijentu našeg restorana, uz prelepi pogled na Novi Beograd, možete uživati u vrhunskim slanim i slatkim delikatesima.

Enterijer našeg restorana uređen je u modernom stilu kojim dominiraju svedene boje i dizajn, kao i nameštaj jednostavnih linija. Tokom lepih dana svi naši gosti mogu da uživaju u predivnom ambijentu naše Laudon bašte koja je okružena zelenilom i predstavlja pravo mesto za beg od gradske buke i vreve (zato je naš slogan zeleni pristup, green approach).

Laudon Bistro je idealno mesto za početak dana, uz prvu jutarnju Laudon kafu, bogatu blisko - istočnim začinima. Savršena kombinacija uz kafu je i prirodno ceđen sok od uvek svežeg voća i povrća, kao i popularni smoothie koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe za hranljivim sastojcima.

Ukoliko Vam je potreban kratak predah u toku dana, Laudon Bistro je savršeno mesto za ručak sa prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima.

Iz naše ponude posebno izdvajamo Laudon kolenicu, kao i Wienerschnitzlu. Za sve ljubitelje kobasica, u ponudi imamo četiri fenomenalne domaće vrste. Sve to možete upotpuniti velikim izborom stranih piva, među kojima se posebno ističe točeni Heineken.

Kao naše slatke đakonije preporučujemo Carrot Cake a.k.a 'Zeka', Sacher tortu i Laudon Tiramisu.

Posetite nas i doživite jedinstveno gastronomsko iskustvo, uz prelepi pogled na Novi Beograd!

Radno vreme:
utorak – petak od 09-21h
subota od 09-23h
nedelja od 11-21h
ponedeljak neradan dan

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook
Instagram

Laudon Bistro, Zelenogorska 1g, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Laudon Bistro
  • Restoran Laudon Bistro Novi Beograd,
  • Restoran Laudon Bistro,
  • Laudon Bistro Novi Beograd,
  • Laudon Bistro,
  • Laudon Bistro Beograd