Restoran Milutinac

4.0 | 3 ocena
Ulica: Nade Dimić 5-7
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Restoran Milutinac
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.restoranmilutinac.co.rs

O nama

RESTORAN MILUTINAC

Restoran Milutinac u Zemunu prepoznatljiv je po tradiciji domaće, kvalitetne kuhinje koju neguje. O istorijatu našeg restorana najbolje svedoči prijatan ambijent nacionalnog duha koji krase mnoge nagrade, pehari i priznanja.

Naše moderno opremljene sale pružaju Vam mogućnost da se potpuno opustite i uživate uz dovoljno dnevne svetlosti, kao i diskretnom osvetljenju u večernjim satima, što posebno dolazi do izražaja uz ambijentalnu, a ponekad i živu muziku, u zavisnosti od prilike.

Restoran Milutinac raspolaže prostranom i skladno uređenom salom za prijeme, svadbe i organizovanje raznih drugih proslava kapaciteta do 250 osoba, kao i salom za ručavanje. Svi naši gosti, od proleća do jeseni, mogu da uživaju i da se opuste u našoj bašti punoj zelenila, koja predstavlja savršeno mesto za beg od gradske buke i vreve.

Dok uživate u prijatnoj i domaćinskoj atmosferi našeg restorana, preporučujemo Vam da probate glavne specijalitete naše prepoznatljive kuhinje: roštilj, pasulj, sarma, razna kuvana jela, kao i sve vrste pečenja sa ražnja. Uz prepoznatljiv ukus jela naše kuhinje, nudimo Vam i kvalitetna domaća pića kojima možete upotpuniti Vaš obrok: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije “Kiš” iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13. juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

Svim gurmanima preporučujemo da obavezno probaju našu naizgled običnu “Vojvođansku šniclu”. tj. svinjski file, napunjen kačkavaljem i šunkom, koji je umotan u ukusnu slaninu i služi se uz kačkavalj i pomfrit, koja će Vas oduševiti već pri prvom ukusu i sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Restoran Milutinac nudi Vam mogućnost organizacije svih vrsta proslava i svečanosti: svadbe, rođendani, krštenja, poslovni ručkovi. U našoj ponudi nalazi se bogato osmišljeni meniji za sve veće događaje, ali postoji i mogućnost kreiranja menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Takođe, u našem restoranu organizuju se parastosi po svim verskim i tradicionalnim običajima.

Kvalitetnim specijalitetima domaće kuhinje, dobrom ponudom pića i ljubaznim osobljem koje Vam stoji na usluzi, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i učinimo svaki Vaš boravak u našem restoranu nezaboravnim.

Restoran Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Grčka muzička taverna Piatakia, Novogradska 10, Zemun, Beograd
  Caffe Restoran VIP Impress, Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Restoran Šaran, Kej Oslobođenja 53, Zemun, Beograd
  Milagro Restoran, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Balkan Ekspres Restoran, Despota Đurđa 22, Zemun, Beograd
  Klub Dunavski dragulj, Palilula 1210, Palilula, Beograd
  Klub restoran Radecki, Kej oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Sač kod Nike, Dobanovačka 56, Zemun, Beograd
  Brener restoran, Stevana Markovica 8, Kej Oslobodjenja, Zemun, Beograd
  Podijum restoran, Karađorđeva 9, Zemun, Beograd