O nama - RESTORAN MILUTINAC


Restoran Milutinac u Zemunu prepoznatljiv je po tradiciji domaće, kvalitetne kuhinje koju neguje. O istorijatu našeg restorana najbolje svedoči prijatan ambijent nacionalnog duha koji krase mnoge nagrade, pehari i priznanja.

Naše moderno opremljene sale pružaju Vam mogućnost da se potpuno opustite i uživate uz dovoljno dnevne svetlosti, kao i diskretnom osvetljenju u večernjim satima, što posebno dolazi do izražaja uz ambijentalnu, a ponekad i živu muziku, u zavisnosti od prilike.

Restoran Milutinac raspolaže prostranom i skladno uređenom salom za prijeme, svadbe i organizovanje raznih drugih proslava kapaciteta do 250 osoba, kao i salom za ručavanje. Svi naši gosti, od proleća do jeseni, mogu da uživaju i da se opuste u našoj bašti punoj zelenila, koja predstavlja savršeno mesto za beg od gradske buke i vreve.

Dok uživate u prijatnoj i domaćinskoj atmosferi našeg restorana, preporučujemo Vam da probate glavne specijalitete naše prepoznatljive kuhinje: roštilj, pasulj, sarma, razna kuvana jela, kao i sve vrste pečenja sa ražnja. Uz prepoznatljiv ukus jela naše kuhinje, nudimo Vam i kvalitetna domaća pića kojima možete upotpuniti Vaš obrok: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije “Kiš” iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13. juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

Svim gurmanima preporučujemo da obavezno probaju našu naizgled običnu “Vojvođansku šniclu”. tj. svinjski file, napunjen kačkavaljem i šunkom, koji je umotan u ukusnu slaninu i služi se uz kačkavalj i pomfrit, koja će Vas oduševiti već pri prvom ukusu i sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Restoran Milutinac nudi Vam mogućnost organizacije svih vrsta proslava i svečanosti: svadbe, rođendani, krštenja, poslovni ručkovi. U našoj ponudi nalazi se bogato osmišljeni meniji za sve veće događaje, ali postoji i mogućnost kreiranja menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Takođe, u našem restoranu organizuju se parastosi po svim verskim i tradicionalnim običajima.

Kvalitetnim specijalitetima domaće kuhinje, dobrom ponudom pića i ljubaznim osobljem koje Vam stoji na usluzi, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i učinimo svaki Vaš boravak u našem restoranu nezaboravnim.

Restoran Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Milutinac
  • Restoran Milutinac,
  • Restoran Milutinac Zemun,
  • Restoran Milutinac Beograd,
  • Parastosi Zemun,
  • Parastosi u Zemunu,
  • Restoran Milutinac radno vreme,
  • Milutinac Beograd