O nama - RESTORAN MOKUM


Restoran se nalazi na krovu hotela Amsterdam, a ime je dobio upravo po "nadimku" za taj grad - Mokum. Smešten je u samom centru Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici.

Izvanredna hrana, nesvakidašnji i autentični ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime naš restoran može da se pohvali.

Sa svojim "zidovim od stakla", restoran nudi fascinantan pogled koji se zauvek pamti. Prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge i u pravcu Hrama Svetog Save sa treće strane.

Ovo je gradska oaza s posebnom atmosferom, mesto na kome lako i brzo zaboravite da ste u gradu. Preko dana Vam se pruža fenomenalan pogled na Beograd, na kraju dana na spektakularan zalazak sunca, a noću ćete uživati u lepoti osvetljenog Beograda na vodi.

Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri ostaviće na vas izuzetan utisak koji ćete dugo pamtiti.

Nedaleko od restorana se nalazi najpoznatije šetalište u Beogradu – Knez Mihajlova ulica, zatim Kalemegdanska tvrđava sa svim svojim čarima koje nudi, veliki broj muzeja, Kombank dvorana, bioskopi, Ušće Shopping Centar, Savamala, Savsko šetalište, ali i jedan od najlepših gradskih kompleksa – Beograd na vodi.

Uspešno razgledanje grada možete završiti u Mokum restoranu, na krovu hotela Amsterdam.
Očekujte profesionalnu i ljubaznu uslugu, ali i neodoljive slane i slatke specijalitete pripremljene na vrhunski način.

Potražite vaše omiljeno vino u našoj vinskoj karti u kojoj dominiraju probrane sorte i berbe italijanskih i francuskih vinarija. Naravno, ponuda sadrži i probrana i najkvalitetnija domaća vina.
Restoran prima online rezervacije.

Pored restorana, na jednom mestu nudimo vam i Spa centar i Market bar.

Restoran Mokum nudi najbolju hranu i ambijent, a vaše je samo da odaberete i uživate u prijatnom društvu i jedinstvenom pogledu koji se pruža na Beograd na vodi.

Radno vreme: svakim danom od 07-24h

Email: rezervacije@restoranmokum.com

Mokum restoran, Jug Bogdanova 10, Beograd, Srbija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Mokum
  • Restoran Mokum,
  • Restoran Mokum Savski venac,
  • Restorani Savki venac,
  • Restoran Mokum Beograd,
  • Mokum Restoran radno vreme